current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Testarea cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază

Inspecție prin metoda de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază | TÜV Rheinland

Identificați componentele vulnerabile prin intermediul testării ultrasonice de ultimă generație prin metoda de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază

Metoda de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază (PA) este utilizată pe scară largă în mai multe sectoare industriale, de la producerea energiei la construcții. Este o metodă de testare nedistructivă avansată care utilizează tehnologia ultrasonică pentru a ajuta specialiștii din industria petrolului și gazelor să evalueze calitatea componentelor și să identifice factorii de risc.

Oferim un portofoliu complet de servicii de inspecție PA pentru a ne sprijini clienții în eforturile lor de a asigura o exploatare sigură, fiabilă, eficientă și productivă a componentelor individuale ale sistemelor lor. Testarea ultrasonică prin metoda de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază oferită de noi poate fi utilizată pe geometrii speciale (respectiv, duze), precum și pe materiale standard și speciale, precum materiale austenitice și materiale bogat aliate, în același timp evaluând bunurile, protejând investițiile și susținând profitabilitatea.

Experții noștri de la TÜV Rheinland Sonovation sunt specializați în prestarea unei game complete de servicii de testare nedistructivă (NDT) avansată. Recunoscuți ca lideri în domeniu, investim masiv în cercetare și dezvoltare, avem o unitate de formare acreditată pentru testarea nedistructivă avansată și prestăm servicii experte la nivel mondial.

Preîntâmpinați defectările evitabile care vă pot afecta afacerea!

Urmăriți starea componentelor dvs. cheie prin intermediul inspecției regulate prin metoda de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază

Testare și inspecție prin metoda de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază | TÜV Rheinland
Beneficiați de avantajele serviciilor noastre prin metoda de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază

Vă putem pune la dispoziție servicii de inspecție simplificată a componentelor complexe construite din diferite materiale, la temperaturi de până la 400°C. Prin utilizarea unei singure palpari prin metoda de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază este posibilă realizarea mai multor inspecții fără a schimba ansamblul traductorului. Mai rapide decât testările ultrasonice convenționale, inspecțiile noastre sunt realizate de tehnicieni calificați pentru a crește la maximum probabilitatea detectării și identificării problemelor potențiale, precum vicii și fisuri. Vă prezentăm date digitale de încredere într-un format grafic ușor de înțeles. Serviciile noastre de inspectare prin metoda de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază vă ajută să vă asigurați că afacerea dvs. rămâne operațională.

Metodologia de testare ultrasonică prin metoda de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază

Înainte de orice inspecție, experții noștri asigură servicii de consultanță complete cu privire la gradul de adecvare pentru aplicația dvs. tehnică. După ce stabilim că testarea ultrasonică prin metoda de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază este potrivită pentru aplicația dvs., programăm rapid inspecția.

În cadrul testării complete prin metoda de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază, inspectorii noștri:

  • Vor crea undele personalizate prin utilizarea unor elemente ultrasonice și a unor intervale de timp multiple.
  • Vor stabili unghiul optim și controlul focalizării pentru detectarea viciilor.
  • Vor lua măsuri speciale, precum răcirea palpatorului, când este necesar.
  • Vor colecta și stoca datele prin intermediul unei game largi de echipamente de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază
  • Vor crea configurații de inspecție cu ajutorul aplicației noastre interne ScanPlan®.
  • Vor procesa informațiile pentru a produce o imagine vizuală.
  • Vor elabora rapoarte de inspecție și vor interpreta datele rezultate.

Tehnologia de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază oferită de noi poate fi folosită pentru a inspecta suduri, a măsura grosimi, a detecta fisuri și vicii suspecte și a identifica și monitoriza coroziunea cu potențial de deteriorare.

Ajutat de o bază de date care conține mai multe geometrii și procedee de sudare, aplicația noastră ScanPlan® poate fi ajustată pentru a examina corect orice componentă. Calitatea inspecției este sporită la maximum de vizualizarea instantanee a modificărilor profunde și de generarea unor rapoarte ușor de înțeles, pregătite pentru a fi exportate imediat pentru o analiză aprofundată. În plus, ScanPlan® înregistrează toți parametrii și rezultatele inspecției pentru examinare și evaluare ulterioară.

Cunoștințe și experiență solide în tehnologia avansată de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază

Experții noștri înalt calificați realizează inspecții complete prin metoda de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază și își împărtășesc cunoștințele de specialitate în cadrul cursurilor de formare în metoda PA, organizate la unitățile noastre acreditate de formare în testarea nedistructivă. Avem o vastă experiență în aplicarea tehnologiei de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază în multe sectoare industriale. Tehnicienii noștri asigură inspecții rapide și flexibile prin metoda de examinare cu ultrasunete cu traductor multielement cu comandă de fază, cu rezultate fiabile și eficiente din punctul de vedere al costurilor. Vă sprijinim cu servicii complete, disponibile într-un punct de desfacere unic, adaptate nevoilor dvs. în materie de testare și inspecție.

Consultați un expert astăzi!

Alte servicii

Servicii de examinare cu ultrasunete (UT)

Servicii de examinare cu ultrasunete

Detectați defecte minore sau discontinuităţi ale produselor cu ajutorul serviciilor de examinare cu ultrasunete.

mai mult

Tehnica TOFD pentru inspectia sudurii

Testarea nedistructivă a sudurilor prin tehnica TOFD | TÜV Rheinland

Asigurați integritatea structurii dvs. sudate

mai mult

Întreţinere şi testarea materialelor

Întreţinere şi testarea materialelor

Testarea echipamentelor şi componentelor.

mai mult

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate