current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Educație și formare profesională tehnică în numele guvernelor și sectorului privat din întreaga lume | Academia TÜV Rheinland

TVET: Dezvoltarea competențelor la calitate germană

Utilizați serviciile noastre TVET la nivel mondial.

Academia TÜV Rheinland este unul dintre principalii furnizori de servicii de dezvoltare a competențelor tehnice, precum și de servicii de proiectare, suport pentru consultanță și implementarea serviciilor de educație și formare profesională în domeniul tehnic (TVET) în întreaga lume.

Oferim consultanță companiilor, guvernelor și instituțiilor de învățământ în procesul conceptual de elaborare a unor noi programe educaționale și de îmbunătățire a celor existente, până la furnizarea materialelor și echipamentelor de instruire adecvate. Pe lângă planificare, vă oferim suport în implementarea programelor de formare şi managementul instituţiilor de învăţământ.

Suntem deseori solicitați să creem o punte de legătură între cunoștințele teoretice obținute în licee și universități și nevoile profesionale ale industriei. Acest lucru este rezultatul faptului că lipsa de experiență practică în cursurile de formare tehnică este adesea un impediment pentru recrutarea imediată a tinerilor. Bazele abordării noastre în acest caz includ sistemul de învățământ cu două profiluri sau „dublu” din Germania, care includ un volum mare de activitate practică alături de studiul teoriei. Acest lucru asigură faptul că nevoile profesionale ale piețelor locale ale muncii pot fi satisfăcute în mod eficient.

În calitate de instituție de testare neutră, putem evalua nivelurile de calificare dobândite și existente într-o manieră precisă și credibilă. Acest lucru ne permite să consolidăm competențele tehnice ale participanților într-un mod cuprinzător.

Principalele noastre priorități profesionale sunt recunoscute în sectoare precum producția, industria automobilelor, industria energetică, industria de petrol și gaze sau industria construcțiilor.

Serviciile noastre TVET și dezvoltarea angajaților

Suport pentru consultanță TVET:

Suport pentru consultanță TVET:

Indiferent dacă suntem implicați în dezvoltarea unui concept pentru centrele de formare profesională, în elaborarea programelor sau în actualizarea materialelor și echipamentelor de instruire, planificăm împreună cu dvs. și vă vom ajuta să găsiți un curs care vă va conduce spre succes.

Implementarea și funcționarea TVET:

Implementarea și funcționarea TVET:

Punerea în practică a programelor dvs. de formare profesională. După o consultare adecvată, putem, de asemenea, să ne implicăm în conducerea unui centru complet de formare profesională. Folosiți soluțiile noastre TVET testate în întreaga lume pentru nevoi guvernamentale sau corporative.

Asigurarea calității TVET:

Asigurarea calității TVET:

Calitatea poate fi măsurată. Ne asigurăm că aveți un centru de formare care își atinge cu adevărat obiectivul de formare profesională „de calitate germană”, de la traineri și participanți, până la echipamente.

Referințe:

Referințe:

Obiectivele clienților noștri diferă foarte mult: Consolidarea afacerilor, reducerea șomajului sau a deficitului de persoane calificate pe piața locală a muncii. Acestea sunt doar câteva din provocările pe care le abordăm. Citiți despre modul în care Academia TÜV Rheinland vă poate ajuta cu soluții TVET.

Când vă putem prezenta serviciile noastre?

Oferim consultanță gratuită.

Oferim consultanță gratuită.