current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land

Bescherming tegen bliksem en overspanning

Bliksembeveiligingssystemen

Testen ter bescherming van bliksem- en overspanningsbeveiligingssystemen

Bescherm uw gebouwen, apparatuur, bewoners, medewerkers en gasten en verminder de kansen op exorbitant dure schade, kostbare reparaties, verlies van vermogen, persoonlijk letsel of zelfs de dood met behulp van een professionele, betrouwbare en veilige test van uw bliksembeveiligings- en overspanningsbeveilingssystemen.

Profiteer van onze diepgaande industriële ervaring, hoge kwaliteitsstandaards en professionele objectiviteit waarmee we verzekeren dat uw faciliteiten bestand zijn tegen de uitdagingen van vermogenspieken door blikseminslagen of spanningswisselingen.

Wees voorbereid op blikseminslagen. Maak vandaag nog een afspraak met onze deskundigen!

Krachtige beveiliging tegen bliksem door systeemtesten

Door onze testdiensten voor overspannings- en bliksembeveiliging staat u bij geschillen sterk in uw schoenen en kunt u zich vol vertrouwen verweren tegen verzekeringsclaims. Verzeker u van een betrouwbare werking door het voorkomen van planningsfouten en bespaar tijd met de juiste toepassing van de regelgevingsprocedures. Maak gebruik van de one-stop-shop-service en landelijke ondersteuning zonder regionale beperkingen. Bewezen due diligence om uw investering te bescherming en de waarde van uw vermogen in stand te houden.

Uitgebreide testen voor bliksembeveiligingssystemen en bescherming tegen overspanningen

Bescherming tegen bliksem en overspanning
Onze uitgebreide diensten voor uw overspannings- en bliksembeveiligingssystemen

Wij bieden u praktische en bedrijfsgerichte oplossingen voor de planning en implementatie van bliksem- en overspanningsbeveiligingssystemen. Daarnaast analyseren we risico's en dragen verbeteringsvoorstellen aan. Al onze testen voor uw zekerheid en beschermingsmaatregelen voldoen aan de EMC-richtlijn. Risicobeoordeling en verificatie van bliksembeveiligingssystemen worden uitgevoerd in overeenstemming met EN 62305 (VDE 0185-305 in Duitsland).

Gebieden en gebouwen die toegankelijk zijn voor het publiek moeten de bouwwetten en plaatselijke bouwvoorschriften naleven. Wij bieden door de overheid voorgeschreven testen aan door geautoriseerde deskundigen om de effectiviteit en operationele veiligheid van zowel uw elektrische apparatuur als brandbescherming te bepalen. Daarnaast voeren onze door de Association of Loss Insurers erkende technische deskundigen jaarlijkse testen uit (overeenkomstig bepaling 3602) op elektrische apparatuur zoals door aansprakelijkheidsverzekeraars vereist.

Bescherm uw vermogen en persoonlijke veiligheid tegen bliksem en overspanning

Het bieden van uitgebreide bescherming van gebouwen en apparatuur, net als voor het welzijn en eigendom van bewoners, medewerkers en gasten tegen de effecten en consequenties van schade of letsel veroorzaakt door blikseminslagen of ongecontroleerde spanningspieken, is zowel verstandig als kosteneffectief.

Als uw partner op het gebied van beschermingssystemen voor bliksem en overspanning bieden wij proactieve strategieën om kostbare reparaties of verstrekkende aansprakelijkheid te voorkomen. Bovendien wordt de operationele betrouwbaarheid en de waarde van uw vermogen beschermd, waardoor stabiliteit en lucratieve investeringen worden gegarandeerd.

Bel nu en laat onze expertise in uw voordeel werken!

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Laatst bezochte servicepagina's