current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Siguranța șantierelor de construcții

Cursuri de siguranța șantierelor de construcții | TÜV Rheinland

Respectarea reglementărilor referitoare la șantierele de construcții prin formarea de coordonatori pentru sănătate și siguranță

Șantierele de construcții mai mari, pe care derulează activități mai multe companii, au obligația legală de a fi supervizate de un coordonator pentru sănătate și siguranță, care deține calificări specializate. Cu toate că esențială este conformitatea, prezența unui expert în siguranță pe șantier poate preîntâmpina accidentele, vătămările, precum și întârzierile și cheltuielile rezultate în urma acestora.

Cursurile noastre de formare privind siguranța șantierelor de construcții sunt concepute să îi pregătească pe coordonatorii pentru siguranța șantierelor de construcții, oferindu-le informații esențiale și calificările corespunzătoare. Pentru a obține calificările care respectă reglementările privind șantierele de construcții, sunt necesare participarea la două segmente de formare, precum și promovarea unui examen final.

Palmaresul nostru ca experți în siguranță este neegalat. Deținând cunoștințe de specialitate acumulate în ani de experiență la nivel mondial, am creat un curs de siguranța șantierelor de construcții care sintetizează aceste cunoștințe și le transmite mai departe într-un cadru logic. Cursurile sunt susținute de formatori recrutați din rândul specialiștilor de top din domeniu.

Aflați mai multe despre formarea în siguranța șantierelor de construcții oferită de noi și despre coordonatorii pentru siguranță. Contactați-ne pentru a vă înscrie la un curs!

Coordonatorii pentru siguranța șantierelor de construcții promovează condiții de muncă mai sigure

Avantajele cursurilor noastre de coordonator pentru sănătate și siguranță | TÜV Rheinland
Avantajele dvs. de pe urma formării în domeniul siguranței șantierelor de construcții, la prima vedere

Formarea pe care o oferim cu privire la securitatea în muncă și coordonarea șantierelor de construcții se concentrează asupra provocărilor specifice ale marilor proiecte: supravegherea mai multor echipe și companii, riscurile specifice pentru siguranță asociate cu lucrările de construcții, drumuri și renovare care implică substanțe periculoase. Un coordonator pentru siguranța șantierelor de construcții bine pregătit în aceste domenii poate identifica problemele din timp și poate preîntâmpina situațiile care ar putea duce la accidente, vătămări sau probleme de sănătate. O forță de muncă sănătoasă pe șantier înseamnă mai puține întârzieri și economii de costuri.

Cursurile noastre de coordonator pentru sănătate și siguranță

Cursurile noastre pentru siguranța șantierelor de construcții (părțile 1 și 2) durează patru zile fiecare, cu opt ore de instruire pe zi, totalizând 32 de ore.

Recomandăm finalizarea cursurilor în ordine, deși partea 2 poate fi finalizată înainte de partea 1, dacă este necesar:

  • Partea 1, Securitatea în muncă
  • Partea 2, Coordonarea șantierelor de construcții

Pentru cei care dețin deja pregătire în securitatea în muncă, partea 1 nu este necesară. Cu toate acestea, cursul nostru se concentrează asupra siguranței în construcții și oferă o înțelegere mai profundă a provocărilor cu care se confruntă acest sector.

Formare privind siguranța șantierelor de construcții efectuată de profesioniști în domeniul siguranței

Suntem lideri recunoscuți în domeniul siguranței la nivelul tuturor sectoarelor și în toată lumea. Acest lucru face ca obținerea certificării dvs. drept coordonator pentru siguranța șantierelor de construcții să fie cu atât mai atractivă. Autoritățile naționale și companiile de construcții deopotrivă ne recunosc reputația și o echivalează cu înalte standarde de siguranță. Vi se asigură o pregătire de calitate alături de formatori experimentați și prin metode de predare eficace.

Contactați-ne pentru a vă rezerva un loc pentru unul dintre cursurile noastre!

Contact

Contactați unul dintre experții noștri pentru mai multe informații!

Contactați unul dintre experții noștri pentru mai multe informații!

Alte servicii

Curs pentru obținerea certificatului de siguranță pentru contractori (SCC)

Curs SCC | TÜV Rheinland

Formarea SCC oferită de noi promovează standardele de înaltă calitate în materie de sănătate, securitate și mediu (SSM).

mai mult

Supervizarea șantierului de construcții

Supervizarea șantierului de construcții

Protejați valoarea proiectului prin asigurarea calității și prevenirea întârzierilor prin serviciile noastre de supervizare a șantierului

mai mult

Health and Safety Coordination on Construction Sites

Ultimele pagini vizitate