Tornar

TÜV Rheinland renova la seva ITV Cartagena® per millorar l'experiència de client

11.11.19Murcia

L'entitat líder en serveis tècnics, de seguretat i certificació a nivell mundial TÜV Rheinland, que compta actualment amb quatre ITV a la regió de Múrcia, ha remodelat la seva estació d'Inspecció Tècnica de Vehicles a la localitat de Cartagena.

La ITV Cartagena® (Múrcia) de TÜV Rheinland ha renovat les seves instal·lacions amb l'objectiu d'oferir una millor experiència als el conductor i adaptar-la a les seves necessitats.

Com a novetat, l'equip de el centre ofereix als el client passar el seu vehicle per la línia d'inspecció de forma gratuïta, de manera que puguem esperar tranquil·lament a la recepció gaudint d'un cafè o lectura sobre seguretat viària.

A més, la recepció ha estat remodelada per permetre que els clients tinguin l'opció de seure còmodament mentre fan el registre.

El centre, que dóna servei a la regió des de fa més de 20 anys, ofereix la possibilitat de reservar cita amb antelació per disminuir els temps d'espera i millorar la satisfacció dels clients.

Es pot agafar cita a la web de la pròpia estació o trucant a l'968 52 83 19.

L'estació, situada a la carretera de l'Apuntada s / n, té un horari de dilluns a divendres de manera ininterrompuda des de les 7:15 fins a les 21:00, mentre que els dissabtes seva obertura és des de les 8:00 fins a les 14:00.

Contacte

Per a mes informació ITV cartagena®