current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Ateliere de vopsitorie şi tinichigerie auto certificate

Ateliere de vopsitorie şi tinichigerie auto certificate

Asigurarea calității serviciilor și a Conformităţii pe piața reparaţiilor autovehiculelor accidentate

Piața globală de reparaţie a autovehiculelor accidentate se confruntă cu tendințe și schimbări variate. De la inovativele tehnologii auto precum vehiculele hibrid şi electrice la nevoia constantă de investiții în echipamente și instruire, atelierele de vopsitorie şi tinichigerie auto se confruntă cu multe provocări.

Pentru a ajuta atelierele de vopsitorie şi tinichigerie auto să asigure conformitatea și competitivitatea pe piața reparaţiilor autovehiculelor accidentate, am inițiat Programul ateliere de vopsitorie şi tinichigerie auto certificate TUV Rheinland. Acest program de certificare internă ajută profesioniștii de pe piața reparaţiilor autovehiculelor accidentate:

 • Să stabilească și să respecte standardele post-vânzare a reţelelor existente de tinichigerie auto.
 • Să califice şi monitorizeze ulterior reţelele existente.
 • Să înfiinţeze, califice și monitorizeze noile reţele de ateliere.

Certificarea noastră modulară și comprehensivă a atelierelor de vopsitorie şi tinichigerie auto și serviciile de audit se adaptează fiecărei piețe și mărci cu standarde clare şi transparente. Portofoliul de servicii variate respectă regulile majore ale întregului proces de reparaţie a autovehiculelor accidentate din cadrul reţelei de ateliere de vopsitorie şi tinichigerie auto și în concesiunile de vehicule 4S (de vânzare, piese de schimb, service și inspecţie) cu afaceri integrate și subcontractate în domeniul vopsitoriei şi tinichigeriei.

Serviciile comprehensive și programul pentru reţelele de vopsitorie şi tinichigerie auto furnizează o bază fundamentală pentru asigurarea reparaţiilor sigure şi de înaltă calitate a autovehiculelor accidentate pe de o parte și procese eficiente de solicitare a evaluării daunelor precum și un serviciu de relații cu clienții ireproșabil pe de altă parte.

Beneficiile imediate ale serviciilor noastre ateliere de vopsitorie şi tinichigerie auto

Programul ateliere de vopsitorie şi tinichigerie auto certificate TÜV Rheinland aduce beneficii fiecărui participant de pe piaţa autovehiculelor și a reparaţiei autovehiculelor accidentale.

 • Asiguratorii în domeniul autoși flotele de autovehicule beneficiază de procese eficiente de solicitare a evaluării daunelor, calitate sustenabilă precum și de satisfacția crescută a Clientului și loialitate prin intermediul serviciilor exclusive.
 • Atelierele de vopsitorie şi tinichigerie auto și concesionarii auto îmbunătățesc organizarea, eficiența proceselor, capacitatea și calitatea, cresc veniturile din vânzarea pieselor de schimb și loialitatea și satisfacția clientului prin oferirea de servicii post-vânzare de calitate.
 • Producătorii de vehicule consolidează imaginea mărcii și recunoașterea, cresc vânzările pieselor de schimb și reduc costurile asociate de garanție.
 • Utilizatorii finali beneficiază de asemenea de acest program prin perioade reduse de imobilizare, calitate ridicată a serviciilor și reparaţiilor și vehicule sigure şi de încredere cu o valoare îmbunătățită pe termen lung a vehiculului.

Contactați-ne la TUV Rheinland pentru a afla mai multe despre cum pot beneficia atelierele dumneavoastră de vopsitorie şi tinichigerie auto de serviciile noastre de audit și certificare.

Certificarea atelierului de tinichigerie auto

Atelierele de vopsitorie şi tinichigerie auto certificate conform cu cerințele TÜV Rheinland stabilesc un circuit de control integrat al calității. Programul de certificare a atelierelor asigură dezvoltarea constantă prin intermediul unui proces continuu de îmbunătățire (PCI).

Cine poate beneficia de certificarea atelierului de tinichigerie auto TUV Rheinland?

 • Producătorii sau distribuitorii componentelor și reţeaua lor de vopsitorie şi tinichigerie auto
 • Producătorii de vehicule, importatorii și concesionarii acestora
 • Băncile, companiile de închiriere de vehicule și reţeaua lor de vopsitorie şi tinichigerie auto
 • Serviciile în lanţ de reparaţie a vehiculelor
 • Companiile de asigurări de autovehicule, asociațiile automobilistice și atelierele acestora de vopsitorie şi tinichigerie auto
 • Comercianții de vehicule uzate și reţeaua lor de vopsitorie şi tinichigerie auto
 • Instituțiile și inițiativele guvernamentale automobilistice

Cu scopul de a ajuta atelierele de vopsitorie şi tinichigerie auto să aibă importanţă reală pe piața reparaţiilor autovehiculelor accidentate și întreaga industrie automobilistică, putem certifica de asemenea sistemul dumneavoastră de management al calității în conformitate cu ISO 9001 .

Programul intern al atelierelor de vopsitorie şi tinichigerie auto

Cu ajutorul Programului atelierele de vopsitorie şi tinichigerie auto certificate TUV Rheinland, ajutăm toţi acţionarii de pe piaţa automobilistică și de reparaţie a autovehiculelor accidentate să definească și să accepte standardele și regulile de calitate și siguranță și să supravegheze și să asigure în mod continuu conformitatea.

În primul rând, definim și adaptăm standardele TUV Rheinland pentru atelierele de vopsitorie şi tinichigerie auto la cerințele locale şi/sau ale clienților. Aceste standarde acoperă următoarele domenii:

 • Facilități
 • Instrumente, echipamente, consumabile
 • Management, personal, instruire
 • Service și vânzări, marketing
 • Procese post-vânzare şi organizare
 • Calitate
 • Servicii pentru vehicule electrice și cele de tip hibrid
 • Furnizorii atelierelor de vopsitorie şi tinichigerie auto

Examinăm ulterior reţelele conform standardelor definite anterior. Clienții accesează cu uşurinţă rezultatele auditului datorită instrumentului IT online. La finalizarea cu succes a auditului atelierului, oferim servicii ajustate și soluţii adaptate fiecărei nevoi și cerințe. De la consultanță la faţa locului la instruirea personalului.

În final, serviciile noastre de mistery checking din cadrul reţelelor de ateliere de vopsitorie şi tinichigerie auto vă ajută să verificați și să asigurați în mod continuu conformitatea cu standardele precum și să evaluați performanța și calitatea serviciilor.

Programul atelierele de vopsitorie şi tinichigerie auto certificate TÜV Rheinland

Programul atelierele de vopsitorie şi tinichigerie auto certificate TÜV Rheinland este susţinut de aplicațiile IT inovative online ce oferă acţionarilor acces facil la toate informațiile relevante.

În cadrul programului nostru comprehensiv, inspectăm și certificăm următoarele domenii:

 • Siguranţa proceselor și procedurilor
 • Calitatea sistemelor, proceselor și procedurilor
 • Imaginea, adecvarea și eficiența facilităţilor atelierului de vopsitorie şi tinichigerie auto
 • Calitatea managementului sistemelor și procedurilor
 • Sistemele și procedurile atelierelor de vopsitorie şi tinichigerie auto
 • Adecvarea și mentenanța consumabilelor și echipamentelor atelierelor de vopsitorie şi tinichigerie auto

Descărcări

pdf Descărcări 691 KB Descărcare

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate