current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Aflați mai multe despre soluțiile care aduc succesul clienților noștri - suntem aproape de dvs., având 150 de locații în 26 de țări.

Cursuri de formare profesională – Parteneri pentru competențe tehnice - calitate germană

Academia TÜV Rheinland este partenerul competent de top pentru subiecte importante din domeniul tehnic. În toate locaţiile din întreaga lume, oferim expertiză bine fundamentată și orientată spre viitor din experiența dobândită zi cu zi. Soluțiile noastre inovatoare de educație continuă – de la cursuri de formare individuală până la concepte personalizate de dezvoltare a personalului – beneficiază până la 300.000 de participanți în fiecare an (atât organizații cât și persoane fizice), pentru a fi pregătiți pentru viitor. La fiecare două minute, un absolvent al Academiei TÜV Rheinland este pregătit să acționeze în calitate de profesionist de succes în domeniul tehnic.

Nu încetați niciodată să visați

„Mi-am construit primii roboți când aveam 6 ani, din Lego. Mai târziu am făcut o pasiune pentru calculatoare. Pe lângă educația de bază, am reuşit să-mi extind cunoștințele cu ajutorul sistemului de e-learning și prin cursurile cu predare la faţa locului la Academia TÜV Rheinland. Cu aceaste cunoştinţe de bază, am reușit să îmi îndeplinesc visul de a fi Tehnolog șef în propria mea companie. Academia TÜV Rheinland este partenerul potrivit pentru mine, în calitate de proprietar de companie, pentru a mă asigura că echipa mea dispune de expertiza necesară.”

Sophia N., Tehnolog șef în cadrul propriei afaceri

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Cunoștințe tehnice de specialitate dobândite prin practică pentru a fi utilizate în practică

Companiile beneficiază de produsele noastre personalizate de educație continuă, în care conținutul este definit pe baza nevoilor precise ale organizației. În continuare sunt prezentate câteva exemple de conținut al sesiunilor de formare in-house pe care le putem organiza la cerere, fie la sediul companiei dumneavoastră, fie la una din cele 150 de locații ale noastre, în 26 de țări din întreaga lume:

 • Eliminarea lacunelor în materie de confidențialitate a datelor
  Enchanted Kingdom Inc. este primul și singurul parc de distracții din Filipine. Prin instruirea in-house oferită de Academia TÜV Rheinland, s-a eliminat sistematic lacunele în ceea ce priveşte competențele în domeniul confidențialității datelor.
  Aflați mai multe
 • Protejarea personalului tehnic de pe teren
  Agenția germană de dezvoltare, Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), este implicată în dezvoltarea infrastructurii în Tunisia. Împreună cu Academia TÜV Rheinland ca partener în materie de competențe, compania a organizat cursuri de formare profesională în domeniul instalării de sisteme fotovoltaice la fața locului.
  Aflați mai multe
 • Consolidarea competențelor de bază la scară largă
  Ce înseamnă calitatea și cum funcționează un sistem de management al calității? Fabrica VW din Shanghai are un număr mare de angajați care trebuie instruiți pe această temă. Aflați cum a implementat cu succes TÜV Rheinland combinația de e-learning și seminarii in-house pentru acest subiect.
  Aflați mai multe
 • Implementarea cu încredere a conformității cu standardele ISO
  Mai multe universități din România au planificat cursuri la nivelul studiilor universitare de masterat, corelate cu piața muncii, pentru antreprenorii din domeniu. Experții din cadrul Academiei TÜV Rheinland și PersCert TÜV au oferit îndrumări care includ armonizarea acestor programe de formare continuă în domeniul tehnic cu ordonanțele juridice ale țării.
  Aflați mai multe
 • Instruirea lectorilor
  Serviciul Național de Educație (Servicio Nacional de Aprendizaje – SENA) din Columbia dorește să crească rata de ocupare a forței de muncă și competitivitatea țării. Pentru o pregătire optimă, lectorii au beneficiat mai întâi de instruire avansată. Aflați cum a asigurat Academia TÜV Rheinland nivelul calitativ înalt al lectorilor.
  Aflați mai multe
 • Instruire la nivel național privind siguranța
  În rețeaua logistică la nivel național a lanțului de supermarketuri portughez Mosqueteiros existau lacune legat de competențele în domeniul securității muncii. Citiți cum a reușit Academia TÜV Rheinland să pregătească procesele din cadrul depozitului să fie mai sigure - prin instruirea la nivel național privind siguranța.
  Aflați mai multe
 • Protejarea calității produsului
  Empresas Carozzi SA este un producător chilian de top de produse alimentare. Academia TÜV Rheinland a pregătit echipa locală de management pentru implementarea celui mai recent standard global BRC privind siguranța alimentară.
  Aflați mai multe
 • Armonizarea mediului IT
  Pentru a-și îmbunătăți procesele, CEMEX, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcție din lume, și-a migrat mediul software standard la Office 365. TÜV Rheinland s-a ocupat de instruirea utilizatorilor și a acordat asistență unui număr de 440.000 de angajați din peste 50 de locații din întreaga lume.
  Aflați mai multe

Când vă putem prezenta serviciile noastre?

Oferim consultanță gratuită.

Oferim consultanță gratuită.