current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Academia TÜV Rheinland: Vă oferim o gamă amplă de formate de formare, livrate in-house dacă doriți. Solicitați informații acum!

Utilizați-vă eficient timpul la biroul de acasă pentru training și certificare online.

Utilizați-vă eficient timpul la biroul de acasă pentru training și certificare online.

Alegeți unul dintre cursurile sau examinările noastre online și deveniți un profesionist în domeniul dvs. de specialitate prin utilizarea soluțiilor noastre digitale.

Competențe tehnice pentru excelența operațională

Ne concentrăm pe managementul calității și a mediului, securitatea IT și prot. datelor și pe aspecte ale viitorului precum Smart Factory

Academia TÜV Rheinland este partenerul competent pentru toate temele tehnice, cu care companiile și sectorul public își îmbunătățesc excelența operațională și se integrează în cerinţe, inclusiv privind managementul calității, managementul mediului, sănătatea și securitatea ocupațională, precum și securitatea IT și protecția datelor. Portofoliul nostru include și subiecte de viitor, cum ar fi Smart Factory și Future Mobility.

Aceste subiecte tehnice, aplicațiile, serviciile și echipamentele asociate, progresează rapid în prezent, astfel încât, pentru a dezvolta competențele, vă recomandăm serviciile noastre, cum ar fi seminariile, sesiunile de instruire cu cu experienţă vastă – din toate sectoarele existente. Pentru noi, cursantul este întotdeauna cel mai important: Prin urmare, cursurile noastre sunt potrivite pentru cele mai variate niveluri de expertiză. Fie la nivel de bază, avansat sau expert: Aducem în mod fiabil personalul tehnic și managementul până la nivelul cerut și oferim consultanță managerilor de resurse umane cu privire la conceptele eficiente de dezvoltare a resurselor umane.

Acumulați cunoștințe de ultimă oră despre inovații și cele mai bune practici și folosiți-le pentru a obține un avantaj competitiv.

Formate adaptabile pentru avantaje decisive în perfecţionarea cunoştinţelor

Potrivit cercetătorului Hermann Ebbinghaus, capacitatea de memorare și reamintire a personalului calificat depinde de tipul materialului care trebuie învățat. Deoarece suntem interesați de rezultatele pe termen lung ale formării clienților noștri, produsele noastre de educație continuă oferă o structură foarte sofisticată și includ diverse instruire de formare pe diferite nivele de formare.

Vă oferim o varietate de formate orientate către grupurile țintă bazate pe diferite stiluri de formare pentru a crește motivația pentru învățare:

 • Seminar clasic cu predare la faţa locului
 • Soluții de e-learning pe calculator sau tabletă
 • Aplicații mobile pentru formare
 • Instruire online live (LOT)
 • Gamificare, şi, formare bazată pe jocuri
 • Formare mixtă
 • Gestionarea instrucțiunilor la nivelul întregii companii prin intermediul unui sistem bazat pe web
 • Produse de realitate augmentată și realitate virtuală inovatoare și imersive

Experții noștri în domeniul formării lucrează împreună cu dumneavoastră pentru a determina direcţia potrivită pentru grupul dumneavoastră țintă. Dumneavoastră decideți dacă un seminar standard sau o soluție personalizată pentru companie merită luată în considerare. Instruirea are loc în cadrul companiei dumneavoastră sau în una din cele 150 de filiale globale ale Academiei TÜV Rheinland.

Learning 2.0: serviciile noastre personalizate de-a lungul întregului lanț de aprovizionare de la un singur furnizor

Doriți servicii de-a lungul întregului lanț de aprovizionare de la un singur furnizor? Nici o problemă. În calitate de partener pentru managementul competențelor, ne ocupăm de planificarea, dezvoltarea și evaluarea întregii dumneavoastră educații profesionale continue ca un singur furnizor. Acest lucru vă permite să obțineți ajutor activ pentru a vă păstra personalul calificat și a promova talentele. Beneficiați de consultanță calificată prin intermediul experților noștri cu experiență.

Contactați-ne! Consultanții noștri cu experiență în domeniul educației continue sunt încântaţi să vă ajute.

Verificarea competențelor

Pentru participanți, este important să existe dovezi ale competențelor dobândite. Aveți opțiunea de certificare a absolvirii prin emiterea de certificate de participare tradiționale sau prin examinarea de către un organism independent de certificare a personalului PersCert TÜV pentru a avea competențele verificate în mod credibil. Prin certificatul PersCert TÜV companiile pot verifica dacă competenţele dobândite şi subiectele parcurse sunt cele dorite de grupul țintă.

Beneficiile dumneavoastră:

 • Expertiză garantată - calitate germană
 • Produse potrivite de formare continuă, pentru dobândirea de competențe în domeniul tehnic
 • Cursuri de formare compacte
 • Relevanță ridicată pentru practică
 • Formate de formare flexibile și inovatoare
 • Locații de instruire în regiunea dumneavoastră
 • Educație continuă independentă de locație prin sesiuni de formare online
 • Suport pentru păstrarea personalul calificat și promovarea talentelor
 • Competențe verificate prin audituri neutre de către PersCert TÜV

Clienții din întreaga lume au încrederea în experiența noastră. Informați-vă chiar acum!
Subiect Referințe

Aflați mai multe despre modul în care companiile și persoanele fizice pot dezvolta competențe și ce perspective sunt deschise în acest proces.