current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Evaluarea vânzătorului

Servicii de evaluare a vânzătorului

Tablou pentru calitate și conformitate prin serviciile noastre de evaluare a furnizorilor

Pentru a verifica siguranța și fiabilitatea mărfurilor sau a echipamentelor achiziționate, cumpărătorii trebuie să fie siguri că vânzătorii respectă cerințele de calitate și că procesele de fabricație sunt în conformitate cu reglementările și standardele aplicabile.

În lumea de astăzi conectată la nivel global, vânzătorii și subcontractanții internaționali furnizează produse clienților la mii de kilometri distanță, îngreunând evaluarea proceselor de fabricație care au loc pe diferite continente de către cumpărătorii străini. Vă sprijinim cu audituri ale vânzătorilor și subcontractanților menite să demonstreze fiabilitatea furnizorilor potențiali și actuali. Serviciile noastre de evaluare a vânzătorilor la fața locului vă ajută să fiți siguri că așteptările de calitate și cerințele de conformitate sunt respectate la nivel global și de-a lungul întregului lanț de aprovizionare.

Profitați de procedurile noastre extinse de auditare a vânzătorilor și de serviciile de gestionare a calității acestora pentru a asigura calitatea produselor pe care intenționați să le achiziționați, înainte de a efectua comanda.

Solicitați o ofertă astăzi!

Protejați-vă reputația, limitați responsabilitatea și creșteți competitivitatea

Inspectorii noștri independenți examinează procesele de fabricație ale potențialilor dvs. vânzători și ale subcontractanților acestora pe întregul lanț de aprovizionare. Acest lucru ajută la asigurarea calității echipamentelor industriale, utilajelor, componentelor, materialelor sau a produselor pe care doriți să le achiziționați.

Informații detaliate colectate la fața locului atât la vânzătorii care furnizează mărfuri în prezent, cât și la cei luați în considerare pot îmbunătăți performanțele afacerii dvs. ajutându-vă să evitați blocajele și punctele slabe ale producției, care ar putea duce la întârzieri și la creșterea costurilor proiectului.

Faceți-vă acum programarea pentru a beneficia de serviciile noastre extinse de evaluare a vânzătorilor!

Evaluarea vânzătorilor și a subcontractanților pentru a asigura competența și conformitatea

Servicii de evaluare a vânzătorilor | TÜV Rheinland
Evaluăm și audităm furnizorii și subcontractanții în 4 etape simple

Auditarea vânzătorilor noștri se desfășoară în conformitate cu cerințele specifice companiei sau proiectului dvs. și / sau în funcție de propriul nostru domeniu de evaluare. Vă oferim în continuare o versiune de audit extinsă pentru a include o evaluare a managementului calității vânzătorilor. Auditul nostru se realizează de obicei în următoarele patru faze:

 1. Pregătire
  Împreună cu cumpărătorul, completăm un chestionar tehnic bazat pe profilul fiecărui furnizor, referințe și o listă de caracteristici specifice.
 2. Evaluare
  După o planificare și coordonare minuțioasă, auditorii noștri efectuează examinarea, auditul și evaluarea vânzătorilor și a subcontractanților la fața locului.
 3. Evaluare
  Conform rezultatelor auditurilor vânzătorului, oferim o matrice de evaluare personalizată bazată pe un model de urmărit și nediscriminatoriu, cu scopul de a clasifica furnizorii în funcție de performanțele lor și de a evidenția zonele potențiale de puncte slabe și blocaje.
 4. Concluzie
  Experții noștri precalifică furnizorii globali pe baza matricei de evaluare, pregătind ofertantului o lista scurtă a furnizorilor capabili înainte de achiziție. În plus, este posibil să se identifice furnizorii care nu corespund și să se dea recomandări care să-i ajute să îmbunătățească calitatea la un nivel acceptabil.

TÜV Rheinland examinează vânzătorii pe întregul lanț de aprovizionare

Experții noștri se bazează pe experiența extinsă obținută din proiecte internaționale în fiecare industrie și de orice dimensiune pentru a vă oferi servicii complete. Pentru a vă asigura cele mai bune rezultate posibile, auditarea vânzătorului se realizează atât în funcție de cerințele specifice clientului sau ale proiectului, cât și de propriul nostru domeniu de evaluare.

Accesați anii noștri de experiență și solicitați astăzi mai multe informații despre serviciile personalizate de evaluare a furnizorilor!

pdf Evaluarea vânzătorului 1 MB Descărcare
pdf Inspecție industrială 2 MB Descărcare
pdf Servicii industriale 4 MB Descărcare

Referințele noastre pentru evaluările vânzătorilor

pdf Servicii de inspecție pentru proiectul topitoriei de aluminiu și a centralei electrice din Abu Dhabi 100 KB Descărcare
pdf Servicii de inspecție a vânzătorilor la nivel mondial pentru dezvoltarea domeniului petrolier gigantic al Irakului 95 KB Descărcare

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Alte servicii

Inspecție înainte de expediere

Servicii de inspecție PSI

Asigurați-vă că echipamentul comandat este în conformitate cu specificațiile înainte de expediere.

mai mult

Inspecții la vânzător

Inspecții la vânzător l TÜV Rheinland

Asigurați-vă că echipamentele pe care le-ați achiziționat respectă reglementările aplicabile și satisfac standardele dvs. de calitate.

mai mult

Servicii pentru industria petrolului și a gazelor

Servicii pentru industria petrolului și a gazelor

Servicii pentru ciclul complet de viață a proiectelor dvs. din industria petrolului și a gazelor.

mai mult

Test de acceptanță din fabrică

Test de acceptanță în fabrică

Înainte de livrare, vă asigurăm calitatea și conformitatea echipamentului achiziționat.

mai mult

Ultimele pagini vizitate