current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Certificat pentru industria hotelieră

Certificatul nostru reflectă măsurile eficiente anti-corona și regulamentele pentru restaurante și hoteluri | TÜV Rheinland

Întăriți încrederea oaspeților și angajaților din industria hotelieră prin certificarea noastră pentru managementul igienei și a protecției împotriva infecțiilor

Pandemia de COVID 19 ridică provocări speciale pentru industria hotelieră. Pe măsură ce aceasta se redeschide, hotelurile și restaurantele sunt supuse unor reglementări exigente și complexe. În scopul de a documenta și de a comunica în mod credibil conformitatea acesteia publicului, am conceput un program de certificare pentru acest sector.

Ca o terță parte neutră, analizăm respectarea cerințelor tehnice, organizaționale și de personal pe care companiile trebuie să le pună în aplicare pentru a se conforma reglementărilor actuale de igienă și prevenire a infecțiilor. În urma unei analize reușite, primiți certificatul de "Managementul igienei și protecției împotriva infecțiilor în industria hotelieră", care dovedește că luați toate măsurile de precauție necesare pentru a proteja sănătatea oaspeților și a angajaților dumneavoastră.

Experții noștri sunt alături de dumneavoastră cu un bagaj extins de cunoștințe și o abordare pragmatică. Înțelegem provocările cu care vă confruntați pe măsură ce compania dumneavoastră se redeschide și vă sprijinim cu certificatul nostru oficial TÜV.

Dați exemplu și documentați-vă reușita în ceea ce privește standardele de igienă! Discutați cu experții noștri azi!

Întâriți încrederea oaspeților dumneavoastră prin certificarea măsurilor de protecție împotriva infecțiilor în cadrul afacerii dumneavoastră

Igiena și protecția împotriva posibilelor infecții sunt în prezent foarte importante atunci când vizitați un restaurant sau un bar, un hotel sau o pensiune. Inițiativa noastră privind inspecțiile voluntare este menită să ajute companiile să documenteze cât de mult iau în serios siguranța oaspeților și a angajaților.

Olaf Seiche - TÜV Rheinland

Pe baza certificatului nostru, special conceput pentru industria hotelieră, demonstrați că îndepliniți cerințele de igienă în restaurantul sau hotelul dumneavoastră. Programul nostru extins vă oferă pași fiabili pentru a implementa în mod eficient măsurile de prevenire a infecției, astfel încât oaspeții și angajații să știe că sănătatea lor este prioritatea dumneavoastră principală. Procesul nostru de certificare obiectivă efectuată de o terță parte, crește considerabil încrederea în compania dumneavoastră în perioade incerte.

Certificatul nostru pentru industria hotelieră - pe scurt

Procesul nostru de certificare în domeniul igienei pentru industria hotelieră în timpul și după pandemie | TÜV Rheinland
Parcursul dumneavoastră pentru o certificare cu succes în domeniul igienei în industria hotelieră și a restaurantelor

Certificatul nostru special conceput pentru industria hotelieră și restaurante este acordat pe baza rezultatelor inspecțiilor voluntare în timpul cărora experții noștri verifică respectarea standardelor de igienă și de prevenire a infecțiilor.

Auditul include o listă de 80 de criterii definite pe baza orientărilor specifice publicate de Comisia UE și Organizația Mondială a Sănătății (OMS), precum și reglementărilor fiecărei țări europene.

Desfășurarea auditului

  • Evaluarea cu privire la igienă este efectuată de auditorii noștri instruiți care verifică respectarea criteriilor în timpul funcționării.
  • După efectuarea cu succes a auditului, primiți certificatul și marca noastră de certificare recunoscută la nivel mondial.
  • Certificatul valabil pentru "Managementul Igienei și Măsurilor de Protecție în Industrial Hotelieră" va fi apoi afișat în baza noastră de date online, Certipedia.
  • Ulterior, respectarea specificațiilor este verificată anual în cadrul auditurilor de supraveghere..
  • În perioadele de pandemie activă, conformitatea este monitorizată în cadrul unor audituri de supraveghere semestriale suplimentare, neanunțate.

Ce este un certificat pentru industria hotelieră?

Experții noștri au adunat răspunsuri la cele mai importante întrebări privind certificarea igienei în industria hotelieră.

Afișeaza tot Ascunde tot

Cine a dezvoltat acest serviciu?

Noul standard a fost creat în cooperare cu VdTÜV, care a dezvoltat "Principiile VdTÜV pentru inspecția măsurilor de igienă și protecție împotriva infecțiilor în industria ospitalității". Experții noștri au lucrat îndeaproape cu partenerul nostru la dezvoltarea noului standard.

Când a fost conceput certificatul de igienă în industria ospitalității?

Faza pilot a fost lansată în august 2020 ca răspuns la pandemia de corona la nivel mondial. Se preconizează că această etapă va fi finalizată până la sfârșitul anului.

Care sunt criteriile care au fost examinate pentru a stabili managementul igienei și protecției împotriva infecțiilor în industria hotelieră?

Catalogul nostru de audit conține un total de 80 de criterii și măsuri individuale. Scopul acestuia este de a asigura un mediu de lucru sigur pentru angajați și protecția oaspeților în cadrul operațiunilor din restaurant și hotel. Acest lucru se realizează prin reglementări pentru proceduri tehnice și organizaționale sau prin procese de lucru adaptate. Pe lângă reglementările privind distanța, acoperirea feței și informațiile de urmărire a contactelor, criteriile de audit includ, de asemenea, cerințe legale și de reglementare pentru măsurile de igienă și de prevenire a infecțiilor în aceste unități.

Pe ce se bazează criteriile de audit?

Catalogul de criterii se bazează pe orientările specifice subiectului emise de Comisia Uniunii Europene și de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), precum și pe reglementările fiecărei țări europene. De asemenea, sunt luate în considerare cerințele regionale.

Cine poate obține certificarea?

Certificarea se adresează în mod special companiilor din industria ospitalității. Aceasta include hoteluri, restaurante, baruri, cafenele și alte întreprinderi a căror activitate constă în catering comercial și / sau cazare a oaspeților.

Care sunt avantajele verificării măsurilor de igienă și de protecție împotriva infecțiilor?

Pe baza certificării noastre, dumneavoastră ca și companie din industria ospitalității, puteți demonstra în mod credibil că protecția angajaților și oaspeților dumneavoastră este prioritatea dumneavoastră principală. Cu certificatul nostru recunoscut la nivel mondial, demonstrați că ați implementat în mod optim reglementările stricte privind igiena în industria ospitalității, îmbunătățindu-vă imaginea și obținând un avantaj competitiv clar.

Cum se desfășoară procesul de certificare?

Certificarea implică un audit la fața locului unde vă desfășurați activitatea. În timpul acestui audit, experții noștri verifică respectarea criteriilor specific definite. După finalizarea cu succes, primiți certificatul nostru și sunteți înregistrat în "Certipedia", baza noastră de date online. Certificatul se eliberează numai dacă sunt îndeplinite toate criteriile necesare.

Ulterior, respectarea continuă a normelor de igienă este verificată anual prin audituri de supraveghere. În plus, în perioadele de pandemie activă, au loc audituri de supraveghere neanunțate, o dată la șase luni.

Competența în managementul igienei din restaurante și hoteluri

Echipa noastră de auditori se bazează pe mulți ani de experiență în domeniul gastronomiei și turismului. De peste 20 de ani suntem implicați în diverse sectoare ale industriei, oferind hotelurilor și restaurantelor confirmarea obiectivă a conformității printr-o serie de măsuri de reglementare. Cu noi alături, vă asigurați clienții că măsurile de igienă și prevenire a infecțiilor sunt puse în aplicare în mod cuprinzător și sunt monitorizate în unitatea dumneavoastră.

Experții noștri se vor bucura să vorbească personal cu dumneavoastră despre certificarea în industria ospitalității. Contactați-ne!

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate