current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Inspecția echipamentelor sub presiune

Inspectarea echipamentelor sub presiune, inclusiv testarea rezervoarelor sub presiune, a cazanelor cu abur și a conductelor | TÜV Rheinland

Exploatare în conformitate cu legea prin inspecția noastră a echipamentelor sub presiune

Echipamentele sub presiune necesită, în general, supraveghere. Exemplele includ recipiente sub presiune, conducte, cazane cu abur și stații de umplere pentru gaze sub presiune. Datorită presiunii interne ridicate, acestea generează riscuri considerabile pentru oameni și mediu. Aceste riscuri pot fi reduse la minimum prin inspecție și testare periodică.

Experții noștri vă evaluează echipamentul sub presiune în conformitate cu cerințele aplicabile și vă ajută să exploatați echipamentul în siguranță și corect. Vă asistăm la toate fazele de viață ale echipamentului dvs. sub presiune, de la tehnologie până la testarea periodică și supravegherea reparațiilor. Ne documentăm întotdeauna serviciile cu rapoarte de testare adecvate. De asemenea, oferim toate rapoartele, declarațiile și certificările necesare ale experților.

Inspecția echipamentelor sub presiune: serviciile noastre dintr-o privire

Suntem un partener competent și cu experiență alături de dvs., care vă va ajuta să utilizați echipamentul sub presiune în conformitate cu legea și fără incidente. Oferim soluții complete cu servicii flexibile și extinse dintr-o singură sursă.

Doriți să aflați mai multe despre inspecția noastră a echipamentelor sub presiune? Contactați-i pe experții noștri.

Disponibilitate ridicată și siguranță pentru echipamentele dvs. sub presiune

Inspecțiile periodice ale echipamentelor dvs. sub presiune de către experții noștri experimentați asigură o funcționare fiabilă și crește astfel disponibilitatea echipamentului dvs. Vă ajutăm, de asemenea, să respectați intervalele de inspecție și să le extindeți acolo unde este necesar, pentru a reduce și perioadele de oprire în acest sens. În același timp, inspecțiile noastre vă îmbunătățesc securitatea juridică și reduc la minimum riscul de răspundere. Respectați cerințele legale și îmbunătățiți siguranța angajaților dvs., precum și a altor persoane din zona de pericol (siguranța terților). Pe lângă îmbunătățirea satisfacției angajaților, acest lucru semnalează clienților și partenerilor de afaceri simțul dvs. strict al responsabilității și fiabilitatea echipamentului sub presiune.

Serviciile noastre de inspecție pentru echipamentele dvs. sub presiune

Pentru a vă ajuta să exploatați echipamentul în siguranță, atât din punct de vedere tehnic, cât și legal, experții noștri oferă numeroase teste, inclusiv testele rezervoarelor sub presiune. Serviciile noastre includ:

Servicii înainte de punerea în funcțiune a echipamentelor sub presiune

 • Informații despre cerințele de siguranță și versiunile tehnice
 • Analiza pericolelor
 • Asistență în timpul fazei de inginerie și în timpul măsurilor de conversie
 • Ajutor cu procedurile de aprobare și autorizație
 • Testare înainte de punerea în funcțiune

Servicii în timpul exploatării echipamentelor sub presiune

 • Evaluarea siguranței
 • Supervizarea în timpul reparațiilor
 • Crearea și controlul conceptelor de testare
 • Testare extraordinară periodică și mandatată
 • Urmărirea termenelor pentru respectarea perioadelor de inspecție
 • Rapoartele experților pentru prelungirea perioadei de inspecție
 • Examinarea programelor de testare pentru conducte
 • Inspecția echipamentelor sub presiune speciale
 • Rapoarte privind daunele
 • Instruirea „persoanelor autorizate”

Partenerul dvs. experimentat pentru testarea echipamentelor sub presiune

Beneficiați de rețeaua noastră mondială și de expertiza noastră recunoscută internațional ca furnizor independent de servicii de inspecție și testare. Experții noștri au o vastă experiență, cunoștințe și instruire, pe care le actualizează în permanență prin intermediul unor cursuri periodice de instruire.

De asemenea, oferim suport în domeniul întreținerii și testării materialelor sub formă de soluții complete pentru a evalua starea echipamentului dvs. și pentru a preveni riscurile.

Aflați mai multe despre inspecția noastră pentru funcționarea legală a echipamentului dvs. sub presiune. Contactați-ne!

Alte servicii

Acoustic Emission

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate