current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land

Optimalisering spooronderhoud

Onderhoud rollend materieel – TÜV Rheinland

Optimalisering onderhoud rollend materieel en spoorweginfrastructuur

Door de toenemende concurrentie in de transportsector en krimpende financiële middelen, ondervinden alle marktpartijen steeds meer druk op de kosten. Wij helpen u uw spoor- en busonderhoud te optimaliseren, zodat uw bedrijf efficiënter, effectiever en concurrerender wordt.

Met onze ondersteuning, kunt u de technische, operationele en economische prestaties van uw werkplaats integraal verbeteren en de raakvlakken tussen bedrijfsvoering , beheer van onderhoud en de toeleveringsketen stroomlijnen. Onze diensten zijn gericht op vijf gebieden: Voertuig- en onderhoudstechnologie , organisatie werkplaats, beheer van de toeleveringsketen, werkplaats strategie en managementsystemen.

Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener op het gebied van herstructurering van processen en optimalisatie van exploitatie, onderhoud, werkplaatsen en onderdelenmanagement voor lokaal, regionaal en vrachtvervoer per spoor. Onze experts hebben uitgebreide ervaring met alle processen in de werkplaats. Samen kunnen we concepten op maat ontwikkelen ter verbetering van de efficiëntie en verlaging van de kosten van de werkplaats, en de succesvolle implementatie van de geïdentificeerde maatregelen.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe u kunt profiteren van onze ondersteuning!

Verlaag uw onderhoudskosten – met onze diensten voor werkplaatsen

Met onze ondersteuning, kunt u de uitvaltijd voor gepland onderhoud en reparatie van spoorwegvoertuigen en bussen beperken, en de onderhoudskosten verlagen zonder dat dit ten koste gaat van hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Ook de beschikbaarheid van de voertuigen en de tevredenheid van uw medewerkers zullen toenemen dankzij de betrouwbare processen in de werkplaats.

In samenwerking met onze experts, kunt u potentiële verbeteringen identificeren voor de organisatie, werkplaats en logistiek. Hiermee kunt u uw organisatorische en processtructuren optimaliseren, evenals uw strategieën voor voertuigonderhoud. Ook bewerkstelligt u zo duurzame verbeteringen voor uw wagenparkstrategie, magazijn en logistiek.

Onze oplossing voor efficiënt onderhoud van rollend materieel en bussen

Onderhoud van rollend materieel en ECM-certificering – TÜV Rheinland
Onze integrale diensten helpen bij het onderhoud van uw voertuigen.

Onze ervaren experts helpen u bij het optimaliseren van uw werkplaats en de implementatie van maatregelen voor verbeteringen op de volgende gebieden:

Voertuig- en onderhoudstechnologie

Wij ontwikkelen en optimaliseren strategieën voor voertuigonderhoud en – bij implementatie - de bijbehorende veiligheidsdossiers. Wij helpen u ook bij de verdere ontwikkeling van uw vlootstrategie en beslissingen over de relatieve voordelen van de aanschaf van nieuwe voertuigen ten opzichte van investeringen in ingrijpende opknapbeurten en revisies..

Organisatie werkplaats

We helpen u bij het optimaliseren en efficiënter maken van uw organisatorische en processtructuren voor onderhoud en exploitatie. Diensten op dit gebied omvatten ook optimalisatie van de raakvlakken tussen werkplaats en voertuigplanning of ‘repareren of kopen’ analyses ter ondersteuning van besluiten omtrent in- en outsourcen.

Beheer van de toeleveringsketen

Fundamenteel aspecten van het beheer van de werkplaats, onderhoud en toeleveringsketen, zijn, onder andere, de ontwikkeling van concepten voor het beheer van reserveonderdelen en de organisatie van het magazijn alsmede de samenstelling van reserveonderdelen voor periodiek onderhoud, reparaties en revisies. Wij adviseren ook over effectieve methodes voor net-op-tijd toelevering binnen het productieproces.

Strategie werkplaats

Onze experts bepalen de werkplaatscapaciteit en personeelsbehoefte op basis van uw vloot- en onderhoudsstrategie, definiëren de noodzakelijke infrastructuur en apparatuur, en helpen u bij de optimale verdeling van taken en diensten tussen de locaties.

Managementsystemen

Wij helpen u bij het analyseren en introduceren van beproefde veiligheidsmanagementsystemen, bijv. volgens richtlijn 2004/49/EC, of het implementeren van ECM-verantwoordelijkheden volgens EU-verordening 445/2011 (equivalent in OTIF).

Onze experts zijn ervaren partners voor spoorwegonderhoud

Dankzij onze uitgebreide en wereldwijde ervaring met onderhoud van spoorvoertuigen en onderdelen en optimalisatieprojecten voor werkplaatsen zijn wij een sterke en betrouwbare partner.

Wij nemen uw organisatie en operationele en onderhoudsprocessen onder de loep en combineren deze met onze grondige kennis van voertuigtechnologie. Ons succes is gebaseerd op het feit dat wij zowel de technische of operationele aspecten onderzoeken als de “zachte” menselijke factoren

Wij snijden onze diensten toe op uw behoeften en voeren de projecten uit met ervaren interdisciplinaire teams op locatie en vanuit onze kantoren over de hele wereld.

Profiteer van onze ervaring!

Meer informatie

pdf Brochure - Spoorwegen consulting 1 MB Download
pdf Flyer - LEAN-management in railvervoer 319 KB Download
pdf Flyer - Entiteit belast met onderhoud 1 MB Download

Dit is wellicht ook interessant voor u

Beheer van bedrijfsmiddelen in de spoorwegbranche

Beheer van bedrijfsmiddelen in de spoorwegbranche | TÜV Rheinland

Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij het beheer van activa van infrastructuur en voertuigen in de spoorwegbranche.

meer

Inkoop spoorwegen en ondersteuning aanbesteding

Inkoop op de spoorwegmarkt | TÜV Rheinland

Krijg ondersteuning voor het formuleren van uw inkoopstrategie tot daadwerkelijk, wereldwijde ondersteuning bij de aanbesteding.

meer

Spoorwegcertificering

Certificering voor spoorwegvervoer – TÜV Rheinland

Certificering voor processen en managementsystemen.

meer

Kom meer te weten over beheer van bedrijfsmiddelen!

Bel vandaag nog

Bel vandaag nog

Laatst bezochte servicepagina's