current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Local, pretutindeni: Vă ajutăm să vă dezvoltați potențialul în toate domeniile educației complementare | Academia TÜV Rheinland

Academia TÜV Rheinland - Întotdeauna la dispoziţia dumneavoastră, oferind mult mai mult decât vă aşteptaţi. Suntem întotdeauna acolo unde aveți nevoie de noi.

Vă îndrumăm și vă eliberăm potențialul atât la nivel global, cât și local

Fenomene precum Internet of Things sau Industry 4.0 nu se opresc la granițele naționale. Dezvoltarea dinamică a societății informaționale impune cerințe mai ridicate mai mult ca oricând în materie de mobilitate și flexibilitate - de la oameni, cunoștințe, tehnologii și, desigur, de la noi cei din domeniul calificării tehnice.

Acesta este motivul pentru care serviciile tehnice pe care le oferim sunt la fel de diverse ca și competențele necesare în întreaga lume.

De asemenea, lucrăm metodic în variate moduri inovatoare, ca un ghid de top calificat, satisfacand astfel asteptarile companiilor si oameniilor care colaboreaza cu noi.

Pentru a deschide noi orizonturi ocupaționale și în materie de afaceri pentru oamenii din întreaga lume, suntem reprezentați în 26 de țări. Totalizând un număr de 150 de centre, conducem profesioniștii individuali și echipele către următoarea etapă de dezvoltare personală sau organizațională.

Folosim toate mijloacele necesare pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Optând fie pentru metode clasice de formare, cum ar fi participarea la cursuri organizate în clasă sau pentru strategii de transfer de cunoștințe cum ar fi Gamificarea și Realitatea augmentată sau HoloLens. Astfel, vă puteți alege calea către succes care se potrivește cel mai bine organizației, culturii și angajaților dumneavoastră. Aveți posibilitatea să alegeți soluții standardizate, formare in-house sau concepte personalizate, complexe, de dezvoltare a personalului, adaptate în funcție de obiectivele specifice ale companiei.

De asemenea, deoarece întreprinderile trebuie să aibă o bună imagine, cu dovezile de calificare recunoscute și independente de la TÜV Rheinland, puteți demonstra părților interesate, că organizația și echipa dumneavoastră sunt pregătite pentru orice provocare ce ar putea aduce viitorul. Cu Academia TÜV Rheinland ca partener pentru dezvoltarea competențelor, abordați viitorul cu mai multă încredere.

Nu înceta niciodată să visezi

Niciodată să nu vă opriţti din a visa. Continuați să vă îmbunătățiți abilităţile.

„Încă din copilărie mi s-a părut fascinant să conectez circuite și să văd ce se întâmplă. Dar ceea ce lipsea din studiile mele pentru a deveni inginer electronist pentru sisteme energetice era relevanța practică. Am găsit-o în formarea de specializare de la Academia TÜV Rheinland. Calificările și metodologia m-au entuziasmat atât de tare, încât am decis să devin instructor cu jumătate de normă în cadrul Academiei TÜV Rheinland. Aceasta mi-a oferit ocazia să joc un rol activ într-o varietate de domenii care implică formarea pe tot parcursul vieții și să contribui la dezvoltarea competențelor profesionale ale altor persoane. Este ceva fantastic!”

Paul Q., instructor și motivator pentru carieră

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Când vă putem prezenta serviciile noastre?

Oferim consultanță gratuită.

Oferim consultanță gratuită.