current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Cursuri in-house

Cursuri in-house cu TÜV Rheinland

Cursuri in-house care să se plieze pe nevoile angajaţilor dvs

Succesul unei companii se bazează în mare parte pe evoluția permanentă a cunoștințelor și competențelor dintr-un anumit domeniu de activitate. Cursurile in-house oferă o oportunitate excelentă de promovare a perfecționării propriilor dvs. angajați, fără a depăși bugetul din perspectiva timpului și eforturilor.

Specialiștii noștri vă sunt alături pentru a vă sprijini în planificarea și selectarea metodelor optime de predare pentru echipele dvs. Serviciile noastre pot fi adaptate astfel încât să corespundă cerințelor dvs., în funcție de necesități.

Cu o rețea globală de peste 2.500 de formatori, vă oferim instruiri in-house pe 72 de tematici diferite, iar experiența și cunoștințele noastre de specialitate complete în domeniul dezvoltării personalului și al studiilor avansate ne recomandă ca fiind un partener de încredere.

Cursuri in-house, adaptate nevoilor dvs.

Avantajele cursurilor noastre in-house | TÜV Rheinland
Formare internă adaptată individual

Prin cursurile noastre in-house, obțineți acces la soluții care sunt adaptate la nevoile și la compania dvs. Culegeți roadele cursurilor de instruire desfășurate la sediul dvs. și adaptate la necesitățile dvs. La cerere, formatorii noștri își aduc experiența lor practică exclusivă direct în interiorul companiei dvs., desfășurând cursuri pentru grupuri de cel mult 20 de participanți. Acest lucru vă permite să vă reduceți costurile și, în același timp, să creșteți numărul persoanelor instruite.

Dezvoltați noi competențe cu ajutorul formatorilor de înaltă clasă

Formatorii și lectorii noștri vă pun la dispoziție vasta lor experiență în numeroase domenii, printre care sănătate (de exemplu, controlul medical, asistență și îngrijire medicală), construcții (de exemplu, deteriorarea clădirilor și tehnologia de construcții), energie și mediu (de exemplu, managementul și eficiența energetică), achiziții, tehnologia informațiilor și multe altele. Programele noastre pot fi personalizate și adaptate direct la necesitățile dvs., la cerere. Compania dvs. decide dacă se implică în mod activ în procesul de planificare sau dacă preferați să vă concentrați asupra activităților dvs. de bază, lăsându-ne pe noi să facem restul, de la planificare și execuție la o evaluare a dezvoltării și perfecționării personalului.

Serviciile noastre cuprind sesiuni de formare individuale, precum și cursuri și instruiri pentru grupuri de cel mult 20 de participanți. Este alegerea dvs.: fie experții noștri vă vizitează la sediu și desfășoară sesiunile de instruire la fața locului, fie puteți apela la unul dintre centrele noastre de pregătire din apropiere.

În cazul multora dintre cursurile noastre, aveți ocazia de a obține o certificare la finalizarea cu succes a cursului. Consultați baza noastră de date online pentru certificate, Certipedia, pentru a afla pentru care cursuri se acordă o calificare PersCert.

Instruire in-house la cel mai înalt standard de calitate

Ne bazăm pe o rețea vastă, formată din peste 2.500 de profesioniști și lectori cu înaltă pregătire pentru cursurile noastre in-house. Acest lucru ne permite să vă punem la dispoziție cursuri care au fost adaptate la nevoile dvs., pe multe tematici diferite. Profitați de experiența și know-how-ul nostru pentru a optimiza perfecționarea profesională a angajaților dvs. În calitate de prestator de servicii independent și neutru, suntem alegerea potrivită pentru toate nevoile dvs. în materie de formare internă.

Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre cursurile noastre in-house. Vă răspundem cu plăcere la întrebări!

Lista calificărilor

Lista certificărilor personale

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Alte servicii

Certificarea personalului

Certificarea personalului recunoscută internațional de la TÜV Rheinland

Obțineți certificări ale personalului recunoscute internațional cu ajutorul nostru.

mai mult

Cursuri deschise

Cursuri deschise prin TÜV Rheinland

Dobândiți noi calificări: Aflați despre gama noastră largă de cursuri deschise și workshop-uri!

mai mult

Cloud-Based Learning Worlds

Educational Media and Learning Games

Ultimele pagini vizitate