current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Testarea și certificarea măsurilor de protecție la explozie

Servicii de certificare ExProt și IECEx

Asigurați conformitatea echipamentelor dvs. cu directivele ATEX și IECEx

Înainte ca echipamentele și sistemele de protecție utilizate în atmosfere potențial explozive să poată fi comercializate, acestea trebuie să fie conforme cu mai multe regulamente, standarde și directive. Ca producător, purtați responsabilitatea evaluării conformității și obținerii certificării impuse în țara în care sunt utilizate echipamentele dvs.

Experții noștri în domeniul protecției la explozie vă ajută să stabiliți care cale de certificare este cea mai potrivită pentru dvs. și vă sprijină în respectarea liniilor directoare impuse și în satisfacerea cerințelor internaționale.

Având în vedere că suntem un organism notificat conform Directivei ATEX și organism de certificare IECEx autorizat, laboratorul nostru de testare face ca noi să fim partenerul dvs. ideal pentru certificarea echipamentelor pentru utilizare în atmosfere potențial explozive.

Vorbiți cu experții noștri astăzi!

Avantajele de care beneficiați prin certificarea echipamentelor dvs.

Prin verificarea conformității echipamentelor dvs. de către un organism notificat internațional, puteți obține acces la piețele globale și dobândi un avantaj competitiv. Rețeaua noastră globală de experți poate identifica regulamente, directive și cerințe care afectează produsele dvs. la nivel local. Prin implementarea de standarde armonizate și datorită unor protocoluri de testare comune, specialiștii noștri pot scurta intervalele de aprobare și reduce costurile asociate cu desfacerea produselor în orice regiune.

Servicii complete pentru protecția la explozie

Serviciile noastre complete de testare și certificare a măsurilor de protecție la explozie includ:

 • Testarea și certificarea componentelor și echipamentelor electrice și neelectrice (mecanice) utilizate într-o atmosferă potențial explozivă, inclusiv dispozitivele de securitate, control și reglare
 • Analiza riscurilor
 • Inspecții de teren
 • Servicii de expertiză pentru echipamente și instalații
 • Inspectarea fabricii
 • Calificarea personalului conform IECEx 05 (CoPC)

Pentru a vă ajuta să obțineți certificarea măsurilor de protecție la explozie:

 • Vă punem la dispoziție suport tehnic
 • Identificăm directivele și standardele incidente
 • Stabilim procesele dvs. de conformitate și oferim sprijin complet din partea unui organism recunoscut pentru testarea unui produs sau a unei metode de protecție speciale. Testăm produsele, prototipurile, componentele și ansamblurile dvs. în conformitate cu cerințele de sănătate și securitate.
 • Evaluăm rezultatele și concluziile rapoartelor
 • Elaborăm dosarul tehnic conform cu cerințele de certificare specifice
 • Elaborăm documentele aferente declarației de conformitate
 • Confirmăm conformitatea cu directiva prin intermediul marcajului de securitate „EX” sau clasificare anti-EX
 • Emitem aprobări și certificări de tip

Oferim soluții pentru introducerea componentelor, echipamentelor și sistemelor dvs. pe piețele europene și globale. De la proiectare la producție, instalare și operare, deținem cunoștințele de specialitate, acreditările și procedurile necesare pentru a vă ajuta să obțineți cu succes certificarea.

Servicii complete de testare și certificare pentru echipamentele utilizate în medii potențial explozive.

Profitați de avantajele oferite de un partener global

Având în vedere că suntem un organism notificat conform Directivei ATEX și organism de certificare IECEx autorizat, laboratorul nostru de testare face ca noi să fim partenerul dvs. ideal pentru certificarea echipamentelor pentru utilizare în atmosfere potențial explozive. Vă oferim certificarea echipamentelor și sistemelor de protecție, precum și servicii de certificare în conformitate cu reglementările europene și internaționale, precum Directiva ATEX 2014/34/UE (asigurarea calităţii produselor și proceselor de producție) sau „sistemul IECEx”.

Și accesul la piețele nord-americane este condiționat de obținerea aprobărilor corespunzătoare conform cerințelor de securitate a echipamentelor. Printre acestea se numără cerințele Underwriters Laboratories (UL), National Electrical Code (NEC) și cele din sistemul Comisiei Electrotehnice Internaționale (IEC) pentru certificarea conform standardelor a echipamentelor pentru utilizarea în atmosfere explozive (Sistemul IECEx). Multe alte țări acceptă standardele IEC și standardele europene sau le-au adaptat ca standarde naționale.

De asemenea, sprijinim producătorii care doresc să își comercializeze produsele în Japonia. Prin asigurarea faptului că echipamentele dvs. sunt certificate și protejate la explozie, vă putem ajuta să intrați pe piața japoneză mai ușor. Certificatul japonez JPEx poate fi emis în baza unui raport și certificat IECEx sau a unui certificat ATEX emis de TÜV Rheinland, fără a mai necesita aprobări suplimentare din partea autorităților nipone.

Acest lucru reduce semnificativ timpul de intrare pe piață și face activitatea comercială mai eficientă din punct de vedere al costurilor.

Rețeaua noastră globală de experți vă oferă soluții personalizate pentru necesitățile dvs. individuale. Suntem acreditați conform IECEx pentru a realiza calificarea angajaților dvs. Prin intermediul acestei calificări, aceștia obțin competența de a pune în aplicare standardele de înaltă securitate valabile la nivel internațional. Dacă angajații dvs. îndeplinesc cerințele IECEx 05 în urma unui curs de instruire corespunzător, aceștia vor obține un certificat personal de competență (CoPC).

Aflați cum vă putem ajuta să obțineți succesul pe piață prin intermediul testării și certificării măsurilor de protecție la explozie.

Contactați un reprezentant de servicii acum!

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Alte servicii

Securitatea operațională în atmosfere explozive

Protecția la explozie și securitatea operațională în zone periculoase

Analizăm și clasificăm zonele periculoase și supraveghem instalările pentru a asigura securitatea operațională.

mai mult

IECEx Certification of Personnel Competences

Functional Safety Product Assessment

Ultimele pagini vizitate