current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Formare în managementul proiectelor

Cursuri de formare în managementul proiectelor | TÜV Rheinland

Un management al proiectelor de succes, prin formare dedicată

Proiectele finalizate la timp și în limitele bugetului sunt rezultatul unui management al proiectelor eficace. Cunoașterea modalităților de a recunoaște riscurile, de a prevedea și evita dificultățile și de a planifica eficace sunt abilități care pot fi învățate și dezvoltate.

Programele noastre de pregătire în managementul proiectelor sunt concepute să vă ofere know-how-ul necesar pentru succes. Pe lângă formarea clasică în managementul proiectelor, oferim cursuri SCRUM și PRINCE2, care vă permit să dezvoltați produse mai rapid și mai eficient.

Fiind cunoscuți pentru cunoștințele noastre de specialitate și pentru încrederea care ni se acordă la nivelul mai multor sectoare de activitate, atragem formatori dinamici, cu experiență vastă în domeniile lor, care pun accent pe o abordare practică, aplicată în predarea managementului proiectelor. Oferim în mod constant cele mai recente instrumente și metode.

Contactați-ne pentru mai multe informații despre cursurile noastre de managementul proiectelor!

Pregătirea în managementul proiectelor preîntâmpină apariția capcanelor

Beneficiați de cursurile noastre de pregătire în managementul proiectelor | TÜV Rheinland

Respectarea bugetului și a calendarului sunt două dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă managerii de proiect. Formarea care rezolvă aceste probleme poate înclina balanța în favoarea succesului. Indiferent dacă optați pentru un curs de managementul proiectelor clasic sau pentru un curs de management de tip „agil”, precum SCRUM sau PRINCE2, abilitățile pe care le deprindeți se traduc nu numai în riscuri reduse, ci și în mai multă transparență și în capacități de leadership și gestionare a conflictului mai bune.

Pregătire pentru rolul de SCRUM Master și multe altele

Cursurile noastre variază de la pregătire clasică în managementul proiectelor la opțiunile de tip „agil”. Printre seminarii se numără:

  • Prince2: sunt disponibile șapte opțiuni de cursuri diferite, de la seminarii care tratează aspectele de bază la versiuni mai avansate. Majoritatea cursurilor sunt disponibile în limbile engleză și germană.
  • Managementul proiectelor: învățați noțiunile de bază sau participați la cursuri avansate, ambele opțiuni fiind disponibile online, sau puteți să vă înscrieți la un curs practic de managementul proiectelor sau un seminar de managementul proiectelor pentru o participare fizică în cadrul unui grup.

SCRUM: ofertele noastre vizează fie responsabilii de produs, fie coordonatorii de proiect, fie cele două roluri combinate, în cadrul unor cursuri de grup cu prezență fizică.

Pregătire flexibilă în managementul proiectelor, orientată către participant

Suntem prezenţi în multe industrii, cu multiple roluri și ne-am construit o reputație de excelență și de încredere de-a lungul deceniilor. Acestea sunt competențele cu care contribuim la programele noastre de pregătire în managementul proiectelor. Formatorii noștri își integrează propriile experiențe și exemple practice din viața reală, promovând o însușire a cunoștințelor interactivă și eficace. Înțelegem nevoile profesioniștilor cu puțin timp liber și am conceput cursuri care vizează cu precizie informațiile esențiale, prezentate în formate atractive.

Aflați mai multe despre cursurile noastre de pregătire în managementul proiectelor.

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Alte servicii

Instruire de know-how și comunicare în management

Cursuri și instruiri în know-how și comunicare pentru management | TÜV Rheinland

Cursuri certificate care oferă competențe metodologice și know-how despre leadership.

mai mult

Ultimele pagini vizitate