current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Analiza defectărilor prin deteriorare și coroziune

Analiza daunelor si deteriorărilor datorate coroziunii oferită de TÜV Rheinland

Funcționalitate, siguranță și profitabilitate prin analiza daunelor si deteriorărilor datorate coroziunii

Experții tehnici, tehnicienii de service și managerii de calitate responsabili pentru sisteme complexe fiabile în diverse medii caută să reducă la minimum riscurile asociate cu defecțiunile mecanice cauzate de componente defecte, deteriorate sau corodate. Pentru a preîntâmpina opriri ulterioare neașteptate și costisitoare și pentru a respecta standardele generale de siguranţă, este crucială o analiză completă a avariilor.

Experimentații noștri experți oferă servicii complete de analiza a daunelor si deteriorărilor datorate coroziunii în vederea elaborării și implementării de acțiuni corective, precum și a împiedicării apariției defecțiunilor în viitor. Efectuăm investigații tehnjce legale pentru a identifica deteriorările materialelor, componentelor și sistemelor și pentru a găsi cauza primară a deteriorării sau coroziunii componentelelor metalice. Vă oferim o analiză clară și de încredere astfel încât să puteți elabora strategii eficiente de protejare a echipamentelor dvs. și să asigurați o producție profitabilă.

Cu laboratoare de testare acreditate în toată lumea, cu ani de experiență și cunoștințe în inspectarea deteriorărilor și coroziunii, precum și în expertize tehnice în toate sectoarele tehnologice, vă puteți baza pe experții noștri în ceea ce privește instalația dvs. și componentele acesteia.

Contactați-i pe experții noștri pentru mai multe informații!

Analiză detaliată a daunelor sau deteriorărilor datorate coroziunii pentru asigurarea funcționalității și siguranței

Vă asigurăm o investigare obiectivă și sistematică a daunelor si deteriorărilor datorate coroziunii. Portofoliul complet de servicii de testare, atât distructivă cât și nedistructivă, vă poate oferi informații despre tipul și posibilele cauze ale daunelor sau deteriorărilor datorate coroziunii.

Inginerii noștri experimentați vă furnizează informațiile detaliate și de încredere necesare pentru a elabora strategii eficiente de prevenție și mentenanță pentru o producție fără întreruperi și investiții profitabile. Facem eforturi pentru a asigura restabilirea funcționalității și siguranței echipamentelor dvs.

Analiza deteriorărilor oferită de TÜV Rheinland

Analiza deteriorărilor prezintă beneficii sub multe aspecte.

Inspectarea și analiza completă a daunelor și deteriorărilor datorate coroziunii

Avem capacitatea de a implementa o gamă largă de metode de testare atât distructive, cât și nedistructive pentru a stabili tipul, proporțiile și posibilele cauze ale deteriorărilor și coroziunii. Aceste tehnologii avansate ne permit și să identificăm posibilele cauze ale unor avarii particulare astfel încât să puteți elabora strategii eficiente de mentenanță și prevenție în viitor.

Pe lângă inspectarea și prelevarea de probe la fața locului, experții noștri au o vastă experiență în mai multe metode de testare avansată utilizate în analiza defectărilor și deteriorărilor, printre care:

  • Inspectarea vizuală și documentarea fotografică a probelor
  • Analiză metalografică
  • Testare prin impact sau tracțiune pentru a stabili proprietăţile mecanice ale materialelor
  • Testare cu ultrasunete nedistructivă sau testare radiografică pentru a localiza deteriorarea
  • Analiză chimică (spectroscopie prin emisie optică)
  • Teste de duritate pentru materiale și componente (Brinell, Vickers, Rockwell)
  • Teste de coroziune

În plus, utilizăm microscopul electronic cu scanare (SEM) de ultimă generație cu analiză spectrometrică cu energie dispersată (EDS) integrată pentru a ne oferi informații suplimentare despre structurile fracturilor și compoziția chimică a depunerilor, produselor de coroziune, precum și a particulelor.

La finalizarea analizei deteriorărilor adecvată pentru dvs., vă furnizăm o evaluare pe scurt a rezultatelor investigației noastre și, dacă este posibil, facem recomandări în funcție de nevoile dvs. individuale.

O rețea globală de experți la dispoziția dvs.

Ca unul dintre principalii prestatori de servicii de analiză a defectărilor prin deteriorare și coroziune la nivel mondial, rețeaua noastră globală de laboratoare acreditate și experți vă sprijină în localizarea, identificarea și gestionarea daunelor si deteriorărilor datorate coroziunii care pot provoca defectarea componentelor, echipamentelor și sistemelor. Portofoliul nostru complet de metode de testare implementează tehnologii de ultimă oră pentru a vă asigura cele mai rapide, rentabile și precise inspecții, dintr-o sursă unică. Anii noștri de experiență îndelungată în deservirea unei varietăți de clienți din toată lumea ne face să fim un partener de încredere pentru orice sprijin de care aveți nevoie.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre cum poate beneficia compania dvs. de serviciile noastre de analiza a daunelor si deteriorărilor datorate coroziunii!

Alte servicii

Întreţinere şi testarea materialelor

Întreţinere şi testarea materialelor

Testarea echipamentelor şi componentelor.

mai mult

Damage and Value Assessments for Vehicles (Private Customers)

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate