current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Sistem de management al integrității conductelor

Servicii de management al integrității conductelor | TÜV Rheinland

Funcționare fiabilă și în siguranță prin managementul integrității conductelor oferit de experți

Serviciile noastre independente de verificare și evaluare a sistemului dvs. de management al integrității conductelor (PIMS) vă oferă certitudinea că respectați reglementările legale tot mai exigente și funcționați la cele mai înalte standarde.

Experții noștri implementează standarde și metode de ultimă oră pentru a asigura sisteme eficace de management al integrității și siguranței conductelor, bazate pe utilizarea de către personalul calificat a unor procese definite care susțin și mențin echipamente productive și sigure. O strategie PIMS solidă și fiabilă asigură respectarea angajamentelor dvs. de responsabilitate socială față de siguranța publicului și protecția mediului.

Spuneți-ne despre situația și nevoile dvs. individuale!

Managementul integrității conductelor | TÜV Rheinland
Beneficiați de avantajele serviciilor noastre de management al integrității conductelor

Soluțiile noastre PIMS adaptate vă pot ajuta să reduceți la minimum defectarea, scurgerile și incidentele legate de conducte pentru a proteja publicul, angajații dvs. și mediul, precum și pentru a asigura un serviciu fiabil pentru clienții dvs. Prin identificarea și analizarea atât a evenimentelor întâmplate, cât și a celor precursoare, personalul nostru experimentat examinează probabilitatea și gravitatea potențială a incidentelor care afectează conductele dvs. Vă oferim măsuri structurate, ușor de comunicat pentru selectarea și implementarea măsurilor de diminuare a riscurilor. Evaluăm și urmărim performanța sistemului pentru a spori performanța conductelor dvs. Ne asigurăm că respectați toate cerințele legale de conformitate pentru a vă menține în stare operațională în vederea deservirii clienților dvs.

Servicii esențiale pentru sistemele fiabile de management al integrității conductelor

Conductele utilizate în industria petrolului și gazelor și în alte industrii cu riscuri ridicate trebuie să respecte cerințele inspecțiilor, verificărilor și certificărilor legale. În conformitate cu dispozițiile stricte, operatorii trebuie să poată demonstra și documenta integritatea conductelor lor în orice moment. Un sistem de management al integrității conductelor integrat și complet asigură evaluarea riscurilor asociate și implementează măsuri de diminuare a efectelor unor defectări. Asigurăm în mod independent fiabilitatea și siguranța industrială a conductelor dvs. prin verificări de siguranță a integrității, evaluări de avarii, analiza defectărilor, evaluări ale măsurilor de protecție la explozie, o gamă largă de verificări de siguranță și servicii de management al siguranței industriale.

Pentru a vă sprijini în implementarea și menținerea unui sistem excelent de management al integrității conductelor, putem să:

 • Creăm un sistem de management al siguranței conductelor (PSMS) în conformitate cu ANSI /API RP 1173
 • Creăm un sistem de management al integrității conductelor (PIMS) în conformitate cu API RP 1160, ASME B31.8S sau EN 16348
 • Efectuăm o evaluare a riscurilor asociate cu conductele în conformitate cu Pipeline Risk Management Manual (ediția a III-a, W. Kent Muhlbauer)
 • Emitem un certificat de tip pentru instrumentul de inspectare a conductelor prin metoda „in-line”
 • Testăm și certificăm sistemele de reparații compozite în conformitate cu ASME PCC-2 și ISO TS 24817
 • Asigurăm pregătire API-U pentru personalul de management al integrității conductelor

Serviciile noastre de consultanță în evaluare și de verificare independentă sunt disponibile în ceea ce privește:

 • Integritatea conductelor prin inspectarea prin metoda „in-line” în conformitate cu API 1163 sau NACE SP 0102
 • Integritatea conductelor prin teste de presiune în conformitate cu API 1110, ASME B31.8 etc.
 • Integritatea conductelor prin evaluarea directă a coroziunii externe (ECDA) în conformitate cu NACE SP 0502
 • Integritatea conductelor prin evaluarea directă a coroziunii interne (ICDA) în conformitate cu NACE SP 0206
 • Rezistența și ciclul de viață rămas al conductelor în conformitate cu ASME B31G, API 579, ASME FFS etc.
 • Sisteme de detectare a scurgerilor în conformitate cu API 1130, API 1175, TRFL etc.

Serviciile noastre vă oferă verificarea independentă a sistemului dvs. de management al integrității conductelor și evaluează respectarea reglementărilor legale privind siguranța industrială și protecția mediului. Vă asigurăm servicii complete, combinate în funcție de angajamentele dvs. în materie de responsabilitate socială, precum și de nevoile individuale ale afacerii dvs.

Partenerul dvs. experimentat și eficient pentru PIMS

Rețeaua noastră globală de specialiști experimentați și cu pregătire avansată sprijină operatorii din toată lumea în elaborarea unor strategii eficiente de evaluare și management al integrității conductelor. Vă ajutăm să creați sisteme și proceduri de calitate și să alegeți metodele de inspecție optime pentru situația dvs. individuală. Derulăm inspecții independente cu rezultate relevante pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză și să implementați soluții eficiente pentru diminuarea riscurilor și protejarea investițiilor dvs.

Puneți la treabă serviciile noastre în beneficiul dvs.!

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate