current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Evaluarea vehiculelor prin inspecţii vizuale

Evaluarea vehiculelor prin inspecţii vizuale

Inspecții ale vehiculelor second hand, realizate de TÜV Rheinland

Pentru a avea o idee exactă cu privire la valoarea unui vehicul second hand, indiferent dacă îl vindeți sau dacă îl cumpărați. Dvs. decideți: Experţii noştri auto vă pot inspecta vehiculul indiferent de locul în care se află acesta, precum și în cadrul unui dintre centrele noastre de service.

Beneficiile dvs.

Ştiți care este prețul exact al vehiculului, precum și care sunt defectele ascunse ale acestuia

Experţii noştri auto vor stabili valoarea vehiculului şi vor documenta daunele identificate ale acestuia - uneori persoanele care nu sunt specializate nu remarcă anumite defecte decât când este prea târziu.

Raportul dvs. de evaluare - transmis rapid prin e-mail

Veți primi raportul dvs. sub forma unui fişier PDF, pe care îi puteți transmite rapid, prin mijloace electronice, potenţialilor clienţi, sau pe care îl puteţi publica on-line.

Inspecția vizuală

Documentație: Echipamente suplimentare și starea vehiculului

Înregistrăm toate modificări au fost aduse vehiculului dvs. și le comparăm cu lista de accesorii opţionale. De asemenea, menționăm toate operațiunile de service şi de întreţinere realizate: Lucrări care au fost deja executate și lucrări necesare.

Raportul dvs.

După verificarea vehiculului, veţi obţine documentaţia completă de la experţii noştri auto - în format electronic. Raportul cu privire la starea vehiculului indică toate defectele constatate care ar putea afecta traficul rutier şi siguranţa în funcţionare. De asemenea, acesta documentează și măsura în care vehiculul diferă față de valorile aşteptate pentru un vehicul specific seriei și anului de fabricație al vehiculului dvs. Cele mai bune condiţii pentru negocieri reușite.

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate