current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Instruire de know-how și comunicare în management

Cursuri și instruiri în know-how și comunicare pentru management | TÜV Rheinland

Însușiți-vă setul de abilități sociale cu ajutorul cursurilor și seminariilor noastre de instruire de management și leadership

Deveniți un lider, comunicator, organizator și motivator mai bun, bucuraţi-vă de mai mult succes participând la cursurile noastre de dezvoltare a abilităților sociale.

Seminariile și cursurile noastre de dezvoltare a abilităților sociale, de comunicare, de autogestionare și gestionarea timpului vă vor ajuta să vă desfășurați activitatea zilnică într-un mod mai eficace și cu mai multă încredere. Acestea le oferă managerilor din toate tipurile de sectoare de activitate, precum și angajaților abilitățile sociale cheie necesare pentru a-şi exploata, utiliza și pune în practică know-how-ul de specialitate. Cursurile noastre de dezvoltarea abilităților sociale, care se aplică și sectorului public și organizațiilor non-profit, vă ajută să alegeți și să evaluați mai bine actualii și viitorii dvs. angajați.

Oferim o gamă largă de cursuri și seminarii care pot fi combinate cu ușurință pentru a vă dezvolta abilitățile în mod sistematic. Acestea sunt predate de formatorii noștri cu experiență și cunoștințe avansate, cu un accent major pe utilizarea practică.

Înscrieți-vă la un astfel de curs. Contactați-i pe experții noștri astăzi.

Fiți convingători prin cunoștințele de specialitate, precum și prin competențele personale, sociale și metodologice prin instruirea în management și leadership oferită de noi

Pentru a avea succes în lumea modernă, organizarea și comunicarea clară au devenit tot mai necesare. Aceasta în pofida unor interconexiuni din ce în ce mai complexe și unor exigențe crescute față de indivizi.

Un obiectiv important al instruirii noastre este îmbunătățirea abilităților de care aveți nevoie în relațiile cu clienții, furnizorii și partenerii atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Prin finalizarea cu succes a cursurilor noastre, veţi beneficia de dobândirea abilităților și cunoștințelor necesare pentru a vă pune în practică cunoștințele de specialitate mai eficace și cu mai multă încredere. În plus, veți avea ocazia de a înțelege cum să formați o echipă eficace și funcțională. Prin intermediul programului nostru de instruire, este posibil să vă dezvoltați abilitățile sociale în mod sistematic, clădind noile cunoștințe pe fundamentul dobândit în cursurile anterioare.

Cursurile și seminariile noastre de instruire în management și leadership vă asigură abilitățile sociale și cunoștințele de specialitate în management necesare

Subiecte ale instruirilor noastre în know-how și comunicare în management | TÜV Rheinland
O prezentare generală a subiectelor cursurilor noastre de instruire în management și leadership

Oferim o gamă de seminarii și cursuri ce pot fi combinate și care pot fi utilizate pentru a vă dezvolta și extinde în mod sistematic abilitățile sociale. Acestea sunt predate într-un mod ce pune accentul pe practică de către experții noștri cu vastă experiență, care înțeleg provocările zilnice cu care vă confruntați și nevoile clientului.

Printre aceste seminarii se numără:

  • Management și conducerea unei echipe – învățați cum să vă coordonați și motivați angajații, cum să gestionați conflictele sau cum să trasaţi instrucțiuni în mod eficient.
  • Prezentare și moderare – vă prezentăm metode de convingere și captivare a atenției auditoriului și, drept urmare, de transmitere eficace a conținutului dvs.
  • Comunicare și retorică – deoarece comunicarea reușită poate fi însușită, învățați cum să argumentați convingător, cum să conduceți discuții în mod eficace și cum să reacționați rapid.

Timpul și autogestionarea – vă prezentăm strategii de utilizare mai bună și mai eficientă a timpului dvs., de diminuare a stresului legat de muncă și modul în care puteți gestiona cu succes conflictele.

Aveți încredere în îndelungata noastră experiență în instruirea în management și leadership

Vă putem oferi o gamă largă de seminarii și cursuri de instruire în management și leadership. Acestea permit dezvoltarea dedicată și sistematică a tehnicilor și abilităților de leadership. Punem un mare accent pe o componentă practică semnificativă și pe dezvoltarea cunoștințelor utile.

Timp de peste 30 de ani, am organizat cu succes seminarii de dezvoltarea abilităților specialiștilor și personalului de conducere, inclusiv pregătire internă în propria organizație. Prin urmare, putem folosi experiența noastră în beneficiul participanților la seminariile noastre.

Formatorii noștri sunt profesioniști cu vaste cunoștințe în materie de instruire în domeniile lor de specialitate. Aceștia cunosc provocările cu care se confruntă angajații în activitatea de zi cu zi.

Beneficiați de cunoștințele noastre. Luați legătura cu noi pentru a vă înscrie la curs!

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Alte servicii

Cursuri de managementul calității

Cursuri de managementul calității | TÜV Rheinland

Măsurători și evaluări ale calității optimizate prin intermediul cursurilor noastre dedicate în managementul calității.

mai mult

Formare în managementul proiectelor

Cursuri de formare în managementul proiectelor | TÜV Rheinland

Programele noastre de pregătire predau metode și instrumente importante pentru un management al proiectelor de succes.

mai mult

Ultimele pagini vizitate