current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Pentru Working World 4.0. - soluții de afaceri de la Academia TÜV Rheinland pentru a spori excelența operațională.

Soluțiile noastre de afaceri: Vă ajutăm să fiţi în formă pentru Working World 4.0.

Ca urmare a transformării digitale și a progreselor tehnologice dinamice, companiile și instituțiile trebuie să răspundă mult mai serios decât înainte la întrebări precum: Sunt echipele noastre la zi? Au abilitățile necesare pentru a face față provocărilor viitoare? Deținem pe plan intern toate abilitățile necesare pentru a ne atinge obiectivele?

Academia TÜV Rheinland este furnizorul de soluții potrivite pentru formarea și menținerea competențelor în toate domeniile tehnice care sporesc excelența operațională a organizațiilor și a persoanelor, precum și capacitatea lor de a face față cerințelor viitoare. Datorită legăturii noastre strânse cu domeniile din industrie, cunoaștem evoluțiile tehnice, precum și nevoile de personal-cheie.

Toate soluțiile noastre de afaceri TVET (Învăţământ Profesional şi Tehnic) și formare digitală sunt adaptate exact nevoilor companiilor private și sectorului public. Managerii de divizii și de personal, angajații și personalul de conducere, precum și furnizorii de formare și guvernele beneficiază de expertiza noastră intersectorială extinsă și de mulți ani de experiență câștigată în cadrul proiectelor. Experții noștri şi-au dobândit experienţa din lumea reală și țin mereu pasul cu ritmul tehnologic. Având locații în întreaga lume, suntem alături de dvs. oriunde v-ați afla.

Stabiliți-vă strategia de formare digitală. Fie e-learning, formare online, gamificare... Vă sfătuim gratuit.
Subiect Formare digitală: interactivă, inovatoare, eficientă și ușor de echivalat oriunde în lume

Formare avansată într-o nouă dimensiune: Dezvoltăm soluții intersectoriale standard pentru utilizare imediată sau soluții de formare personalizată pentru anumite teme.

Dezvoltarea competențelor la standarde germane.
Subiect TVET: Dezvoltarea Învăţământului Profesional şi Tehnic „Produs în Germania”

Sprijinim guvernele, companiile și furnizorii de formare în instruirea personalului tehnic în conformitate cu sistemul educațional dual german pentru piața muncii specifică.

Când vă putem prezenta serviciile noastre?

Oferim consultanță gratuită.

Oferim consultanță gratuită.