current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Inspecții în exploatare

Inspecție în exploatare - TÜV Rheinland

Fiți la curent cu starea activelor dvs. valoroase prin inspecțiile noastre în exploatare

În calitate de proprietar sau de administrator al instalației, prioritatea dvs. cheie este să vă asigurați de siguranța și integritatea activului dvs. și să obțineți potențialul său maxim. Colectarea detaliilor actualizate privind starea instalației dvs. prin serviciile de inspecție periodică este esențială.

Cu sprijinul experților noștri la fața locului, puteți aborda problemele de calitate înainte de defectarea componentelor, reducând astfel riscul de avarie și întreruperi neplanificate. Vă ajutăm să vă asigurați că instalația dvs. respectă cerințele și poate fi exploatată în siguranță, fără componente defecte.

Contactați-i pe experții noștri. Vă putem oferi recomandări cu privire la serviciile potrivite pentru activele dvs.

Asigurați funcționarea în siguranță a instalațiilor dvs. prin inspecția periodică a acestora

Serviciile noastre de inspecție periodică pentru instalația dvs. industrială vă ajută să preveniți incidentele și să evitați pericolul pentru mediu. Oferim o gamă largă de servicii pentru a vă asigura că instalația dvs. funcționează în condiții de siguranță și pentru a spori disponibilitatea sistemului, ceea ce înseamnă mai puține defecțiuni și opriri. Drept urmare, costurile operaționale pot fi reduse și profiturile crescute.

Inspecții periodice în exploatare și raportări complete pentru activele dvs.

Inspecție în exploatare – TÜV Rheinland
Mai multe detalii despre serviciile noastre complete de inspecție periodică pentru activele dvs.

Oferim inspecții periodice pentru activele operaționale, cum ar fi centrale electrice, rafinării sau conducte pe durata de funcționare a acestora, pentru a evalua starea pieselor și componentelor și pentru a determina dacă sunt necesare reparații. În funcție de echipament sau instalație, vechimea, starea și profilul de risc evaluat, se utilizează diferite abordări de inspecție.

După finalizarea inspecției, oferim rapoarte complete, documentăm constatările importante și le stocăm într-o bază de date pentru a fi preluate și analizate cu ușurință.

Experții noștri efectuează inspecții vizuale care sunt de obicei completate de servicii mai sofisticate în zone specifice utilizând tehnici de testare nedistructive.

Mai mult, inspecțiile noastre în exploatare constituie baza pentru furnizarea serviciilor de management al integrității activelor (AIM) pentru a vă ajuta să asigurați o disponibilitate și mai mare a sistemului.

Cunoștințe și experiență vaste pentru servicii personalizate de inspecție a activelor

Cu o gamă largă de servicii, asistăm proprietarii și operatorii de active industriale, în principal în sectoarele petrolului, gazelor și energiei electrice, pentru a menține funcționalitatea instalațiilor. Combinăm expertiza și cunoștințele noastre în tehnici sofisticate de testare a materialelor și riscuri și siguranță pentru a vă oferi servicii de inspecție a instalațiilor optimizate și personalizate. Avem o rețea globală puternică, cu prezență locală pe cele mai importante piețe de petrol și gaze.

Aflați cum puteți profita de serviciile noastre de inspecție în exploatare și solicitați o ofertă pentru proiectul dvs.

Alte servicii

Inspecții la vânzător

Inspecții la vânzător l TÜV Rheinland

Asigurați-vă că echipamentele pe care le-ați achiziționat respectă reglementările aplicabile și satisfac standardele dvs. de calitate.

mai mult

Managementul integrității activelor (AIM)

Managementul integrității activelor – TÜV Rheinland

Vă ajutăm să vă mențineți activele industriale în stare corespunzătoare de funcționare pentru a le asigura productivitatea și a le prelungi durata de viață.

mai mult

Servicii de expediting pentru proiecte industriale

Servicii de expediting pentru proiecte industriale

Se asigură că echipamentul, materialul și componentele sosesc la locul potrivit, la momentul potrivit și că funcționează corect.

mai mult

Servicii pentru industria petrolului și a gazelor

Servicii pentru industria petrolului și a gazelor

Servicii pentru ciclul complet de viață a proiectelor dvs. din industria petrolului și a gazelor.

mai mult

Supervizarea șantierului de construcții

Supervizarea șantierului de construcții

Protejați valoarea proiectului prin asigurarea calității și prevenirea întârzierilor prin serviciile noastre de supervizare a șantierului

mai mult

Acceptance Testing and Periodic Inspections

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate