current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Începeți un tur inspirat cu noi: Academia TÜV Rheinland este partenerul competent de top pentru teme din domeniul tehnic.

Extindeți-vă orizonturile: Fiți inspirați de Academia TÜV Rheinland

Ați auzit deja despre VUCA? Termenul ar putea să nu fie încă bine cunoscut, dar cu siguranță sunteți familiarizați cu experiența asociată. VUCA (volatilitate, incertitudine, complexitate, ambiguitate) este ceea ce transformarea digitală generează în multe companii: Volatilitate, incertitudine, complexitate, ambiguitate.

Pentru companiile și persoanele care depun eforturi pentru a se dezvolta și a-și asigura viitorul prin expertiză, VUCA poate acționa în două moduri.

Prima posibilitate: VUCA acționează precum valiumul. Din teama de necunoscut și de volatilitate, încrederea în viitor se erodează. Compania și managementul sunt paralizate. Un cerc vicios.Cu cât frica de schimbare este mai mare, cu atât paralizia este mai puternică și, mai sumbre perspectivele organizației, cum ar fi cele privind angajații.

A doua posibilitate: VUCA revigorează ca o vitamină pentru creștere. Managementul și compania nu se resemnează, ci recunosc volatilitatea și incertitudinea ca o oportunitate și un semn de dezlănțuire. Deoarece, la urma urmei, nici situația de pe piață a concurenților nu mai este acelaşi.Este timpul să se stabilească noi obiective și să se dezvolte noi strategii cu privire la modul de atingere a acestora.

Ce diferențiază primul grup VUCA de cel de-al doilea? Informații despre oportunități și căi către un scop, cum ar fi competența și cunoștințele de specialitate, entuziasmul pentru obiectivele proprii și voința de a reuși.

Începeți un tur al inspirației cu noi:

  • Aflați mai multe despre proiecte internaționale ambițioase ale unor companii pentru care competențele specifice și livrarea lor în mod profesional au fost esențiale pentru succes.
  • Cunoașteți persoane care și-au îndeplinit visele cu experiență și calificări noi și s-au extins către noi orizonturi profesionale.
  • Obțineți informații concise despre oportunitățile și provocările noilor tehnologii și aflați cum experții noștri evaluează acest lucru și la ce ar trebui să fiți atenți.
  • Descoperiți cele mai noi instrumente, strategii și servicii care vă conduc organizația și pe dvs. înșivă tot mai departe în călătoria prin transformarea digitală.
  • Încurajaţi aprofundarea subiectelor prin analizele corporatiste. Utilizați-le pentru a vă găsi inspirația pentru propriile acțiuni.

Focusul nostru actual „Inspirații de la Academia TÜV Rheinland”

Familiarizați-vă cu privire la managementul competențelor și experiența necesară pentru a realiza acest lucru corect.
Subiect Competență

Care sunt competențele, cum funcționează managementul competențelor și de ce reprezintă o parte vitală a asigurării viitorului pentru companii?

Deoarece cunoștințele devin depășite într-un ritm tot mai rapid, ce înseamnă aceasta pentru viitorul formării?
Subiect Viitorul formării

Cunoștințele tehnice devin depășite tot mai repede. Care sunt consecințele învățământului profesional continuu?

Aspirațiile și așteptările angajaților se schimbă, așadar trebuie să regândim modul în care le gestionăm.
Subiect Leadership 4.0

Există perturbări la nivelul angajaților. Prima generație de „nativi digitali” a sosit în companie. Ce înseamnă aceasta pentru management?

Digitalizarea înseamnă că managerii și angajații trebuie să își regândească rolurile.
Subiect Digitalizare

Omul este motorul schimbării societății – inclusiv în cazul transformării digitale. O pledoarie pentru reconsiderare, de la șef la angajat

Aflați mai multe despre aceste teme la Academia TÜV Rheinland și inspirați-vă.
Subiect Mai multe teme

Doriți să aflați mai multe despre serviciile Academiei TÜV Rheinland sau să aprofundați temele noastre X.4? Atunci vă aflați pe pagina potrivită!