current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land
translation missing: core_choose_country

Back to business

Wij ondersteunen organisaties bij het opnieuw opstarten van hun bedrijf en helpen nieuwe regels met betrekking tot het coronavirus toe te passen.

Een veilige herstart met onze back to business checklistaudit

In de afgelopen maanden hebben we allemaal de impact van het coronavirus gevoeld, zowel persoonlijk als collectief. Veel bedrijven hebben hun activiteiten geheel of gedeeltelijk moeten staken om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Terwijl uw bedrijf zich voorbereidt op de heropening en/of normalisering van de bedrijfsactiviteiten heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Een succesvolle herstart betekent dat u uw huidige omstandigheden begrijpt en dat u zich volledig bewust bent van de voorschriften en richtlijnen die van kracht zijn om werknemers en klanten te beschermen tegen besmetting.

Onze experts hebben een checklistaudit ontwikkeld met overheidsvoorschriften en sectorspecifieke aanbevelingen om u te helpen het risico op infectie te verminderen en aan de verwachtingen te voldoen bij het herstarten van uw bedrijf. Naast de checklist zelf ontvangt u een evaluatie van de resultaten in percentages en webdiagrammen.

Wij zijn uw lange termijn partner voor organisaties in uw sector en ondersteunen onze klanten in tijden van voorspoed en tijden van tegenspoed. Om u gedurende deze moeilijke tijden te helpen, hebben we de technische, organisatorische en personele eisen opgesteld die gericht zijn op het gezond houden van personeel en klanten. Met onze checklistaudit heeft u toegang tot onze uitgebreide expertise en –ervaring en toegang tot een oplossing richting de veiligheid voor uw werknemers en klanten.

Vraag het onze experts en vul ons contactformulier in!

Een succesvolle herstart na COVID-19

Met het resultaat van onze checklistaudit zult u beter voorbereid zijn om en veilige herstart te realiseren, de verkoop te herstellen en snel op het spoor te komen naar eerdere prestatieniveaus. De checklistaudit stelt u in staat om naleving van de geldende regels en voorschriften te beoordelen en biedt een zekere mate van transparantie en juridische zekerheid voor uw organisatie.

Het is onze bedoeling om onze partners te begeleiden naar een succesvolle herstart en re-integratie in de onze economie. Onze checklistaudit faciliteert dit niet alleen, maar kan ook fungeren als een middel om uw betrokkenheid bij uw gezondheid en veiligheid te communiceren naar uw klanten, werknemers, aandeelhouders en andere belanghebbenden. Aangezien we allemaal onze activiteiten hervatten is vertrouwen de sleutel!

Een systematische en op maat gemaakte aanpak van COVID-19 business herstart

Ons doel is om uw herstart te ondersteunen door ervoor te zorgen dat de juiste hygiënemaatregelen zijn getroffen en dat aan de eisen voor infectiepreventie wordt voldaan. Hiertoe hebben we een eenmalige checklistaudit ontwikkeld die gedeeltelijk op afstand kan worden uitgevoerd om uw huidige situatie te beoordelen.

We classificeren de auditresultaten volgens ons drie niveaus tellende gereedheidsmodel:

  • Niveau 1: Maatregelen en processen ontbreken
  • Niveau 2: Maatregelen en processen zijn gedeeltelijk geïmplementeerd
  • Niveau 3: maatregelen en processen zijn aantoonbaar geïmplementeerd

In de service is een evaluatieoverzicht van de resultaten opgenomen, gepresenteerd als percentages en webdiagrammen. Als u een auditrapport met fotodocumentatie en concrete aanbevelingen wil, kunt u deze als extra dienst aanvragen.

Omdat de eisen per bedrijfstak verschillen en iedere organisatie uniek is, stemmen we onze dienstverlening af op uw behoeften en lokale omstandigheden. U kunt een focus op bepaalde onderwerpen aanvragen voor een nóg meer geïndividualiseerde ervaring.

Uw ideale Back to Business partner

Wij zijn een professioneel team van inspecteurs en auditors met vele jaren ervaring in verschillende sectoren. Onze onafhankelijke en objectieve diensten zijn wereldwijd beschikbaar en hebben snelle levertijden. Met een klantgerichte aanpak met uitgebreide, doelgerichte certificeringsconcepten zijn we in staat om de synergiën te maximaliseren en efficiënte, kosteneffectieve oplossingen aan te bieden. U kunt nu meer dan ooit vertrouwen op onze expertise voor begeleiding om veilig terug te keren naar het nieuwe normaal.

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Laatst bezochte servicepagina's