current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Servicii de cartografiere a coroziunii

Cartografierea coroziunii – TÜV Rheinland

Protejați-vă bunurile cu ajutorul sistemului nostru de cartografiere a coroziunii SeeScan®

Strategiile eficiente de mentenanță pentru combaterea coroziunii pot avea un impact pozitiv asupra performanțelor operaţionale sigure și profitabile ale echipamentelor dvs. industriale și, în ultimă instanță, pot preîntâmpina o oprire neașteptată și costisitoare a întregii dvs. instalații. Prin urmare, este esențial să puteți identifica din timp semnele de coroziune agresivă, pentru a dezvolta strategii adaptate și cu ținte precise.

Soluția noastră de cartografiere a coroziunii SeeScan® vă ajută la elaborarea de strategii de mentenanță pe baza stării existente a bunurilor dvs. Ușor de integrat într-un program de mentenanță structurat existent, SeeScan® vă poate furniza informațiile de care aveți nevoie pentru a calcula cu precizie durata de viață rămasă a instalației dvs. industriale. Oferind rezultate vizuale sub forma unei hărți topografice color, ușor de înțeles, și rapoarte complete privind zonele afectate, SeeScan® vă ajută să evitați opririle neplanificate. Beneficiind de pregătire avansată în detectarea coroziunii prin ultrasunete, specialiștii noștri vă stau la dispoziție pentru a presta servicii de cartografiere a coroziunii oriunde în lume.

Inspectorii noștri calificați au o experiență vastă în prestarea de servicii de testare nedistructivă pentru diverși clienți globali. Implementăm tehnologie de ultimă generație pentru a vă satisface cerințele individuale de inspecție. Soluția noastră specializată de cartografiere a coroziunii, SeeScan®, ameliorează calitatea inspecției, simplifică procesele, accelerează inspecțiile și prezintă rezultate clare.

Stabiliți o întâlnire și lăsați soluția de cartografiere a coroziunii SeeScan® să lucreze în beneficiul dvs.!

Disponibilitate și profitabilitate datorită serviciilor de cartografiere precisă a coroziunii

Servicii de cartografiere a coroziunii
Beneficiați de avantajele serviciilor noastre de cartografiere a coroziunii

Serviciile de cartografiere a coroziunii SeeScan® pot monitoriza cu precizie avariile progresive, astfel încât să puteți elabora strategii de mentenanță eficiente. Cu ajutorul SeeScan®, puteți realiza măsurători online la temperaturi ridicate pentru a îmbunătăți probabilitatea de a detecta coroziunea și de a identifica cu precizie tendințele în curs de apariție. Prin cartografierea unor geometrii multiple și complexe, SeeScan® furnizează date vizuale despre o zonă de testare definită. Astfel, acesta prezintă rezultatele măsurătorilor de grosime printr-o hartă topografică color ușor de înțeles.

Serviciile de cartografiere a coroziunii SeeScan® reduc costurile și timpii de inspecție, ajutându-vă să păstrați disponibilitatea operațională și profitabilitatea bunurilor și investițiilor dvs.

Cartografierea coroziunii prin intermediul abordării de inspecție SeeScan®

Combinând procedurile de testare convenționale cu ultrasunete cu tehnologia camerelor video miniaturale, SeeScan® asigură o metodă simplă, dar foarte eficace de colectare și afișare a datelor ultrasonice în timpul inspecției pentru detectarea coroziunii.

Cu ajutorul unei camere video miniaturale, SeeScan® înregistrează datele prin intermediul unui mic LED infraroșu montat în vârful unui traductor. Lumina în infraroșu generează un punct luminos, căruia i se alocă o coordonată pe matricea de pixeli X-Y a imaginii video. Sistemul urmărește simultan un semnal ultrasonic sincronizat și convertește grosimea sau amplitudinea măsurată într-o culoare corelată. Informațiile combinate sunt afișate apoi pe monitor în timp real ca o imagine color compusă pentru a vă oferi date clare și precise într-un format ușor de interpretat.

SeeScan® evaluează starea:

  • tubulaturilor și țevilor
  • vaselor care nu pot fi deschise din motive economice sau operaționale
  • sistemelor predispuse la deteriorări cauzate de hidrogen
  • structurilor complexe, precum supape, teuri și capace

SeeScan® vă permite să realizați inspecții neinvazive la cald la temperaturi între -25° C și peste 300° C.

Partenerul dvs. de încredere cu o experiență dovedită

Ca parte a TÜV Rheinland Group, TÜV Rheinland Sonovation este un lider global recunoscut în serviciile de testare nedistructivă (NDT) avansată.

Oferind soluții de calitate sectorului industrial, TÜV Rheinland Sonovation operează un centru de competențe pentru testare nedistructivă avansată, cu sediul în Olanda. Pe lângă oferirea de servicii experte în toată lumea, TÜV Rheinland Sonovation investește masiv în cercetare și dezvoltare și operează un centru de formare acreditat în domeniul testării nedistructive avansate. Suntem mândri de palmaresul nostru și ne angajăm să vă oferim servicii personalizate sigure, de încredere, eficace și profitabile.

Sunați-ne astăzi pentru a afla cum puteți beneficia de soluția SeeScan®!

Alte servicii

Acceptance Testing and Periodic Inspections

Mechanical Integrity Services

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate