current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land

Software

Software

Bruikbaarheid Controletests – Het concurrentievoordeel voor uw Software

Het voortouw nemen tegen de concurrentie met een neutraal overzicht van uw software bruikbaarheid. Tegenwoordig verschillen applicaties nauwelijks meer, ten minste als het gaat om functionaliteit. Echter, een belangrijke factor in aankoop beslissingen en prestatiecriteria is het intuïtie niveau dat software met zich meebrengt - voor een efficiënt gebruik. Maak de dingen makkelijker voor klanten en gebruikers. De deskundigen in ons laboratorium, geaccrediteerd volgens de ergonomie norm ISO 9241 en de DAkkS inspectie methode, kunnen u ondersteunen vanaf het begin van uw project. We kunnen een leidraad bieden bij het opgeven van gebruikscontexten, tijdens de productontwikkeling, en tot aan de uiteindelijke testen en certificering.

Voordelen in een Oogopslag

Met TÜV Rheinland als uw partner in alle aangelegenheden van software bruikbaarheid, kunt u:

  • gebruik maken van extra externe kwaliteitsborging voor uw producten
  • gebruik maken van onze neutrale keurmerken en certificaten voor gerichte marketing acties
  • uw service of support hotline ontlasten
  • uw klanten effectieve, efficiënte, en goede software geven om mee te werken, wat zorgt voor een grotere productiviteit voor hen

Software Naleving Audit In overeenstemming met de DAkkS testprocedure gebaseerd op de Bruikbaarheid Norm ISO 9241

Context voor gebruik
Als basis voor het testen van de ergonomie van uw software, moeten onze medewerkers eerst vaststellen in welke context het wordt gebruikt. We identificeren de belangrijkste groepen gebruikers en de belangrijkste taken van de software en hun impact op de ergonomische eisen. De context waarin de software wordt gebruikt en gestandaardiseerde kwaliteitseisen vormen de basis voor het testen en certificeren van het product.

 Afleiding van Vereisten
Gebaseerd op de context scenario's leiden we de taak vereisten af en de daaruit voortvloeiende eisen voor het gebruik van software product.

Inspectie van het Product door Ergonomie Experts
Onze IT ergonomie-experts inspecteren de context specifieke eisen en testen willekeurig de algemene ergonomische software-eisen. De basis voor deze keuring is de context waarin de software wordt gebruikt en de gestandaardiseerde eisen voor ergonomie.

Evaluatie van documentatie
Wij controleren de documentatie van het product in termen van de duidelijkheid en de samenhang met het product.

Participerende observatie met gebruikers
Om de ergonomische kwaliteit van het product volledig te kunnen beoordelen zijn participerende observatie sessies nodig met gebruikersgroepen, of met echte gebruikers, en in de juiste omgeving waarin de software wordt gebruikt. Dit helpt vast te stellen of het product daadwerkelijk gebruikers helpt bij het beheren van hun taken. Eventuele belemmeringen worden geregistreerd.

Eindcontrole en certificering
Onze medewerkers beoordelen de effecten van alle en elke van de geconstateerde onregelmatigheden bij de controles en in de participerende observaties. Als er geen significante verschillen zijn gevonden, kunnen we bevestigen dat uw software voldoet aan de ergonomie en bruikbaarheid normen.

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Laatst bezochte servicepagina's