current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land

Vrijetijds- en Sportartikelen

Vrijetijds- en Sportartikelen

Kwaliteitstests voor Sportartikelen

Controleert u geregeld duurzaamheid van de toestellen in uw fitnessruimte? Voldoen uw fiets, klimtouw of snowboard aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden die atleten van u verwachten? We testen de eigenschappen van vrijetijds- en sportartikelen, zoals functie, duurzaamheid, gebruik, fabricage en corrosie. We testen ook de mechanische en elektrische veiligheid van uw producten conform de Duitse apparaten- en productveiligheidswet (GPSG).

Voordelen in een Oogopslag

Met een internationaal erkend testzegel van TÜV Rheinland kunt u:

  • Atleten helpen met waardevolle informatie bij de keuze welke producten te kopen en zorgen dat u de concurrent een stap voor bent
  • De specificaties van de Duitse apparaten- en productveiligheidswet naleven
  • Het vertrouwen van uw klanten in de kwaliteit en de veiligheid van uw producten vergroten

Certificatie en Keurmerk

We certificeren uw producten in onze eigen laboratoria of in uw eigen bedrijf op basis van volgende normen:

GS-merk (geteste veiligheid)

Dit merk documenteert niet enkel welke veiligheidscontroles het product al heeft ondergaan, maar ook fabricagecontrole door TÜV Rheinland, als een onafhankelijk en aangemeld testorgaan.

Q-merk

Naast de GS-test reiken we ook het Q-merk uit in samenwerking met het Institut für Prävention und Nachsorge (Instituut voor Preventie en Nazorg), kortweg IPN. Dit komt bij het veiligheidsmerk voor individuele functies van uw toestel. Hiermee kunt u verzekerd zijn van marktsucces met certificatie dat voldoet aan beide normen.

CE-merk

Als fabrikant van medische fitnesstoestellen zal een CE-merk de naleving van richtlijn 93/42/EWG van uw producten documenteren. We zullen u helpen gedurende de classificatie op basis van de richtlijn voor medische producten (MPG) en als een aangemeld orgaan producten uit klasse 1 controleren en bovendien voorzien zijn van een meetfunctie.

Certipedia

Verstandige klanten gebruiken onze grote database van gecertificeerde producten speciaal om perfecte kwaliteit te zoeken – die zorgt ervoor dat uw bedrijf de concurrent net een stap voor is.

GM-merk (getest medische product) Ga een stap verder

Het GM-merk is een grondige verklaring van kwaliteit en veiligheid. Toon klanten dat u niet enkel een typisch marktgericht bedrijf bent, maar dat u veel meer aanbiedt dan dat de normen eisen.

Dit is wellicht ook interessant voor u

GS-markering

GS-markering

Geteste veiligheid – uw klanten gemoedrust geven

meer

WEEE/RoHS-diensten

WEEE/RoHS-diensten

Zorg dat uw elektronische producten voldoen aan de afvalrichtlijnen.

meer

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Laatst bezochte servicepagina's