current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland

IFS Food, IFS Logistics și IFS Broker

Certificarea siguranței alimentare conform standardelor IFS

Documentați-vă standardele de calitate prin intermediul certificării noastre în conformitate cu IFS Food, IFS Logistics sau IFS Broker

Arătați-le clienților dvs. că produsele dvs. alimentare satisfac cele mai înalte cerințe în materie de siguranță, calitate și respectarea legii. Standardul Internaţional pentru Alimente (IFS Food) a fost elaborat în 2003 de către Handelsverband des deutschen Einzelhandels (HDE, Asociaţia Comercianţilor cu Amănuntul Germani) pentru mărcile proprii ale comercianţilor cu amănuntul din Germania şi Franţa. Certificarea în conformitate cu IFS Food, IFS Logistics și IFS Broker vă permite să documentați o calitate uniformă de-a lungul lanțului de producție.

Experții noștri vă oferă asistență completă pe durata certificării în conformitate cu IFS. Certificăm afacerea dvs. în industria alimentară în conformitate cu IFS Food. Începând cu octombrie 2016, auditurile neanunțate au înlocuite verificările neanunțate în conformitate cu IFS Food. IFS Logistics se poate aplica atât produselor alimentare, cât și produselor nealimentare și cuprinde toate activitățile de logistică. IFS Broker este legătura dintre producție și comerciantul cu amănuntul. Este adecvat pentru companii care desfășoară și activități de intermediere.

Ca terță parte independentă, utilizăm certificarea în conformitate cu IFS pentru a documenta conformitatea dvs. cu cele mai exigente standarde de calitate și pentru a vă oferi posibilitatea de a vă utiliza resursele într-un mod mai eficace.

Aveți întrebări despre IFS Food, IFS Logistics sau IFS Broker? Experții noștri vă răspund cu plăcere. Contactați-ne!

Siguranță alimentară recunoscută internațional în conformitate cu IFS Food, IFS Logistics și IFS Broker

Avantaje ale certificării IFS

Certificarea în conformitate cu IFS Food, IFS Logistics sau IFS Broker vă permite să îndepliniți cerințele de calitate ale partenerilor dvs. comerciali autohtoni și internaționali. O mai mare siguranță alimentară întărește încrederea clienților dvs. și face ca organizația dvs. să fie mai eficientă și mai competitivă. De asemenea, beneficiați de un interval de intrare pe piață mai scurt, de costuri mai mici, precum și de reducerea riscurilor legate de răspunderea civilă.

Șase pași către o mai mare siguranță alimentară

Experții noștri vă îndrumă de-a lungul tuturor pașilor certificării IFS. Profitați de avantajele certificatului și de marca noastră de certificare. Certificarea IFS oferită de experții noștri implică următoarele șase etape:

  1. Auditul preliminar (opțional)
  2. Analiza documentației
  3. Auditul de certificare
  4. Emiterea certificatului și înscrierea în Certipedia, baza noastră de date online pentru certificate
  5. Auditul de supraveghere anual
  6. Recertificare după trei ani și documentarea procesului de îmbunătățire continuă

Procesul de certificare - IFS Food și IFS Logistics

Prezentare generală a celor trei standarde de siguranță alimentară IFS

Domeniul de aplicare al certificărilor IFS Food, IFS Logistics și IFS Broker
Standarde pentru produsele alimentare IFS Food, IFS Logistics și IFS Broker

Iată o prezentare generală a IFS Food, IFS Logistics și IFS Broker.

IFS Logistics

IFS Food este un standard recunoscut creat de GFSI (Inițiativa Globală pentru Siguranța Alimentară). Acesta se aplică acolo unde alimentele sunt procesate și produse sau dacă există un risc de contaminare a produsului atunci când acesta este ambalat pentru prima dată. Departamentele de producție și marketing beneficiază de asistență în domeniile siguranței și calității mărcii.

Domeniu de aplicare: Producători de alimente, în special producătorii de mărci proprii ale comercianților cu amănuntul.

IFS Logistics

IFS Logistics este un standard pentru companiile care oferă servicii de logistică, cum ar fi transport și depozitare. Acesta se aplică alimentelor ambalate și neambalate, dar și produselor care au fost depozitate în condiții controlate (de ex., carne, pâine, lapte, ulei). Companiile care activează și drept comercianți cu amănuntul pot solicita un audit combinat cu standardul IFS Broker.

Domeniu de aplicare: Companii care oferă servicii de logistică sau care activează și drept comercianți cu amănuntul.

IFS Broker – versiunea 2

Standardul IFS Broker asigură siguranța și calitatea produselor și face legătura dintre fabricare și comercializare. Partenerii din comerțul cu amănuntul se așteaptă ca intermediarii, agenții și importatorii să comunice cerințele lor privind produsele către fabricanți și producători și să se asigure ca acele cerințe să fie înțelese și puse în aplicare. Acest standard este utilizat pentru a stabili dacă toate părțile implicate au implementat măsuri adecvate. În plus, intermediarii, agenții și importatorii trebuie să își monitorizeze furnizorii pentru a se asigura ca produsele furnizate să satisfacă cerințele legale și contractuale.

Domeniu de aplicare: Intermediari de produse alimentare, produse HPC, ambalaje. Agenții de vânzări și importatori.

Partenerul dvs. experimentat pentru certificarea IFS

Suntem alături de dvs. ca partener de încredere cu o vastă experiență. Activitatea noastră neutră de testare și certificare în conformitate cu standardul IFS, recunoscut internațional, vă permite să vă optimizați procesele, să reduceți riscul de răspundere civilă și să obțineți un avantaj competitiv decisiv.

Utilizați baza noastră de date pentru certificate. Certipedia, pentru a vă documenta transparența și standardele privind înalta calitate. Acest lucru va consolida încrederea clienților și partenerilor dvs. de afaceri.

Aveți întrebări despre activitatea noastră de testare și certificare în conformitate cu IFS Food, IFS Logistics și IFS Broker? Luați legătura cu experții noștri.

Management de calitate deosebită cu privire la Siguranţa Alimentelor

Acest standard reuneşte cerinţele legislaţiei cu privire la siguranţa alimentară, principiile privind bunele practici de fabricaţie, precum şi procesele de analiză de risc HACCP, într-un singur cadru legislativ pentru managementul calităţii. De asemenea, acesta reglementează şi manipularea alergenilor şi a organismelor modificate genetic (OMG), în conformitate cu legislaţia actuală a UE.

Recunoaştere în plan internaţional

Standardul IFS este un certificat recunoscut prin Iniţiativa globală pentru siguranţa alimentară (GFSI) şi este unul dintre cele mai importante standarde de siguranţă pentru calitatea produselor alimentare, pe lângă standardul BRC.

Alte servicii

Certificare în conformitate cu GMP+

Certificare GMP+

Asigurarea calităţii intersectoriale pentru furaje.

mai mult

ISO 22000

ISO 22000:2018 pentru siguranța alimentară

Asigurarea continuă a calităţii prin certificarea ISO 22000, de la producător la consumator

mai mult

ISO 9001

ISO 9001 – TÜV Rheinland

Creșteți eficiența și construiți încredere cu un sistem de management al calităţii conform cu ISO 9001.

mai mult

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate