current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land

Afvalbeheer

Afvalbeheer voor radioactief afval

Veilige afvoer van verontreinigd materiaal met ons afvalbeheer

Vanwege de grote verantwoordelijkheid die samenhangt met de afvoer van verontreinigd of gevaarlijk afval en radioactief afval in het bijzonder, is afvalbeheer van groot belang voor industriële ondernemingen. Op basis van onze jarenlange en brede ervaring met nucleaire technologie hebben we procedures en methodes ontwikkeld voor verschillende terreinen van afvalbeheer, van de ontmanteling van kerncentrales tot en met de uitvoering van vergunnings- en toezichtprocedures. Met ons heeft u een competente partner aan uw zijde die u helpt met het veilig en milieuvriendelijk afvoeren van uw verontreinigde radioactieve en uw gewone afval.

Wij bieden individuele oplossingen voor complexe veiligheidskwesties op het gebied van afvalbeheer en de afvoer van radioactief en ander verontreinigd afval. Behalve mogelijkheden voor het analyseren van uw operationele procedures en veiligheid en afvaltypering, hebben we praktijkgerichte programma's ontwikkeld om de beheerprocessen voor de desbetreffende individuele toepassingen te ondersteunen en waarborgen.

Neem vandaag nog contact op met onze deskundigen. We adviseren u graag!

Profiteer van de kennis van onze deskundigen op het gebied van afvalbeheer

Afvalbeheer – TÜV Rheinland
De voordelen voor u van onze diensten op het gebied van afvalbeheer.

Met de ondersteuning van onze deskundigen wordt uw verontreinigde afval op milieuvriendelijke wijze afgevoerd conform alle wettelijke vereisten en voorschriften. Onze deskundigen op dit terrein beschikken over ruime ervaring en kennis van de eigenschappen van zowel conventioneel (monitoring vereist) als radioactief afval. Door deze veiligheidsrelevante taak uit te besteden aan onze deskundigen van TÜV Rheinland ISTec GmbH kunt u zich concentreren op uw core business.

Afgezien van het feit dat de risico's tot een minimum worden beperkt en uw activiteiten worden geoptimaliseerd, profiteert u bovendien van de training van uw medewerkers ten behoeve van implementatie van het systeem en van onze service-hotline voor het softwaresysteem. Dit draagt bij aan de acceptatie onder de werknemers en verhoogt de productiviteit.

Milieubescherming door veilige afvoer van verontreinigd afval

Onze deskundigen bieden u complete diensten op het gebied van afvalbeheer die worden toegesneden op uw activiteiten.

 • Afvaltypering
 • Veiligheidsanalyse
 • Risicobeperking
 • Optimalisering van operations
 • Software engineering

Op basis van de gecombineerde ervaringen van onze technici, wetenschappers en ontwikkelaars hebben we praktijkgerichte programma's voor de ondersteuning en beveiliging van complexe processen voor afvalbeheer ontwikkeld:

 • Volg- en controlesysteem voor reststromen:
  Met deze systemen worden reststromen en radioactief afval gemonitord en gecontroleerd tijdens de ontmanteling en exploitatie van nucleaire faciliteiten.
 • Systeem voor verzamelen en evalueren van gegevens over de activiteit:
  Voor het verzamelen van radiologische meet- en procesgegevens buiten de centrale controlekamer van een kerncentrale dragen mobiele en stationaire meetpuntenbij aan de bescherming tegen straling. Het systeem kan ook worden gebruikt voor het verzamelen en verwerken van andere metingen in kerncentrales en conventionele industriële faciliteiten.
 • Verbetering brandalarmsystemen:
  Brandalarmsystemen worden verbeterd door het registreren van alle voor de brandveiligheid relevante incidenten en permanente monitoring - in het bijzonder bij grootschalige chemische complexen, magazijnen en kerncentrales.

Wij bieden u internationale ervaring op het gebied van afvalbeheer

Ons team ondersteunt u met interdisciplinaire kennis van alle aspecten van de afvoer van afval. Voor de technische implementatie van ons afvalbeheer maken we gebruik van de modernste objectgeoriënteerde programmering die optimaal gecombineerd wordt met toonaangevende database-technologieën.

Daarnaast beschikken onze deskundigen over de uitgebreide nationale en internationale ervaring op het gebied van ongevallen- en veiligheidsanalyses die u nodig heeft voor de goedkeuring van tijdelijke of definitieve opslag van radioactief afval.

Profiteer van onze grote kennis van afvalbeheer en neem vandaag nog contact op met onze deskundigen!

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Laatst bezochte servicepagina's