current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Certificarea personalului pentru succesul pe termen lung al managementului. Descoperiți acum oportunitățile, beneficiile și procesele.

Utilizați-vă eficient timpul la biroul de acasă pentru training și certificare online.

Utilizați-vă eficient timpul la biroul de acasă pentru training și certificare online.

Alegeți unul dintre cursurile sau examinările noastre online și deveniți un profesionist în domeniul dvs. de specialitate prin utilizarea soluțiilor noastre digitale.

Stabiliți repere pentru capacitatea de performare. Arătați dovada competenței dvs.

Competențele din domeniul tehnic sunt necesare pentru a face față ritmului rapid al progresului într-o lume tot mai complexă. Este esențial să existe o asigurare cu privire la ce fel de competenţe și abilități presupun efectiv aceste calificări. Deoarece, în cele din urmă, acestea sunt vitale pentru a obține serviciile şi produsele de calitate pe care clienţii le așteaptă de la companii, iar companiile de la angajaţi.

Cunoștințele pot fi verificate de către experții PersCert din cadrul organismului de certificare a personalului TÜV Rheinland, independent, interdisciplinar şi interprofesional, cu locații în peste 40 de țări din întreaga lume.

În calitate de entitate de testare neutră și independentă, evaluăm calificările dobândite și pe cele existente cu acuratețe și credibilitate, în conformitate cu standardul ISO 17024 recunoscut la nivel internațional.

Stimulați competitivitatea mărcii și atractivitatea ofertei dvs., creșteți capacitatea de integrare profesională și oportunitățile de carieră personală deținând dovezi independente valoroase, relevante pentru afaceri, de verificare a competențelor și certificate recunoscute în domeniu – dovezile de competență PersCert TÜV.

Domeniile noastre principale:

  • Producție și tehnologie
  • Calitate
  • Sustenabilitate
  • Securitate ocupațională și protecția mediului
  • Energie
  • IT și protecția datelor
  • Servicii de sănătate
  • Securitate
  • Servicii și vânzări

Pentru a permite compararea şi diferenţierea, prezentaţi-vă competenţele în mod transparent atât în calitate de companie, cât şi în calitate de persoană fizică – indiferent unde vă aflați, în întreaga lume.

Cu aproximativ 30.000 de certificări de personal pe an și peste 750 de programe de certificare la nivel global, verificăm competențele tehnice și profesionale ale oamenilor pe termen lung. Sporim încrederea în capacitatea de performare a persoanelor și companiilor, în conformitate cu obiective de formare comparabile la nivel global.

Dovezi credibile ale competenței pentru creșterea competitivității.
Subiect Dovezi credibile ale competenței pentru creșterea competitivității.

Cunoștințe care fac diferența.PersCert TÜV examinează calificările angajaților conform procedurilor standardizate sau programelor personalizate de certificare a personalului în funcție de nevoile dvs. individuale.

Recunoaștere de durată prin diplome acreditate.
Subiect Recunoaștere de durată prin diplome acreditate.

Piețele globale solicită expertiză comparabilă la nivel global – demonstrați partenerilor și clienților dvs. că expertiza și angajații dvs. răspund celor mai stringente cerințe.

Clienții din întreaga lume au încredere în experiența noastră. Informați-vă acum.
Subiect Referințele noastre – Întotdeauna cu un pas înaintea concurenței.

Clienții din întreaga lume au încredere în experiența noastră în domeniul certificării personalului. Aflați mai multe despre modul în care alte companii utilizează certificarea personalului în domeniul recrutării, al asigurării calității sau ca dovadă a competenței pentru clienți.

Când vă putem prezenta serviciile noastre?

Oferim consultanță gratuită.

Oferim consultanță gratuită.