current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Cursuri deschise

Cursuri deschise prin TÜV Rheinland

Dezvoltați competențele angajaților dvs. cu ajutorul celor peste 2.500 de lectori calificați

Perfecționarea permanentă a abilităților și calificărilor profesionale este un pas esențial în promovarea evoluției personale și antreprenoriale în cadrul companiei dvs. De aceea, oferim o gamă variată de cursuri deschise, workshop-uri și traininguri, care le oferă angajaților și echipelor dvs. de conducere ocazia de a își actualiza cunoștințele conform cerințelor actuale aferente domeniului lor de activitate.

Cu ajutorul celor peste 2.500 de lectori, formatori și traineri experimentați și cu calificări avansate, putem să asigurăm instruire și cunoștințe de specialitate, relevante pentru domeniul dvs. de activitate. De asemenea, oferim diplome și certificări pentru cursurile din portfoliul nostru.

Organizăm cursuri și workshop-uri care pot satisface nevoile dvs. de calificare, pe 70 de tematici diferite.

O prezentare generală a unităților noastre de instruire din toată lumea

Luați legătura cu noi pentru a identifica, împreună, cele mai potrivite instruiri pentru nevoile dvs. Contactați-ne!

Schimbați-vă perspectivacu ajutorul cursurilor noastre deschise

Faceți schimb de experiență la cursurile noastre deschise | TÜV Rheinland
Beneficiile aduse de cursurile noastre deschise

Cursurile deschise și workshop-urile noastre vă oferă conținut educațional cu orientare spre aspectele practice, prezentat într-un mod compact. În cadrul evenimentelor noastre, cei mai experimentați lectori vor oferi angajaților dvs. informații despre noutățile existente din diferite domenii, ceea ce vă permite să reacționați rapid la noi cerințe, oferindu-vă o poziție de siguranță din punct de vedere juridic.

În plus, cursurile noastre deschise le oferă angajaților dvs. șansa de a beneficia de noi stimulente și de a contribui cu idei inovatoare la propria activitate. Aceștia vor învăța să abordeze problemele dintr-o varietate de noi perspective, ceea ce le oferă capacitatea de a „gândi la scară largă”, dincolo de pereții propriilor birouri.

Am conceput cursurile noastre deschise astfel încât să reprezinte platforma perfectă pentru schimbul reciproc de experiență și informații între toți participanții și formatorii lor.

O gamă diversificată de subiecte: finalizați cu succes cursurile noastre și obțineți certificate recunoscute

Formatorii noștri beneficiază de experiență în domenii foarte diverse, cum ar fi construcții (de exemplu, protecția la incendiu și tehnologia construcțiilor), inginerie (de exemplu, inginerie electrică și mentenanță), sănătate, mediu și energie, siguranța în muncă, managementul calității sau securitatea IT și protecția datelor.

Vă punem la dispoziție centre de formare în toată lumea, cu diferite teme de interes în fiecare țară. Experții noștri folosesc dotări de ultimă generație ca mediu de instruire adecvat pentru a vă informa cu privire la cele mai recente cerințe și cunoștințe din domeniul dvs. de activitate.

Se acordă diplome și certificări pentru multe dintre cursurile și workshop-urile din ofertă. Consultați baza noastră de date online pentru certificate, Certipedia, pentru a afla pentru care cursuri se acordă o calificare PersCert corespondentă.

O gamă variată de cursuri pentru toate nevoile dvs. de calificare

Pentru a vă pune la dispoziție programe de instruire optime și pentru ca angajații dvs. să dobândească noi competențe, oferim peste 30.000 de cursuri și instruiri pe 70 de teme, în fiecare an. Datorită colectivului nostru format din peste 2.500 de lectori experimentați, formatori și traineri de specialitate, ne aflăm în poziția ideală pentru a vă pune la dispoziție soluții pentru toate nevoile dvs. de calificare. Profitați de experiența noastră îndelungată și de cunoștințele vaste de specialitate în domeniul pregătirii și perfecționării profesionale și profitați de dotările noastre tehnice moderne.

Aflați mai multe despre cursurile deschise, workshop-urile și instruirile noastre. Contactați-ne și vă răspundem cu plăcere la întrebări!

Related Topics

Lista calificărilor

Lista certificărilor personale

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Alte servicii

Certificarea personalului

Certificarea personalului recunoscută internațional de la TÜV Rheinland

Obțineți certificări ale personalului recunoscute internațional cu ajutorul nostru.

mai mult

Cursuri in-house

Cursuri in-house cu TÜV Rheinland

Economisiți timp și bani prin intermediul cursurilor noastre in-house, adaptate în mod special nevoilor dvs. Află mai multe!

mai mult

Cloud-Based Learning Worlds

Educational Media and Learning Games

Ultimele pagini vizitate