current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Inspectarea puțurilor prin tehnologia D & C PEC

Inspectarea puțurilor maritime | TÜV Rheinland

Detectarea timpurie și precisă a coroziunii la coloanele de tubaj și de ghidaj ale puțurilor maritime cu ajutorul tehnologiei D & C PEC, oferită de noi

Puțurile maritime sunt un fenomen extrem de critic în industria petrolieră. Pentru a evita prăbușirea acestora, este important să se efectueze inspecții ale coloanelor de tubaj și de ghidaj în mod regulat. Deoarece coroziunea este o problemă majoră în aceste puțuri maritime, este esențial să se măsoare grosimea rămasă a pereților coloanelor de tubaj și de ghidaj.

Odată cu creșterea numărului de incidente, măsurile reactive de mobilizare a echipelor locale de intervenție nu mai sunt adecvate. Prin intermediul metodei noastre unice de testare nedistructivă, denumită D- / C- PEC pentru detectarea coroziunii, experții noștri vă vor ajuta să asigurați integritatea structurală a puțurilor maritime. Tehnologia se bazează pe curenți turbionari pulsatorii. Măsurăm cu precizie grosimea rămasă a pereților coloanei de ghidaj și coloanei de tubaj de suprafață și intermediară, în special în jurul zonei de contact cu apa și în partea superioară a puțului, unde se concentrează coroziunea.

Experții noștri vă pot oferi acest serviciu la nivel global.

Contactați-i pe experții noștri pentru inspectarea puțurilor dvs. maritime!

Asigurați integritatea puțurilor maritime prin testarea și inspecțiile noastre

Avantaje ale inspectării puțurilor prin tehnologia D-PEC
Beneficiați de avantajele serviciilor noastre de inspectare a puțurilor maritime prin tehnologia D & C PEC.

Prin intermediul procedurii noastre de inspecție amănunțită pentru puțurile maritime, puteți monitoriza coroziunea coloanei de tubaj de suprafață și intermediară și a coloanei de ghidaj, fără a întrerupe exploatarea și fără pregătirea suprafețelor. În plus, serviciile noastre vă permit să evitați defectările coloanelor de tubaj sau de ghidaj. Cu ajutorul unor calcule de încărcare suplimentare, care vă pot fi furnizate de experții noștri, puteți asigura integritatea puțului dvs.

Este călduros recomandat un program de monitorizare complet prin tehnologia D & C PEC, atât pentru a inspecta și controla corespunzător activele dvs. valoroase, cât și pentru a vă ajuta să decideți dacă să abandonați un puț.

Serviciile noastre de testare și inspectare a puțurilor maritime

Echipa noastră vă va ajuta să stabiliți integritatea puțurilor dvs. maritime, ceea ce le prelungește durabilitatea. Responsabilitatea noastră de bază este să asigurăm calitatea și siguranța puțurilor maritime.

Experții noștri au elaborat o abordare completă pentru a stabili integritatea a puțurilor maritime, atât a celor cimentate, cât și a celor necimentate:

  • Măsurarea „deplasării” gurii de puț stabilește dacă puțul se deplasează; se fac fotografii ale gurii de puț, se efectuează o măsurătoare standardizată și se pot urmări modificările anumitor valori.
  • Inspectarea cu camera video documentează și raportează anomalii, cum ar fi coloane de tubaj excentrice și ghidaje lipsă; rostul circular dintre coloana de ghidaj și coloana de tubaj de suprafață este inspectat cu o cameră până la nivelul fluidelor și se furnizează o copie video a inspecției.
  • Măsurătorile grosimii pereților prin tehnologia D & C PEC măsoară grosimea pereților prin magnetizarea suprafeței obiectului evaluat prin forarea unei găuri în coloana de ghidaj.
  • Probe de apă și fluide sunt prelevate și investigate într-un laborator pentru a verifica starea apei și uleiului de rapiță din rostul circular.
  • Calcule privind integritatea puțului permit calcularea integrității puțului dvs. și planificarea acțiunilor de remediere cu mult timp în avans.

Partenerul dvs. pentru viitorul inspectării puțurilor maritime

Am acumulat o vastă experiență în domeniul inspectării puțurilor maritime. Vă putem oferi o soluție unică. Excelenții membri ai echipei noastre vă stau întotdeauna la dispoziție, asigurând credibilitate și calitate.

Solicitați mai multe informații de la experții noștri cu privire la serviciile noastre de inspectare a puțurilor maritime prin tehnologia D & C PEC!

Alte servicii

Testarea și inspectarea prin curenți turbionari pulsatorii

Inspecție prin curenți turbionari pulsatorii | TÜV Rheinland

Oferim testare prin curenți turbionari pulsatorii (PEC) pentru inspectarea țevilor și vaselor din oțel carbon slab aliat prin izolație și stratul protector.

mai mult

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate