current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Securitatea operațională în atmosfere explozive

Protecția la explozie și securitatea operațională în zone periculoase

Asigurați securitatea operațională în zone periculoase prin intermediul serviciilor noastre de protecție la explozie

Asigurați operarea în siguranță a echipamentelor dedicate utilizării în atmosfere potențial explozive și ca sistemele de protecție să fie intacte și să funcționeze corespunzător. În calitate de agenție de inspecție autorizată în domeniul protecției la incendiu și explozie, susținem afacerile din domeniul industriei chimice, industriei petrolului și gazelor și altor industrii verificând funcționarea corespunzătoare a instalațiilor și echipamentelor.

Experții noștri analizează și efectuează clasificarea zonelor, supraveghează instalările noi sau existente în atmosfere periculoase și elaborează documentul dvs. privind protecția la explozie. Suplimentăm evaluarea riscului cu o listă de măsuri adaptată individual în vederea creșterii securității globale în unitatea dvs. și punem la dispoziție documentație de protecție la explozie pentru zonele operaționale cu risc ridicat. Deținem cunoștințele de specialitate și experiența necesare pentru a vă proteja bunurile și echipamentele, precum și securitatea angajaților dvs.

Preîntâmpinați defecțiunile nedorite ale sistemelor dvs. de protecție la explozie. Contactați un reprezentant de servicii astăzi!

Demonstrați respectarea dispozițiilor legale prin intermediul strategiilor noastre de protecție la explozie

Evitați greșelile și faceți în așa fel încât instalațiile dvs. să fie construite și operate în conformitate cu dispozițiile legale.

Înainte de montarea și modificarea instalațiilor, noi verificăm dacă acestea respectă cerințele de securitate și dacă măsurile de securitate prevăzute sunt adecvate pentru funcționare. De asemenea, verificăm dacă instalația este în stare de siguranță și dacă procesele din cadrul companiei sunt adecvate pentru implementarea măsurilor de protecție la explozie în compania dvs.

Profitați de soluțiile noastre complete pentru a respecta dispozițiile legale.

Evaluarea riscului ATEX și servicii de securitate operațională pentru atmosfere explozive

Calea spre securitate operațională în atmosfere explozive
De la delimitarea zonelor periculoase la conceptele de protecție la explozie, vă ajutăm să asigurați securitatea operațională în fabrica dvs.

După analizarea, clasificarea și delimitarea zonelor periculoase din unitatea dvs., elaborăm concepte de securitate operațională și implementăm strategii pentru operațiuni sigure și fără defectări. Vă asistăm în selectarea utilajelor, echipamentelor și sistemelor adecvate și supraveghem procesele de instalare. Experții noștri testează dispozitivele antiex, cum ar fi agitatoare, pompe, compresoare și sisteme de transport. Verificăm capacitatea echipamentelor dvs. electrice, precum și funcționalitatea sistemelor de inertizare și protecție. Punem la dispoziție documentație suplimentară privind securitatea la explozie pentru o evaluare a riscului precisă.

Toate serviciile noastre sunt prestate în conformitate cu următoarele standarde:

  • Ordonanța privind sănătatea și securitatea industrială (în limba germană: BetrSichV)
  • Directiva 1999/92/CE (ATEX 153, fosta ATEX 137) privind cerințele minime pentru îmbunătățirea protecției sănătății și securității lucrătorilor expuși unui potențial risc în medii explozive
  • Directiva 2014/34/CE intrată în vigoare începând cu 20 aprilie 2016(ATEX 114, fosta ATEX 95) referitoare la echipamentele și sistemele de protecție destinate utilizării în atmosfere potențial explozive
  • Ordonanța privind substanțele periculoase (în limba germană: GefStoffV)

Inspecție autorizată pentru funcționare conformă și în siguranță

Suntem autorizați să efectuăm inspecții privind măsurile de protecție la incendiu și explozie în conformitate cu directivele ATEX internaționale și cu alte reglementări incidente. În calitate de prestator de servicii recunoscut și experimentat în domeniul securității operaționale în atmosfere explozive, apelăm la rețeaua noastră globală de experți pentru a vă deservi. Profitați de anii noștri de experiență în domeniul serviciilor industriale și în deservirea clienților, de standardele noastre de înaltă calitate și de obiectivitatea noastră profesională. Elaborăm, inspectăm și testăm soluții specializate pentru a vă satisface nevoile individuale și a vă asigura conformitatea, astfel încât să aveți certitudinea că unitățile dvs. sunt bine protejate și îndeplinesc cele mai înalte standarde de securitate.

Aflați mai multe informații despre modul în care vă putem ajuta să preîntâmpinați exploziile și să creați spații de lucru sigure în interiorul zonelor periculoase. Sunați acum!

Documente disponibile pentru descărcare

pdf Protecția la explozie (PDF) 445 KB Descărcare
pdf Certificarea ATEX / IECEX a produselor (PDF) 238 KB Descărcare
pdf Certificarea IECEx a competențelor personalului – Formular de cerere (PDF) 251 KB Descărcare

Alte servicii

Testarea și certificarea măsurilor de protecție la explozie

Servicii de certificare ExProt și IECEx

Vă testăm și vă certificăm echipamentele asociate cu atmosferele explozive în conformitate cu standardele incidente.

mai mult

IECEx Certification of Personnel Competences

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate