current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land

Certificering van O&O-aannemers voor PV-energiecentrales

Certificering van aanbieders van O&O-diensten voor fotovoltaïsche energiecentrales | TÜV Rheinland

Certificering O&O-aannemers

Goed functionerend personeel voor operationele taken en onderhoud (O&O) is essentieel voor de betrouwbaarheid, het functioneren en het rendement van fotovoltaïsche (PV) energiecentrales. Eigenaren van en investeerders in zonne-energiecentrales zijn aangewezen op gekwalificeerde aannemers die gekwalificeerde O&O-diensten aanbieden om de centrales in bedrijf te houden.

Wij certificeren O&O-aannemers om het hoogste competentieniveau te waarborgen en verlenen een erkend keurmerk aan bedrijven die zich onderscheiden op O&O-servicegebied voor de zonne-energiebranche. Onze experts verrichten certificeringsonderzoeken voor 7 industriële indexen aan de hand van 30 hoofdcriteria en ruim 100 subcriteria voor allesomvattende beoordelingen volgens internationale normen.

Gerenommeerde aannemers die O&O-diensten aanbieden voor PV-energiecentrales worden getraind en gecertificeerd om de bedrijfstijd te optimaliseren en de levensduur van de centrales te verlengen. Stakeholders in de zonne-energiebranche kiezen gekwalificeerde O&O-aannemers met gecertificeerde competenties die optimale technische diensten bieden voor hun energiecentrales.

Bewijs uw competentie als onafhankelijke aanbieder van O&O-diensten via certificering en onderscheid u van uw concurrenten!

Vergroot het vertrouwen in uw merk door certificering als aannemer

Profiteer van de voordelen van certificering voor aanbieders van O&O-diensten voor fotovoltaïsche energiecentrales | TÜV Rheinland

Door certificering benadrukt u dat u uitblinkt in de branche en de beste praktijken hanteert. Dat draagt bij aan het imago van uw merk en aan het vertrouwen onder zakelijke partners en consumenten. Voldoen aan internationale normen en vereisten voor specifieke O&O-competenties leidt tot beter beheer van structuur en middelen en verbetert de technische waarborging, effectiviteit en contractuele conformiteit. Onderscheid u als hoogwaardige aanbieder van O&O-diensten door onze onafhankelijke certificering die door de hele branche voor zonne-energie erkend wordt!

Onze certificeringsdiensten voor aanbieders van O&O-diensten voor PV-energiecentrales

Wij verlenen uitgebreide certificeringsdiensten voor aanbieders van O&O-diensten voor 7 industriële indexen aan de hand van 30 hoofdcriteria en ruim 100 subcriteria volgens internationale normen. De certificaten blijven 3 jaar geldig.

Na ontvangst van uw aanvraagpakket bestaande uit een algemeen formulier, uw ISO 9001-certificaat en bedrijfsvergunning, alsmede de registratie van uw O&O-dienst(en) en informatie over ten minste 2 PV-energiecentrales die u momenteel onderhoudt, stellen onze specialisten een auditplan op maat op en sturen we u een officiële offerte.

De documentatie wordt ter plaatse getoetst via een O&O-audit. De uitkomsten van deze audit worden vervolgens beoordeeld en zo nodig worden er corrigerende maatregelen vastgesteld. Een vervolgaudit vindt plaats om te verifiëren of de corrigerende maatregelen zijn uitgevoerd. Onze experts stellen een volledig en nauwkeurig rapport op voor uw certificering. Zodra u gecertificeerd bent, dienen er jaarlijks audits plaats te vinden om uw certificering voort te zetten.

Uw ervaren partner voor certificering van aanbieders van O&O-diensten

Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van O&O-diensten voor PV-energiecentrales. In 2014 hebben wij onze eerste technische specificaties uitgewerkt voor de certificering van deze diensten: twee jaar voor de invoering van de IEC O&M norm in 2016. Om te blijven voldoen aan de richtlijnen voor de beste praktijken in de branche en aan de vereisten van latere internationale normen hebben wij onze specificatie in 2018 geactualiseerd om de ontwikkelingen in de PV-industrie te kunnen blijven waarborgen. Wij zijn een betrouwbare partner met een wereldwijd netwerk waarmee we u altijd en overal van dienst kunnen zijn.

Profiteer van onze ervaring en word gecertificeerd als gekwalificeerd aanbieder van O&O-diensten voor PV-energiecentrales!

Dit is wellicht ook interessant voor u

Certificering van fotovoltaïsche componenten

Testen van fotovoltaïsche componenten

Wees succesvol op de fotovoltaïsche markt met aangetoonde veilige, duurzame en betrouwbare zonne-energietechnologie!

meer

Diensten voor de PV-toeleveringsketen

Diensten voor de PV-toeleveringsketen – TÜV Rheinland

Wij zijn uw onafhankelijke externe partner voor auditing van de PV-toeleveringsketen van start tot afronding.

meer

Fotovoltaïsche Modules

Fotovoltaïsche Modules

Kwalificeren en verklarende fotovoltaïsche modules.

meer

Technische due diligence voor PV-energiecentrales

Technische due diligence voor fotovoltaïsche energiecentrales

Wij voeren een technische due diligence uit voor zonne-energiecentrales voor eigenaren, investeerders en geldverstrekkers.

meer

Testen en certificeren van PV-omvormers

Testdiensten voor PV-omvormers

We bieden test- en certificeringsdiensten voor PV-omvormers gebaseerd op relevante normen.

meer

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Laatst bezochte servicepagina's