current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Instruire în securitatea în muncă

Instruire privind securitatea în muncă bazată pe ISO 45001 | TÜV Rheinland

Optimizarea securității în muncă prin intermediul unor instruiri dedicate

Luarea de măsuri pentru respectarea dispozițiilor legale, stabilirea unui sistem de management al securității în muncă eficient și optimizarea măsurilor deja implementate are drept rezultat un loc de muncă mai sigur și mai productiv. Și, pe măsură ce atenția acordată unui management de succes al securității în muncă este din ce în ce mai mare la nivel internațional, este în avantajul dvs. să fiți cu un pas înaintea tendințelor.

Am conceput cursuri de securitate în muncă în conformitate cu ISO 45001, care vă permit să vă atingeți obiectivele de securitate. Cursurile iau în considerare standardele internaționale și se pot finaliza cu acordarea de certificate.

Pentru noi, nimic nu este mai important decât siguranța, iar cursurile noastre reflectă această valoare. Avem o reputație globală în materie de diminuare a riscurilor și promovare a practicilor de siguranță în aproape fiecare sector industrial și ne dorim să vă împărtășim din cunoștințele noastre de specialitate referitoare la securitatea în muncă.

Contactați-ne pentru a vă înscrie la curs!

Instruirea în securitatea în muncă oferă mai mult decât simpla conformitate

Cu toate că satisfacerea exigențelor și reglementărilor privind securitatea în muncă poate reprezenta un obiectiv al dvs., accesul la cunoștințe de specialitate pe această temă aduce importante avantaje. Veți diminua riscurile la locul de muncă, de exemplu, și veți spori productivitatea, prin faptul că procesele dvs. devin mai sigure. Se vor îmbunătăți sănătatea și satisfacția angajaților, iar organizația dvs. se va bucura de avantajele obținute prin transparență și responsabilitate.

Soluționați provocările legate de securitatea în muncă și beneficiați de cursul nostru bazat pe ISO 45001 | TÜV Rheinland

Un portofoliu vast de cursuri în securitatea în muncă

Cursurile noastre de formare în securitatea în muncă (SM) reflectă cele mai recente evoluții și standarde din domeniu. Printre temele abordate se numără

  • Auditor de securitate în muncă: seminar axat pe ISO 45001
  • Aspecte actuale ale securității în muncă pentru conducerea superioară
  • Securitatea în muncă pentru reprezentanții companiei
  • Noul standard privind securitatea în muncă, DIN ISO 45001
  • Specialist în securitatea în muncă: această temă face obiectul a șase cursuri diferite
  • Expert de evaluarea riscului pentru SM
  • Coordonarea SM cu partenerii externi

Colaborăm cu experți interni și externi pentru a vă oferi seminarii interesante și informative. Oferim atât cursuri deschise, cât și cursuri in-house.

Învățați alături de lideri în securitatea în muncă

Siguranța și securitatea oamenilor, tehnologiei și mediului au reprezentat un domeniu de bază pentru noi încă de la înființarea TÜV Rheinland, în 1872. Datorită acestor aproape 150 de ani de experiență, putem să revendicăm cu încredere un rol de lider în managementul sănătății și securității în muncă la nivel internațional. Nu există un partener mai experimentat și mai informat care să vă îndrume în ceea ce privește securitatea lucrătorilor și locului dvs. de muncă.

Discutați cu un reprezentant de vânzări pentru a afla mai multe.

Contact

Solicitați o ofertă

Solicitați o ofertă

Alte servicii

Formare ca inginer de securitate şi sănătate în muncă

Curs de inginerie de securitate şi sănătate în muncă| TÜV Rheinland

Cursurile noastre pentru ingineri de siguranță formează specialiști în securitatea în muncă pentru îmbunătățirea sănătății la locul de muncă.

mai mult

Qualified Personnel Seminar

Ultimele pagini vizitate