current language
Romania disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
translation missing: core_choose_country

Aprobări pentru America de Nord

Aprobări pentru America de Nord

Bunuri Importate pe Piaţa Nord – Americană

Cele mai multe regulamente nord – americane impun bunurilor importate să fie certificate de o agenţie de testare independentă, acreditată. Indiferent de produsul dumneavoastră, noi îl putem testa pentru piaţa americană – de la produse electrice şi maşini grele la jucării pentru copii şi componente de construcţie. Pentru produsele electrice destinate pieţei canadiene, oferim diferite clase de certificare valabile şi în Statele Unite. Produsele destinate pentru Mexic trebuie să fie conforme cu standardele Normas Oficiales Mexicanas (NOM), iar TÜV Rheinland dispune deexpertiza şi serviciile necesare pentru a vă ajuta să obţineţi certificarea şi aprobarea corecte.

Beneficii

Cu aprobarea de produs TÜV Rheinland:

  • Beneficiaţi de o introducere rapidă pe piaţa aleasă de dumneavoastră
  • Puteţi obţine un avantaj faţă de concurenţa la nivel global
  • Economisiţi bani – mulţumită experientei şi expertizei noastre

Servicii

Statele Unite

Permiteţi TÜV Rheinland să vă ofere expertiza sa pentru produse din domeniu negreglementat pentru Statele Unite. Fie că sunt produse electrice, jucării, produse medicale, maşini sau multe altele, acoperim toate regulamentele pentru etichetarea privind siguranţa şi eficienţa energetică.

Certificatul cTUVus

Certificatul privind siguranţa TÜV Rheinland pentru Statele Unite este aplicabil pentru majoritatea utilajelor electrice, electronice, medicale şi industriale. Produsele care poartă marca noastră cTUVus vă oferă accesul instant pe această piaţă lucrativă.

Aprobarea de eficiență CEC „californiană”

Comisia pentru Energie din California reglementează douăzeci şi trei de categorii de aparate pentru eficienţa energetică. TÜV Rheinland vă poate oferi servicii pentru testarea şi înregistrarea produselor dumneavoastră pentru a di conforme cu regulamentele comisiei.

Eticheta „Energy Star”

Ca parte a programului voluntar Energy Star, ţineţi pasul cu cererea imensă pentru produsele certificate în cadrul acestui program de eficienţă energetică. Întrebaţi experții noştri; vom fi încântați să vă ajutăm în cadrul procedurii de aprobare şi certificare.

Aprobarea FCC

Pentru mai multe detalii privind Aprobarea şi procedurile FCC, vă rugăm să consultaţi categoriile de testare de produse.

Mexic

Siguranţa

DICTAMEN, Echipamente specializate (HSE)

Produsele electronice specializate (audio/video) intră sub incidenţa unei aprobări proprii în cazul Mexicului. Produsele din această categorie trebuie să fie conforme aprobării DICTAMEN pentru a avea acces pe piaţa mexicană. TÜV Rheinland are experienţa necesară pentru a vă ajuta să obţineţi aprobările pentru produsele dumneavoastră.

NOM [*NORMELE OFICIALE MEXICANE] PENTRU SIGURANŢA PRODUSELOR

(NOM-001/NOM-003/NOM-019)

Produsele electrice şi electronice destinate Mexicului trebuie să fie conforme Normas Oficiales Mexicanas (NOM).

TÜV Rheinland Mexic este un organism de certificare ce vă poate oferi aprobările necesare ale produselor pentru importurile de bunuri de gospodărie şi articole similare pe piaţa mexicană

Eficienţa Energetică – Eticheta pentru Consumul de Energie

Autoritatea mexicană solicită etichete pentru eficienţa energetică pentru o serie de produse, inclusiv maşini de spălat, frigidere şi multe altele. Cu ajutorul expertizei noastre, puteţi testa produsele dumneavoastră şi le puteţi înregistra pentru aprobare.

Telecomunicaţii – Aprobarea TELECOM

(NOM-121/NOM-151/NOM-152/IFETEL)

Institutul Federal de Telecomunicaţii (IFETEL) reglementează produsele pentru radio şi telecomunicaţie din Mexic. TÜV Rheinland este un organism de certificare ce poate oferi asistenţa, cunoştinţele şi experienţa de care aveţi nevoie pentru testarea produselor şi înregistrarea pentru conformitate cu reglementările comisiei pentru accesul pe piaţă.

Canada

Canada are cerinţe de siguranţă obligatorii pentru produsele electrice similare celor din Statele Unite. Bunurile produse în masă pot fi certificare fie numai pentru piaţa canadiană, fie pentru piaţa canadiană şi cea din Statele Unite. TÜV Rheinland deţine de asemenea acreditarea pentru eliberarea aşa-numitei ,,aprobări speciale ” pentru anumite produse.

Produsele medicale din Canada trebuie aprobate de autoritatea federală canadiană pentru sănătate, Health Canada. Consiliul pentru Standarde din Canada (SCC) a aprobat TÜV Rheinland pentru America de Nord, inclusiv pentru a certifica sistemele de management al calităţii. Vom fi încântaţi să vă oferim orice informație de care aveţi nevoie pentru importarea produselor şi tehnologiei medicale.

Contact

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Ultimele pagini vizitate