Terug naar overzicht

Coatings Innovatiedag

13.03.2017Arnhem

Richard van Hooijdonk, trendwatcher en futurist

INSPIRE & CONNECT, dat is het thema van de Coatings Innovatiedag op 11 april 2017 die de VVVF en NVVT organiseren op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. Het evenement biedt een podium en netwerk voor iedereen om kennis te delen en nieuwe verbindingen te leggen.

De Coatings Innovatiedag begint met een lezing van de Bond voor Materialenkennis. Vervolgens brengen deskundige sprekers u op de hoogte van de noviteiten bij verschillende materialen.

Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk blikt vooruit in de wereld van chemie en techniek. Hij laat u over de grenzen van de sector heen kijken met een open blik naar de toekomst.

In de middag staan korte pitches geprogrammeerd over nieuwe technologieën voor de coatingsindustrie die interessant voor u kunnen zijn.

Naast de lezingen biedt het evenement tal van mogelijkheden om te netwerken, stands te bezoeken en labtesten uit te voeren. Maak bovendien kennis met de bedrijven op het IPKW-terrein en bekijk de modelwoningen voor de toekomst.

Coatings en TÜV Rheinland

TÜV Rheinland is gevestigd op IPKW. Bij de Coatings Innovatiedag is TÜV Rheinland aanwezig met een stand. Aan het eind van de middag wordt een rondleiding aangeboden door het coatingslab van TÜV Rheinland. Meer informatie hierover bij de stand tijdens de Coatings Innovatiedag.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden www.vvvf.nl/coatings-innovatiedag

Downloads