current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land

Spoorwegen markt- en bedrijfsontwikkeling

Markt- en bedrijfsontwikkeling in de spoorwegsector | TÜV Rheinland

Ken en exploiteer de risico's en het potentieel van de wereldwijde spoorwegenmarkt - wij ondersteunen u bij uw strategieën

Voortdurende ontwikkelingen in de vraagmarkten van de spoorwegsector vragen om aangepaste strategieën en effectieve implementaties die grensverleggend zijn.

Al vele jaren ondersteunen wij met succes de bedrijfsontwikkeling van onze klanten en de algemene internationalisering van de spoorwegenmarkt. Wij begeleiden geografische uitbreidingen, evenals de ontwikkeling van producten en diensten van onze klanten, identificeren trends en, bovenal, helpen technische belemmeringen voor toetreding tot de markt te overwinnen.

Wij analyseren uw projectkansen, helpen u bij het minimaliseren van uw risico's, assisteren bij biedingsbeheer tot aan de uiteindelijke indiening en ondersteunen ook uw marktintroductie, mobilisatie en daadwerkelijke exploitatie.

Naarmate de concurrentiedruk toeneemt, helpen wij u de voordelen van uw diensten optimaal te positioneren. Wij optimaliseren uw processen, managen contractbeheer en operationele aansturing en helpen u op de hoogte te blijven van hulpmiddelen voor het beheer van behoeften.

Laat ons u helpen om uw concurrentiepositie op de markt te vergroten en uit te breiden naar nieuwe markten.

Toegang tot nieuwe markten en projecten in de spoorwegsector van M&A tot succesvol bieden

Strategieën ontwikkelen en nieuwe markten en klanten bereiken met implementeerbare producten en projecten door middel van goede planning, foutloze processen en tijd- en kosteneffectief beheer op basis van uitstekende technische expertise - dat is waar het spoorwegteam van TÜV Rheinlands voor staat. Onze aangewezen verkeersdeskundigen assisteren u in alle service- en productgebieden over de hele wereld met uitstekende methodische expertise en kennis van regionale markten.

Onze diensten voor uw verkoop- en distributiestrategieën in de transport- en spoorwegsector

Wij ondersteunen uw activiteiten in de spoorwegindustrie met onze uitgebreide diensten op het gebied van markt- en bedrijfsontwikkeling.

Wanneer het aankomt op de openbaarvervoer- en spoorwegsector, bieden wij uitgebreide ondersteuning voor uw bedrijfsontwikkeling, voor alle aspecten van strategieontwikkeling, tijdens toetredingen tot en uitbreidingen van de markt, en d.m.v. bedrijfsmiddel- en locatiestrategieën:

 • Marktanalyse en locatiestrategieën
  Analyse van leveranciers- en vraagmarkten, analyse van locatie, capaciteit en gebruik, kansen en risicobeoordeling.
 • Toetredingen op de markt en M&A
  Ondersteuning tijdens de ontwikkeling van strategieën voor markttoegang; strategieën voor bedrijfsgebieden en portfolio-ontwikkeling voor zowel bestaande als nieuwe markten; identificatie van acquisitiedoelen of strategische partnerschappen voor toetreding tot de markt; technische en commerciële zorgvuldigheid
 • Ondersteuning bij biedingen
  Identificatie van projectmogelijkheden; analyse van aanbestedingsdocumenten; voorbereiding op een bieding en deelname aan onderhandelingen; biedingsbeheer; vragen- en eisenbeheer; zoekopdrachten op de site (bijvoorbeeld workshops), berekeningen van het energieverbruik; omzetberekeningen; opstellen van bedrijfsplannen
 • Bedrijfsmiddelenwaardering
  Beoordeling van activavoorwaarden; bepaling van de waarde (in overeenstemming met toepasselijke, boekhoudkundige regels) en restwaardecurves voor voertuigen en infrastructuur; vlootstrategieën, waaronder maak-of-koop analyses (in- / outsourcing) wanneer beslissingen moeten worden genomen over nieuwe aanbestedingen of modernisering
 • Franchising & concessiebeheer, dienstenlancering en mobilisatieondersteuning
  Coördinatie van de mobilisatie van contracten voor vervoersdiensten; assistentie bij goedkeuring en vergunningsverlening; hulp bij de ontwikkeling en de implementatie van verkoopstrategieën en -kanalen
 • Procesoptimalisatie, risico- en contractbeheer
  Risicoanalyse, coördinatie van de betrokkenheid van belanghebbenden en communicatie tijdens inbedrijfstelling, mobilisatie en exploitatie; ondersteuning bij het opzetten van programma's voor operationele uitmuntendheid, contract- en leveranciersbeheer, implementatie van KPI's, vereistenbeheersystemen en andere hulpmiddelen

Eersteklas technische expertise voor uw markt- en bedrijfsontwikkeling in de transport- en spoorwegsector

Wij bieden u uitgebreide, wereldwijde ondersteuning en advies in de spoorwegsector met ons strategieadvies en onze bedrijfsontwikkelingsdiensten - van de eerste marktverkenning tot het ondersteunen bij biedingen en de lancering op de markt van uw producten en diensten. Met uitstekende marktkennis en eersteklas technische expertise zijn wij uw partner bij uitstek.

Neem hier contact op met ons markt- en bedrijfsontwikkelingsteam!

Downloads

pdf Brochure - Consultingportfolio voor de railvervoersector 1 MB Download
pdf Flyer – Markt- en bedrijfsontwikkeling 883 KB Download
pdf Flyer – Oplossingen voor verkeersbedrijven 726 KB Download
pdf Flyer – M&A ondersteuning 924 KB Download
pdf Flyer – IT-beveiliging voor spoorwegsystemen 178 KB Download

Dit is wellicht ook interessant voor u

Beheer van bedrijfsmiddelen in de spoorwegbranche

Beheer van bedrijfsmiddelen in de spoorwegbranche | TÜV Rheinland

Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij het beheer van activa van infrastructuur en voertuigen in de spoorwegbranche.

meer

Inkoop spoorwegen en ondersteuning aanbesteding

Inkoop op de spoorwegmarkt | TÜV Rheinland

Krijg ondersteuning voor het formuleren van uw inkoopstrategie tot daadwerkelijk, wereldwijde ondersteuning bij de aanbesteding.

meer

Optimalisering spooronderhoud

Onderhoud rollend materieel – TÜV Rheinland

Optimalisering onderhoud rollend materieel – ECM-certificering etc.

meer

Spoor Systeem- en veiligheidstraining

Seminars over spoorwegsystemen - TÜV Rheinland

Seminars en cursussen over de spoorsector en spoorwegsystemen

meer

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Laatst bezochte servicepagina's