current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Certificările de personal sunt, de asemenea, elemente de mare valoare pentru companii. Aflați de ce clienții au optat pentru PersCert TÜV.

PersCert TÜV – Partenerul care vă este alături: suntem mândri de succesul clienților noștri

În ceea ce privește competența și imparțialitatea, certificatele PersCert TÜV se bucură de o reputație excelentă în întreaga lume. Pentru companii, asociații și instituții de învățământ, acestea constituie dovezi convingătoare de dobândire a competențelor, consolidând încrederea și deschizând oportunități.

De aceea, numărul lor crește.Știați că, în fiecare an, nu mai puțin de 30.000 de persoane din întreaga lume obțin certificare individuală de la PersCert și, prin urmare, ajung la o etapă foarte importantă în ceea ce privește propria dezvoltare personală? Nu încetați niciodată să visați și aflați cum au reuşit alte persoane să-și transforme visele în realitate.

Nu încetați niciodată să visați

Niciodată să nu vă opriţti din a visa. Continuați să vă îmbunătățiți abilităţile.

„Din copilărie mi-am dorit să devin operator de macara... Petreceam ore întregi cu macaraua mea de jucărie, mutând lucruri de la A la B. Înaintând în vârstă, am reușit să transform acest lucru într-o realitate și acum este vocația mea. Prin certificarea de personal de la TÜV Rheinland PersCert, recunoscută la nivel internațional, am reușit să-mi transform visul în realitate.”

John M., operator de macara

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Certificarea personalului - un instrument strategic pentru succesul managementului durabil

Certificările de personal sunt, de asemenea, elemente de mare valoare pentru companii. Iată câteva exemple de motive pentru care clienții au decis în favoarea PersCert TÜV și ale modului în care folosesc certificarea personalului pe o gamă largă de niveluri în cadrul companiilor.

 • Un standard global uniform al calității formatorilor
  Prin certificarea personalului, Jungheinrich AG se asigură un standard de calitate uniform pentru toţi lectorii din întreaga lume, ceea ce, la rândul său, garantează standarde înalte în livrarea cursurilor şi formarea angajaților.
  Aflați mai multe
 • Asigurarea calității în construcții
  PCT Performance Chemicals vinde un produs unic care face obiectul unor cerințe stricte impuse de necesitățile straturilor de șapă și de supraveghetorii de construcții specializați. Pentru această companie de produse chimice, certificarea personalului este un instrument important în recrutarea de tineri talentați.
  Aflați mai multe
 • Realizări academice cu statut independent
  Universidad Internacional de La Rioja (UNIR) acordă o importanță tot mai mare cursurilor sale finalizate cu certificarea personalului de către PersCert TÜV. Cu aceste certificate, recunoscute în lumea afacerilor, participanții beneficiază de un avantaj competitiv clar față de colegii lor.
  Aflați mai multe

Contact