current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Cursuri de managementul calității

Cursuri de managementul calității | TÜV Rheinland

Îmbunătățirea calității prin formare expertă în managementul calității

La nivelul tuturor sectoarelor de activitate, companiile se străduiesc să conceapă și să implementeze sisteme de management al calității care să reglementeze în mod eficace variațiile echipamentelor, procedurile, procesele și evaluările. Este nevoie de un ochi de expert și de o experiență substanțială pentru a stabili un sistem eficace care are drept rezultat îmbunătățiri reale ale calității și beneficii pentru companie.

Cursurile noastre de formare în managementul calității vă pot ajuta să stabiliți procese prin care să gestionați și să îmbunătățiți calitatea în organizația dvs. Oferim cursuri adecvate pentru profesioniști și cadre de conducere executivă din companii de producție și servicii, care sunt implicați activ în sistemele de calitate și în îmbunătățirea calității, precum și pentru cei care intenționează să implementeze un sistem de calitate sau sunt auditori de managementul calității.

Cursurile noastre îndeplinesc cerințele prevăzute în liniile directoare EOQ, recunoscute la nivel internațional, pentru auditorii în domeniul calității, iar promovarea fiecărui nivel are drept rezultat un certificat PersCert. Vă oferim atât cunoștințele, cât și documentele de care aveți nevoie pentru a aborda provocările complexe ale managementului calității.

Rezervați-vă un loc la un curs astăzi!

Cursurile de managementul calității vă permit să faceți față provocărilor de zi cu zi

Sistemele de managementul calității se confruntă cu provocările generate de procesele tot mai complexe ale companiilor. Analiza și optimizarea procedurilor existente ale companiei, testarea și documentarea activităților și implementarea, precum și coordonarea auditurilor sunt doar câteva dintre multele activități pe care trebuie să și le însușească personalul de managementul calității.

Vestea bună este că instruirile noastre în managementul calității vă asigură metodele și instrumentele necesare pentru a satisface aceste așteptări și chiar mai mult decât atât. Prin stabilirea unor procese de managementul calității transparente și optimizate, compania dvs. se bucură de avantaje sub aspectul eficienței, moralului, finanțelor și imaginii.

O abordare modulară a formării în managementul calității

O abordare modulară pentru cursurile noastre de managementul calității | TÜV Rheinland

În funcție de rolul dvs. în cadrul sistemului de management al calității al companiei dvs., avem un curs potrivit pentru dvs.:

  • Reprezentant al managementului pentru calitate: învățați noțiunile fundamentale ale managementului calității, ceea ce vă conferă calificarea de a stabili un sistem de managementul calității în cadrul unei companii de dimensiuni mici sau medii sau de a menține un sistem de managementul calității în cadrul unei companii mari.
  • Manager de calitate: vă însușiți cunoştinţe de specialitate cu privire la tehnicile și metodele de calitate pentru stabilirea, implementarea, optimizarea și dezvoltarea unui sistem de managementul calității
  • Auditor în domeniul calității: obțineți calificări în baza normelor internaționale, care vă permit să planificați, să derulați, să procesați și să documentați audituri; de asemenea, oferim cursuri de reîmprospătare a cunoștințelor și seminarii pentru auditori internaționali

Cursuri specializate pentru specialiștii în managementul calității: aceste cursuri sunt oportunități de a primi răspunsuri la întrebări specifice care apar în situațiile legate de managementul calității

Oferim o educație solidă în managementul calității

Punctele noastre forte în ceea ce privește formarea în managementul calității se bazează pe cunoașterea profundă a subiectului, corelată cu o formă de pregătire atractivă. Toate cursurile noastre sunt structurate în jurul liniilor directoare și reglementărilor acceptate la nivel internațional, iar cursurile noastre sunt predate de personal cu experiență. Fiind ei înșiși specialiști în managementul calității, formatorii se bazează pe exemple practice și scenarii inspirate din viața reală pentru a ilustra bunele practici în managementul calității., facem eforturi pentru a face cursurile noastre accesibile prin oferirea de cursuri online, dar și în săli de curs.

Contactați-ne pentru a descoperi cursul potrivit pentru dvs.

Alte servicii

Formare ca inginer de securitate şi sănătate în muncă

Curs de inginerie de securitate şi sănătate în muncă| TÜV Rheinland

Cursurile noastre pentru ingineri de siguranță formează specialiști în securitatea în muncă pentru îmbunătățirea sănătății la locul de muncă.

mai mult

Instruire în securitatea în muncă

Instruire privind securitatea în muncă bazată pe ISO 45001 | TÜV Rheinland

Vă ajutăm să mențineți standarde ridicate în domeniul sănătății și securității în muncă prin intermediul instruirilor dedicate.

mai mult

Maintenance Management Courses

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate