current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Formare profesională pentru viitor: Întrep. și sectorul public se bazează pe soluțiile de formarea digitală de la Academia TÜV Rheinland.

Formarea digitală – în dialog cu viitorul

În calitate de partener competent în domeniul tehnic, TÜV Rheinland combină expertiza didactică și tehnică pentru a oferi corporațiilor și persoanelor fizice autorizate o formare complementară continuă, adecvată lumii profesionale de mâine.

Sistemele de management al formării digitale pentru dezvoltarea personalizată a competențelor garantează o experiență de utilizare modernă și necomplicată, acces rapid la funcțiile de management și o evidență clară a tuturor progreselor de formare pentru fiecare utilizator – cu scalabilitate ușoară la standardele internaționale.

În plus, soluțiile de formare digitală reflectă comportamentul curent al utilizatorilor, prin faptul că sunt flexibile, intuitive și independente din punct de vedere geografic. Un alt punct forte al soluțiilor de formare digitală constă în interactivitate, anume, domeniul schimbului social și, în funcție de format, în imersiune, chiar în mod literal, imersia utilizatorului în realitatea virtuală. Toate aceste aspecte cresc eficacitatea formării într-un mod observabil.

Nu încetați niciodată să visați

Niciodată să nu vă opriţti din a visa. Continuați să vă îmbunătățiți abilităţile.

„Totul a început cu primul meu gameboy. Mai târziu am descoperit consolele de jocuri și calculatorul. Așadar, cred că am avut dintotdeauna o orientare digitală. Acest lucru a devenit evident și în ceea ce privește preferințele mele de formare. Vreau să învăț oricând și oriunde îmi convine – în mod ideal, online. Cursurile live online de instruire pe tema protecției datelor furnizate de Academia TÜV Rheinland au fost absolut perfecte pentru mine.

Când a apărut apoi necesitatea în departamentul meu de a instrui echipa în materie de securitate cibernetică, am reușit să abordăm acest lucru digital. Academia TÜV Rheinland ne-a sfătuit cu privire la alegerea unei forme adecvate de formare, apoi a livrat un format care ne-a îndeplinit cerințele. Chiar și colegii din alte locații au fost impresionați de rezultatul și de succesul experienței de formare.”

Jane P., Responsabil pentru conformitate

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Cunoștințe tehnice de specialitate – de la practicieni pentru practicieni

Companiile beneficiază de ofertele noastre de formare digitală, formatul și conținutul acestora putând fi adaptate nevoilor exacte ale grupului țintă și care facilitează formarea complementară într-o dimensiune complet nouă. Iată câteva exemple ale modului în care soluțiile noastre digitale de formare pot fi utilizate de către clienții noștri din întreaga lume pentru a oferi cu succes formare complementară:

 • Instruirea eficientă a experților cu ajutorul căștilor RV
  Angajații de la RWE Power AG pot exersa pe un excavator pe roți oriunde și oricând – fără echipamente grele. Acest lucru este posibil datorită cabinei digitale, dezvoltată de Academia TÜV Rheinland, în cadrul setului cu cască RV.
  Aflați mai multe
 • Simulați întâlniri cu clienții într-o lume dedicată formării
  Într-o lume a formării bazate pe joc, programată special de Academia TÜV Rheinland pentru Beiersdorf AG, angajații pot dobândi cunoștințele tehnice de care au nevoie într-o manieră auto-determinantă. În cadrul întâlnirilor consultative cu clienții virtuali, vă puteți construi și consolida cunoștințele.
  Aflați mai multe
 • Furnizarea cunoștințelor de specialitate prin videoclipuri online
  BPM&O oferă cunoștințe despre managementul proceselor și dezvoltarea organizațională. În cadrul seminariior online bazate pe videoclipuri, create împreună cu TÜV Rheinland, și-au prezentat serviciile într-un mod profesionist unui potențial client.
  Aflați mai multe
 • Transfer de expertiză printr-o soluție de e-learning și sistemul de management al formării de la TÜV Rheinland
  Pentru creșterea gradului de conștientizare privind temele de securitate a informațiilor și protecția datelor, CLAAS s-a bazat pe soluțiile de e-learning și pe sistemul de management al formării de la Academia TÜV Rheinland pentru a furniza cunoștințele necesare.
  Aflați mai multe
 • Integrarea în mediul de muncă german printr-o călătorie virtuală de descoperire
  Pentru a facilita înțelegerea pieței muncii din Germania, Academia TÜV Rheinland a realizat o călătorie virtuală de descoperire în viața profesională de zi cu zi și în formarea profesională. Grupul țintă al Institutului Goethe sunt resortisanții țărilor terțe recent emigrați.
  Aflați mai multe

Când vă putem prezenta serviciile noastre?

Oferim consultanță gratuită.

Oferim consultanță gratuită.