current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Certificările TÜV Rheinland

Certified skills – TÜV Rheinland

Certificarea personalului: dovada competențelor verificate

Marca noastră de certificare și certificatele din partea PersCert TÜV asigură o documentare credibilă și durabilă a competențelor persoanelor certificate de noi.

După finalizarea unui curs recunoscut de PersCert TÜV și după promovarea examenelor stabilite de organismul de certificare a personalului TÜV Rheinland, candidații promovați primesc un certificat valabil pe o perioadă determinată sau nedeterminată. Clienții dvs. pot fi siguri că know-how-ul candidaților promovați este întotdeauna la zi, în special în cazul certificatelor emise pe perioade determinate.

Profitați de soluțiile noastre personalizate, bazate pe cerințele dvs., pe reglementările legale și pe alte standarde și norme de performanță relevante. Datorită vastei noastre experiențe în domeniul certificării personalului, suntem partenerul potrivit pentru dvs.

Câștigați încrederea clienților cu ajutorul competențelor certificate la zi.

Ce avantaje aveți de pe urma certificării personalului

Clienți business
Acești clienți se concentrează asupra competențelor angajaților sau ale unor grupuri individuale de angajați și le asigură proceduri de examinare standardizate de la PersCert TÜV. La nivel național și internațional.

Producători:
Companiile fabrică produse de înaltă calitate și își instruiesc clienții asupra modului în care să manipuleze și proceseze produsele. PersCert TÜV verifică abilitățile acestora și, astfel, se asigură ca produsele să ajungă pe piață într-un mod sigur.

Prestatori de servicii de formare:
În industria educației continue, este un fapt obișnuit ca examenele să fie derulate chiar de prestatorii de servicii de formare. Procedura de certificare a personalului de la PersCert TÜV asigură separarea strictă a formării și examenelor. Rezultatele sunt neutre și concludente. Acest lucru sporește și mai mult valoarea acestor cursuri de formare.

Asociații:
Anumite programe de educație continuă sunt frecvent puse la dispoziție pentru a promova standarde unitare în cadrul unei asociații. Testarea independentă de către PersCert TÜV sporește disponibilitatea membrilor asociației de a participa și le oferă un beneficiu suplimentar. Certificarea credibilă a abilităților face ca membrii să fie mai competitivi.

Universități:
La nivel internațional, educația universitară este tot mai des completată cu oportunitatea de a obține o certificare a competențelor orientată spre mediul de afaceri. Certificarea recunoscută a competențelor oferită de PersCert TÜV face ofertele universităților mai atractive și îmbunătățește perspectivele studenților de a își găsi un loc de muncă.

Prezentarea generală a procedurii noastre de certificare a personalului

Certificarea personalului ca o confirmare durabilă a competenței personale

Recertificarea

Evoluțiile permanente și cunoștințele pe care le generează sunt caracteristici importante ale progresului tehnologic din zilele noastre. Pentru a onora cum se cuvine aceste evoluții, este necesară actualizarea abilităților în mod regulat. PersCert TÜV elaborează proceduri de recertificare care permit participanților să dovedească periodic faptul că abilitățile lor sunt la zi.

Documentarea transparentă a programului nostru de certificare pe Certipedia

Procedura noastră standard de certificare a personalului ne permite să examinăm abilitățile dintr-o varietate de domenii și să le documentăm transparent față de cei din exterior. Puteți regăsi cele peste 500 de programe de certificare ale noastre pe CERTIPEDIA, platforma noastră online.

Aflați mai multe despre procedura de certificare a personalului.

Marca Certipedia – Mai multă valoare adăugată cu ajutorul mărcii noastre de calitate

Utilizaţi certificarea pentru personal, emisă de noi, pentru a demonstra calificările şi experienţa personalului dvs. şi pentru a vă diferenţia de concurenţă! Oricine poate vizualiza calificările personalului dvs., documentate adecvat, prin intermediul platformei online Certipedia. Codul de identificare Certipedia specific cursului demonstrează standardele ridicate atinse şi respectate de către angajaţii companiei dv. Vă garantăm, de asemenea, transparenţa - oricine poate vedea ce acţiuni au întreprins angajaţii dv. pentru a obţine calificările acordate.

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Alte servicii

Certificare acreditată a personalului

Formarea auditorilor IRCA și certificate acreditate pentru personal

Oferim certificarea acreditată a personalului în conformitate cu DIN EN ISO/IEC 17024. Află mai multe.

mai mult

Evaluarea conformității pentru transportul feroviar

Evaluarea conformității pentru transportul feroviar - TÜV Rheinland

Evaluarea conformității pentru transportul feroviar

mai mult

Ultimele pagini vizitate