current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Servicii TVET de la Academia TÜV Rheinland: Cu dvs., trasăm calea spre societatea modernă de mâine.

Servicii TVET: Pentru clienții noștri, formarea profesională înseamnă mai mult decât teorie

Academia TÜV Rheinland este unul dintre principalii furnizori de dezvoltare a competențelor tehnice și de servicii de proiectare, suport pentru consultanță și implementarea serviciilor de educație și formare profesională în domeniul tehnic (TVET) în întreaga lume. Eliminăm decalajul tehnic existent între școlile de stat/cursurile universitare și cerințele profesionale ale industriei. Pentru clienții din întreaga lume, inclusiv guverne, instituții de învățământ și companii, ne asigurăm că formarea profesională respectă standardele de calitate germane și că îndeplinește cerințele profesionale ale industriilor locale.

Nu încetați niciodată să visați

Niciodată să nu vă opriţti din a visa. Continuați să vă îmbunătățiți abilităţile.

„Automobilele m-au fascinat de când eram mic și visul meu a fost întotdeauna de a lucra în domeniul producției de vehicule. M-am născut într-o familie din India nu foarte înstărită și acest vis părea irealizabil, dar destinul mi-a surâs. Am aflat de un program de instruire finanțat în cadrul Academiei TÜV Rheinland, unde am putut să-mi încep pregătirea profesională în calitate de specialist în mecatronică. Cursurile nu erau niciodată plictisitoare și au pus întotdeauna accent pe activitatea practică. Am exersat pe cele mai noi echipamente tehnice, ceea ce înseamnă că știam ce făceam la primul meu loc de muncă, încă din prima zi, așadar nu a fost nevoie de o perioadă îndelungată de inducție. Fără acest curs de instruire aprofundat, orientat industrial, cu siguranță nu aș lucra astăzi pentru unul dintre cei mai mari producători de automobile.”

Mohammed M., specialist în mecatronică

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Instituțiile de învățământ, organizațiile și guvernele din întreaga lume au încredere în gama noastră de servicii TVET.

 • Arabia Saudită – Operațiunea de consolidare a capacităților
  Sistemul de formare profesională din Arabia Saudită trece printr-un proces de modernizare în întreaga țară, deoarece nevoia de specialiști calificați este în creștere. Academia TÜV Rheinland a fost selectată pentru a conduce un institut de formare tehnică pentru instruirea tinerilor absolvenți de liceu din Arabia Saudită pentru o carieră în industria de petrol și gaze.
  Aflați mai multe
 • Tunisia - Suport pentru consultanță și dezvoltarea unui concept dual de formare profesională
  Academia TÜV Rheinland contribuie la implementarea pilot a unui concept de formare profesională pentru instruire în domeniul tehnic în Tunisia. Proiectul se bazează pe o colaborare foarte strânsă cu asociațiile de afaceri locale.
  Aflați mai multe
 • Kazahstan – Suport pentru consultanță și conceperea unui centru de formare
  Obiectivul principal al Ministerului Federal al Educației și Cercetării este de a încuraja companiile germane să se stabilească în Kazahstan. Acest lucru poate fi realizat prin dezvoltarea de programe de formare bazate pe modelul german și aplicabile logisticii, mecatronicii și energiei regenerabile din Kazahstan. Experții din cadrul Academiei TÜV Rheinland au oferit consiliere cu privire la acest proiect și ajută la implementarea sa.
  Aflați mai multe
 • Maroc – Dezvoltarea de programe de formare specifice sectorului
  Marocul are o populație tânără, dar, în ciuda acestui fapt, companiile caută cu disperare angajați calificați. Pentru a promova creșterea economică și stabilitatea, în același timp luptând împotriva șomajului și sărăciei, este importantă pregătirea mai adecvată a tinerilor. Academia TÜV Rheinland dezvoltă programe de formare specifice sectorului, care deschid mai multe oportunități pe piața forței de muncă pentru absolvenți.
  Aflați mai multe
 • India - Suport pentru consultanță și elaborarea unui concept pentru programele de formare
  Populația este în creștere într-un mod foarte dinamic, inclusiv în Rajasthan, cel mai mare stat federal din India. Vârsta medie a populației este mică, anume, foarte tânără, ceea ce ridică probleme în calea furnizării infrastructurilor de formare necesare. Ce anume este planificat și de ce sarcini va fi responsabilă Academia TÜV Rheinland?
  Aflați mai multe
 • China – Școala profesională devine digitală
  Pentru a ajuta la transformarea Industry 4.0 din teorie în practică, Academia TÜV Rheinland a susținut Școala profesională nr. 3 din Shenzen în modernizarea programei și formarea lectorilor în consecință.
  Aflați mai multe

Când vă putem prezenta serviciile noastre?

Oferim consultanță gratuită.

Oferim consultanță gratuită.