current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Dobândirea cunoștințelor prin învățarea digitală la Academia TÜV Rheinland - flexibilă, virtuală, eficientă.

Cursuri online - soluția noastră pe durata pandemiei de coronavirus

Distanțarea socială este în prezent principalul obiectiv al tuturor - cât mai puțin contact posibil cu alții pentru a încetini răspândirea virusului.

Dar: educația dumneavoastră continuă nu trebuie să fie afectată din această cauză. Prin ofertele noastre de învățare digitală, puteți beneficia de instruire și în această perioadă, respectând în același timp toate recomandările și măsurile în vigoare.

Pentru subiectele noastre de formare profesională, sunt disponibile mai multe oferte online.

  • Învățare electronică: Învățarea electronică este o instruire online independentă de locație la care puteți participa direct sau flexibil în orice moment al zilei. Conținutul de învățare este transmis prin videoclipuri, texte și grafică. Pe lângă aceste materiale, componentele și sarcinile interactive asigură transferul de cunoștințe. Avantajul învățării electronice este că puteți învăța individual în ritmul propriu.
  • Instruiri online live: cursurile online live sau webinarele sunt instruiri desfășurate într-o sală de clasă virtuală. Au loc ca un curs obișnuit, la o oră fixă. Cu toate acestea, aveți flexibilitate din punct de vedere al locației și puteți participa online de oriunde. Cu ajutorul unei soluții digitale, participanții și formatorii sunt conectați într-o sală de clasă virtuală. Pentru un curs online / webinar, tot ce vă trebuie este un PC / laptop sau dispozitiv mobil cu o conexiune stabilă la internet și căști. Avantajul instruirilor online live sau a webinarilor este că puteți interacționa cu trainerul și participanții. Puteți adresa întrebări lectorului sau puteți discuta cu ceilalți participanți, similar cu o sesiune clasică în sala de clasă.
  • Examinările online: examinările online sunt o formă digitală de evaluare. Cu ajutorul unei platforme online, examinările pentru certificare pot fi desfășurate în siguranță și independent online, de oriunde. La data și ora programate, candidatul la examen și supraveghetorul de examinare vor fi conectați prin laptop / computer. În timpul efectuării sarcinilor de examinare, supraveghetorul examenului îl va monitoriza pe candidatul la examen. Singurele cerințe sunt conexiunea la internet, camera, microfonul și un spațiu adecvat pentru derularea examinării.

Am făcut un rezumat al tuturor cursurilor noastre de formare digitală pentru dumneavoastră.

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Concepte avansate de formare pentru Working World 4.0

Angajații calificați reprezintă cel mai important factor de productivitate din societatea actuală bazată pe cunoaștere pentru succesul întreprinderilor private și administrațiilor publice. Cu toate acestea, în Working World 4.0, cunoștințele se multiplică și își pierd valoarea mai repede decât oricând, rezultând schimbări extrem de dinamice în procese și în mediile de lucru. Pentru a nu fi nepregătite pentru viitor, organizațiile trebuie să pună un accent și mai mare pe formare decât în trecut.

Conceptele (avansate) de formare profesională trebuie să ia în considerare formate de formare convenționale și inovatoare și să definească strategia de formare, precum și măsuri individuale pentru nevoile specifice ale organizației. Experții desemnați din cadrul Academiei TÜV Rheinland sunt familiarizați cu toate formatele de formare disponibile și sunt încântați să vă ghideze în elaborarea celei mai potrivite strategii pentru a crea soluții de formare adecvate pentru grupul dvs. țintă. De asemenea, la cerere, vă putem ajuta să implementați conceptul (avansat) de pregătire. Beneficiați de experiența noastră de peste 20 de ani pe piața de formare profesională.

Întărirea competenţei tehnice – Pentru profesioniști în practică

Suntem la fel de familiarizați cu realitatea augmentată și virtuală, așa cum suntem și cu alte forme de învățare digitală.

Nu există două companii identice. Acesta este motivul pentru care consultarea individuală este o prioritate pentru noi. Experții noștri în formare și managerii de proiect vă sprijină în transpunerea obiectivelor dvs. de afaceri într-o strategie de formare specifică. Vă conducem de la concept la implementarea de soluții de formare personalizate. Ținând cont de grupurile țintă și obiectivele de utilizare, vă oferim soluția potrivită. Împreună, decidem dacă trebuie să comunicați conținutul prin joc (gamificare), în mod liniar, de ex., sub forma unei formări bazate pe web, sau prin experiențe de formare imersive, folosind realitatea augmentată sau virtuală.

Că tot veni vorba: Vă oferim gratuit analiza nevoilor dvs. inițiale. Contactați experții noștri și începeți chiar astăzi.

Suporturi de informații și activitate pedagogică

Suporturi de informații și activitate pedagogică

Activitatea pedagogică nu a beneficiat niciodată de opțiuni tehnologice pentru acumularea de cunoștințe mai diverse decât acum. Formarea poate fi distractivă (din nou).

TEOX

TEOX

Îmbunătățiți siguranța muncii în compania dvs. prin intermediul instruirii noastre privind securitatea muncii – soluția noastră este simplă, intuitivă și înlătură povara de pe umerii managerilor.

Gamificare

Gamificare

Provocare, ambiție, auto-actualizare și recompensă.Mecanisme de joc care ne conduc și ne motivează în fiecare zi. Aceasta se aplică și la locul de muncă.

RA și RV

RA și RV

Formare avansată într-o dimensiune complet nouă: Arătați-le angajaţilor calea către noi orizonturi folosind tehnologia RA/RV și transmiteți în mod viu conținutul dorit.

Referințe

Referințe

Întreținerea unui excavator cu roţi, simularea discuțiilor cu clienții în ceea ce privește vânzările sau oferirea de formare privind conformitatea în cadrul companiei printr-un joc? Parcurgeţi la proiectele noastre pentru utilizarea eficientă a formării digitale.

Când vă putem prezenta serviciile noastre?

Oferim consultanță gratuită.

Oferim consultanță gratuită.