current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Aprobări pentru Orientul Mijlociu

Aprobări pentru Orientul Mijlociu

Acces sigur pe pieţele în Kuweit, Arabia Saudită şi Irak

Cu mixul său de economii stabile şi pieţe emergente puternice, Orientul Mijlociu prezintă oportunităţi excelente pentru producătorii din întreaga lume. Pe baza numeroşilor ani de experienţă şi acreditărilor în toate pieţele importante, TÜV Rheinland poate oferi un câmp larg de servicii de testare şi certificare pentru diferite produse de import conform reglementărilor.

În conformitate cu o gamă largă de scheme de evaluare şi cu facilităţile noastre de ultimă oră din întreaga lume, putem oferi aprobările necesare pentru Arabia Saudită pentru siguranţă, Eficienţă energetică, dispozitive medicale şi bunuri de telecomunicaţie.

De asemenea, facilităm accesul pe piaţa din Kuweit în conformitate cu Schema de Asigurare a Conformităţii din Kuweit (KUCAS) pentru testarea şi pregătirea rapoartelor de inspecţie tehnică. În plus, oferim certificatul de conformitate din Irak pentru produsele listate în programul obligatoriu ICIGI, precum şi pentru produsele comerciale. Iar cu ajutorul serviciilor noastre pentru aprobările produselor din EAU, bunurile dumneavoastră pot intra pe piaţă fără alte întârzieri.

Beneficii

Cu aprobarea de produs TÜV Rheinland:

 • Beneficiaţi de introducere rapidă pe piaţa dorită
 • Puteţi obţine un avantaj faţă de concurenţa la nivel global
 • Economisiţi bani – datorită experienţei şi expertizei noastre

Kuweit

Raportul de Inspecţie Tehnică

KUCAS, Schema de Evaluare a Conformităţii din Kuweit, este sistemul local pentru aprobarea de produs stabilită de Autoritatea Publică Kuweitiană pentru Industrie (PAI). Ca certificat de bază al transportului, un Raport de Inspecţie Tehnică (TIR) trebuie obţinut mai întâi pentru produsul dumneavoastră. Acest TIR poate fi eliberat de TÜV Rheinland ca agenţie desemnată pentru inspecţie şi certificare. În cazul în care nu obţineţi acest raport, produsul dumneavoastră va fi testat în laboratoare locale – şi ţinut în vamă până la aprobare. Produsele cu rezultate negative la teste vor fi respinse. Permiteţi TÜV Rheinland să vă ajute să evitaţi întârzierile costisitoare pentru lansarea produsului dumneavoastră pe piaţă.

Autorizat pentru Inspecţie de PAI

Încă de la sfârşitul anului 2008, TÜV Rheinland a fost autorizată de PAI să acţioneze ca reprezentantul acesteia – să testeze produse conform regulilor KUCAS şi să elibereze Rapoarte de Inspecţie Tehnică (TIR) în ţara exportatorului. În prezent testăm:

 • Jucării electrice
 • Household appliances
 • Aparate industriale electrice şi cu funcţionare pe gaz
 • Produse din tutun
 • Tacâmuri din plastic

Raportul de Inspecţie Tehnică emis cu importul dumneavoastră poate include diferite produse în cadrul unui transport. Livrările repetate ale aceluiaşi produs pot fi uşor documentate. Raportul de Inspecţie Tehnică se bazează pe standarde tehnice internaţionale – cum ar fi regulamentele IEC pentru produsele electrice, coroborate cu diferite regulamente locale.

Aprobarea Ministerului Comunicaţiilor (Certificat de Aprobare Tip)

Toate dispozitivele destinate utilizării în reţeaua de telefonie publică necesită autorizarea din partea Ministerului Comunicaţiilor (MOC). TÜV Rheinland vă poate ajuta să obţineţi aprobarea necesară pentru aceste importuri importuri în Kuweit

Emiratele Arabe Unite (EAU)

ECAS (Schema Evaluării Conformităţii din Emirate)

Diferite produse electrice importate în EAU sunt reglementate de ESMA (Autoritatea din Emirate pentru Standardizare şi Metrologie). TÜV Rheinland oferp toate serviciile necesare pentru testarea conformităţii produselor dumneavoastră cu regulamentele necesare.

Aprobarea TRA (Autoritatea de reglementare în Telecomunicaţii)

'Produsele de telecomunicaţie importate în EAU trebuie să facă dovada conformităţii cu regulamentele şi standardele de aprobare ale TRA. Experţii noştri oferă toate tipurile de servicii de testare a conformităţii cu standardele autorităţii.

Irak

Verificarea Conformităţii înaintea Exportului (VOC)

Grupul TÜV Rheinland a fost desemnat de Republica Irak să elibereze Verificarea Conformităţii înaintea exportului (VOC) pentru bunurile importate. Începând din ianuarie 2013, TÜV Rheinland poate elibera certificate de conformitate pentru toate produsele care îndeplinesc cerinţele de siguranţă din Irak.

Programul VOC acoperă cel puţin 12 categorii de produs, concentrându-se atât pe standardele naţionale din Irak, car şi pe cerinţele internaţionale. Programul garantează că toate produsele care intră în Irak îndeplinesc un nivel minim de siguranţă atât pentru consumatori, cât şi pentru mediu. (Acordul actual nu include regiunea Kurdistan din Irak.)

Procesul de Inspecţie a Importului

Programul ICIGI din Irak urmează un proces similar altor programe de inspecţie a importurilor. Următorii paşi sunt necesari pentru garantarea conformităţii produselor:

Cerera de verificare

Importatorul sau exportatorul trebuie să depună o cerere pentru verificare la TÜV Rheinland pentru un anumit transport. Această cerere trebuie să includă următoarele documente:

 • Formular de cerere TÜV
 • Factura pro forma / factura finală / scrisoarea de credit (cu lista şi denumirea bunurilor destinate a fi exportate sau importate)
 • Lista de ambalare (cu informaţii despre containere)
 • Documente de conformitate pentru bunurile care urmează a fi exportate, cum ar fi: certificate de siguranţă, rapoarte de testare / rapoarte de analiză în conformitate cu standardele sau regulamentele de siguranţă aplicabile: IQS, ISO, ISO/IEC, EN/BS
 • Certificate pentru managementul calităţii şi sisteme de siguranţă (de ex. ISO 22000, HACCP, ISO 9001, ISO 13485, ISO/TS 16949)

Verificarea Documentaţiei

În urma trimiterii tuturor documentelor solicitate, TÜV Rheinland analizează şi verifică documentele pentu a garanta că bunurile corespund documentelor şi că acestea îndeplinesc standardele irakiene.

Inspecţia înaintea transportului

În funcţie de tipul produsului şi de documentaţia disponibilă, inspecţia poate fi solicitată pentru a verifica dacă bunurile sunt cele identificate în documentaţieşi că acestea sunt conforme cu standardele adecvate.

Certificatul de Conformitate

TÜV Rheinland certifică apoi consistenţa şi precizia datelor adunate în timpul verificării. În cazul în rezultatul este satisfăcător şi o dată ce factura finală şi documentul de transport (BL, AWB, etc.) au fost primite, va fi eliberat un Certificat de Conformitate (CoC). Exemplarul original a CoC este necesar la controlul vamal al bunurilor.

Verificarea la locul de destinaţie

Certificatul este verificat la destinaţia finală. În timpul acestui pas, se confirmă autenticitatea CoC şi se verifică consistenţa dintre CoC şi documentele de import. O verificare vizuală a stării transportului, a bunurilor şi a ambalajului poate fi de asemenea efectuată la alegerea autorităţilor vamale irakiene.

Pe lângă programul irakian ICIGI, TÜV Rheinland lucrează cu alte ţări pentru programe similare. Pentru a servi clienţii noştri independent unde sunt, avem o puternică reţea globală de instalaţii de testare şi certificare de produs poziţionate strategic peste tot în lume.

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Alte servicii

Aprobări pentru America de Nord

Aprobări pentru America de Nord

Permiteţi-ne să vă ajutăm la testarea și certificarea produselor dvs. pentru toate pieţele nord – americane.

mai mult

Evaluarea vânzătorului

Servicii de evaluare a vânzătorului

Serviciile de evaluare a vânzătorului vă ajută să selectați furnizori capabili și de încredere oriunde în lume.

mai mult

Inspecție înainte de expediere

Servicii de inspecție PSI

Asigurați-vă că echipamentul comandat este în conformitate cu specificațiile înainte de expediere.

mai mult

Inspecții la vânzător

Inspecții la vânzător l TÜV Rheinland

Asigurați-vă că echipamentele pe care le-ați achiziționat respectă reglementările aplicabile și satisfac standardele dvs. de calitate.

mai mult

Ultimele pagini vizitate