current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land

Diensten voor de PV-toeleveringsketen

Diensten voor de PV-toeleveringsketen – TÜV Rheinland

Veilige en succesvolle zonne-energieprojecten beginnen met onze diensten voor de PV-toeleveringsketen

De zonne-energiebranche als geheel is gegroeid en dat geldt ook voor de omvang en reikwijdte van PV-projecten. Om het succes van een zonnecentrale te waarborgen moet iedereen, van fabrikanten tot exploitanten tot alle overige betrokkenen bij iedere fase, aandacht besteden aan de details en coördinatie van en het toezicht op een complexe, internationale toeleveringsketen.

Als de productie van de PV-module bijvoorbeeld in China plaatsvindt en de projectontwikkeling van de zonnecentrale in Spanje, de financiering afkomstig is van een Duitse geldschieter en de centrale in Brazilië wordt geïnstalleerd, helpt een onafhankelijk externe partij aan uw zijde u onvermijdelijke uitdagingen eenvoudiger het hoofd te bieden.

Wij bieden complete diensten voor de PV-toeleveringsketen die ondersteund worden door een internationaal netwerk van experts en laboratoria dat we de afgelopen 35 jaar hebben opgezet en ontwikkeld. Wij ondersteunen u met de noodzakelijke knowhow om de beste praktijken toe te passen op de specifieke behoeften van iedere afzonderlijke klant, met serviceplannen op maat die rekening houden met alle bijzonderheden van uw project.

Kom meer te weten in een gesprek met een service-engineer!

Via onze diensten voor de PV-toeleveringsketen kunt u opbrengst- en kwaliteitsrisico's verlagen

Het succes van uw PV-project hangt af van de nauwkeurigheid en de effectieve coördinatie van een reeks bewegende delen. Wij ondersteunen u bij het selecteren van betrouwbare leveranciers en producten die het best aansluiten bij de specifieke eisen van uw locatie en projectspecificaties.

Onze audits en inspecties van productielijnen identificeren potentiële zwakke punten en dragen bij aan de nauwkeurigheid van geschatte energieopbrengsten. Bovendien testen wij componenten op duurzaamheid, waarbij wordt geverifieerd of BOS-componenten (d.w.z., PV-modules, montagestructuren , omvormers ) overeenkomen met de specificaties en presteren zoals verwacht. Zo kan de kans op slechte kwaliteit, prestaties of compatibiliteitsrisico's, ernstige defecten en kritieke veiligheidsproblemen worden verlaagd.

Het resultaat van deze systematische kwaliteitsborging is niet alleen een technisch veilige, effectieve zonnecentraleconstructie, maar draagt ook bij aan de financiële aantrekkelijkheid: investeerders en geldschieters kunnen erop vertrouwen dat uw project berekend is op onvermijdelijke risico's.

Uitgebreide diensten voor de PV-toeleveringsketen

Fotovoltaïsche toeleveringsketen
Wij bieden u de volgende diensten voor de PV-toeleveringsketen.

Wij analyseren uw PV-toeleveringsketen van start tot afronding, van het identificeren van de beste leveranciers tot inspectie van de installatie ter plekke. Dit proces kan worden opgedeeld in vier hoofdfasen:

  1. Ontwikkeling: concept voor het beheer van de toeleveringsketen, beoordeling van de productielijn en de bekwaamheid van elke fabrikant
  2. Pre-productie: auditing en selectie van potentiële leveranciers; kwaliteits- en prestatietests PV-module
  3. Productie: testen van projectgerelateerde componenten tijdens productie op spot-check basis, verificatie van kwaliteit en prestaties
  4. Post-productie: inspectie voor en na verzending, tests voorafgaand aan de installatie

Wij begeleiden u in elke projectfase en passen onze diensten aan op uw specifieke vereisten.

U kunt vertrouwen op de marktleider op het gebied van PV-testen en -certificering

Al meer dan 35 jaar leveren wij diensten voor de zonne-energiebranche: testen, certificeren, inspecteren en auditing. Al die tijd zijn we blijven leren en onze processen blijven verbeteren en verfijnen. Wij hebben decennialange ervaring met het uitvoeren van diensten voor de PV-toeleveringsketen voor PV-projecten van de meest uiteenlopende omvang en samenstelling en hebben een wereldwijd netwerk van laboratoria en specialisten opgebouwd waarmee onze klanten nieuwe uitdagingen kunnen aangaan waarbij wij hen kunnen ondersteunen en adviseren. Wij hebben dus alles in huis om toezicht te houden op de complexe relaties en verschillende belangen in PV-toeleveringsketens zodat u elke uitdaging bij uw PV-project kunt aangaan.

Vraag een offerte aan bij een van onze experts!

Meer informatie over hoe onze diensten voor de PV-toeleveringsketen u kunnen helpen

Artikel - Inspecties van de toeleveringsketen voor PV-modules

Artikelen - Uitdagingen van een wereldwijde toeleveringsketen voor PV-modules en omvormers

Dit is wellicht ook interessant voor u

Certificering van fotovoltaïsche componenten

Testen van fotovoltaïsche componenten

Wees succesvol op de fotovoltaïsche markt met aangetoonde veilige, duurzame en betrouwbare zonne-energietechnologie!

meer

Testen en certificeren van PV-omvormers

Testdiensten voor PV-omvormers

We bieden test- en certificeringsdiensten voor PV-omvormers gebaseerd op relevante normen.

meer

Testen van montage-, tracking-, of drijfsystemen voor zonnepanelen

Inspectie en testen van montage-, tracking- of drijfsystemen voor PV-installaties

Wij bieden test- en certificeringsdiensten voor montage-, tracking- of drijfsystemen voor PV-installaties in overeenstemming met relevante normen.

meer

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Laatst bezochte servicepagina's