current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

Utilizați-vă eficient timpul la biroul de acasă pentru training și certificare online.

Utilizați-vă eficient timpul la biroul de acasă pentru training și certificare online.

Alegeți unul dintre cursurile sau examinările noastre online și deveniți un profesionist în domeniul dvs. de specialitate prin utilizarea soluțiilor noastre digitale.

Academia TÜV Rheinland - Întărirea competenţei tehnice

Dezvoltați-vă competențele tehnice! Cu experții potriviți.

O lume fără profesioniști în domeniul tehnic este inimaginabilă. Fără astfel de specialiști, nu ați fi putut accesa site-ul pe care vă aflați acum. Nu ar exista conexiunea la internet care să vă permită navigarea în acest moment, nici computerul care vă ajută să vă realizați activitatea zilnică. Pur și simplu ar trebui să renunțăm la multe alte lucruri care ne fac viața mai confortabilă, mai interesantă și mai sigură.

Lumea afacerilor se confruntă cu schimbări extrem de dinamice. Ocupațiile tradiționale dispar și apar altele noi. Nevoia de cunoștințe tehnice de specialitate și de profesioniști bine pregătiți este mai mare decât oricând și continuă să crească la nivel mondial.

De aceea, Academia TÜV Rheinland este alături de dumneavoastră: un partener de top pentru excelență în ceea ce privește calificarea tehnică. Cu soluții inovative şi decenii de experienţă,noi vă îndrumăm pe calea către succes.

La fiecare 2 minute, o persoană finalizează un curs de calificare TÜV Rheinland și este pregătită să acționeze în calitate de profesionist în domeniul tehnic.

Descoperiţi serviciile noastre de instruire services

 1. Realitate mixtă și virtuală

 2. Intruire bazată pe joc

 3. Soluții de instruire electronică

 4. Conceptele de instruire și consultanță

 5. Managementul instrucțiunilor de cloud

...

 1. Dezvoltarea forței de muncă

 2. Funcționarea centrelor de instruire

 3. Asigurarea calității TVET

 4. Sistem dual - Made in Germany

...

 1. Certificarea personalului

 2. Dezvoltarea testelor conform unor standarde

 3. Acreditări ISO 17024

 4. Testare independentă

...

71.686 participanți mulțumiți la cursurile din acest an.

Subiecte actuale

Coronavirus
Subiect Coronavirus

Informații actuale pentru clienții noștri

Învăţaţi de la experții noștri - Găsiți categoria de curs potrivită

Deveniți un profesionist tehnic cu instruirile noastre. Vă oferim traininguri profesionale într-o varietate de domenii, cu care vă puteți extinde abilitățile. Selectați un subiect adecvat pentru a vedea toate ofertele disponibile.

Seminarii personalizate pentru companii

Compilăm cerințele individuale și apoi putem oferi un conținut adecvat de instruire. Veniți și aflați informații.

La seminariile noastre puteţi beneficia de informaţii, care se potrivesc perfect cerinţelor dumneavoastră. Dumneavoastră creați cerințele, noi personalizăm conținutul seminarului în funcție de nevoile individuale ale companiei – atât sub formă de sesiuni de instruire individuală, cât şi sub formă de seminarii și cursuri de grup. Lectorii noștri de top vă sprijină în proiectarea formării potrivite. Pentru a vă putea focusa asupra competențelor de bază, dacă doriți, vă putem de asemenea asista și la planificarea, dezvoltarea și evaluarea formării profesionale viitoare în cadrul companiei dumneavoastră. Vă putem oferi sfaturi utile şi practice.

Informații de ultimă oră

Aflați mai multe despre subiectele de viitor, cum ar fi digitalizarea, Leadership 4.0 sau managementul competențelor.

Sunteţi interesaţi de subiecte de viitor, cum ar fi Transformarea digitală, Leadership 4.0 sau Managementul competențelor? Căutați motivație, inspirație sau informații detaliate pe teme legate de capacitatea de inserție şi abilitare profesională? Ați ajuns la locul potrivit. Avem cele mai recente informații pregătite pentru dumneavoastră, cu privire la cele mai noi tendințe, strategii și servicii, precum și puncte de vedere și analize direct de la sursă. Conținutul este actualizat în mod regulat și întotdeauna merită să verificaţi.

Pentru a promova creativitatea, vitalitatea și inovația, oamenii trebuie să acționeze din ce în ce mai mult în toate sectoarele.

Pentru a realiza acest lucru, companiile trebuie să se asigure că personalul lor este abilitat, de exemplu, deține competențe tehnice. Aceasta include învățarea pe tot parcursul vieții, cum ar fi gestionarea competenţelor specifice în cadrul companiei. Suportul extern este cel mai bun răspuns pentru cei care nu dispun de aceste resurse pe plan intern.

Academia TÜV Rheinland este unul dintre partenerii de top pentru excelență în formarea calificată în domeniul tehnic, cu soluții inovatoare de formare şi decenii de experienţă.

Markus Dohm, Vicepreședinte Executiv TÜV Rheinland Academia & Life Care

Când vă putem prezenta serviciile noastre?

Oferim consultanță gratuită.

Oferim consultanță gratuită.

Contact