current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land
Coronavirus

TÜV Rheinland Netherlands: COVID-19 (Coronavirus) update

TÜV Rheinland Nederland staat voor betrouwbaarheid en veiligheid. Deze twee speerpunten zijn voor onze klanten van belang, maar ook voor onze medewerkers. Dit is vanzelfsprekend ook van belang in relatie tot het coronavirus. Wij hebben daarom maatregelen getroffen voor de gezondheid van onze relaties en medewerkers. Middels dit bericht informeren wij u over onze aanpak gedurende deze periode.

Wij volgen nauwlettend de berichtgevingen en de richtlijnen van het RIVM. Ook hebben wij een Lokaal Crisis Management Team samengesteld, wij overleggen dagelijks. Met dit overleg worden er passende maatregelen getroffen om zo de gezondheid van u als relatie en onze medewerkers niet in het geding te brengen, maar zo kijken wij ook naar de bedrijfscontinuïteit.

TÜV Rheinland probeert uiteraard zo veel mogelijk haar klanten te blijven ondersteunen in deze periode.

Werken op afstand

  • Wij hebben onze medewerkers geadviseerd zo veel mogelijk vanuit huis te werken.
  • De telefooncentrale is bereikbaar van 08:00 uur tot 16:00 uur.
  • Natuurlijk zijn wij en onze medewerkers goed bereikbaar per mail. De mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.
  • Reizen tussen de verschillende vestigingen is voor onze medewerkers niet meer toegestaan. Zo wordt het verspreiden van het coronavirus zo veel mogelijk beperkt.
  • Onze laboratoria en kantoren zijn geopend maar wel met een minimale bezetting voor de noodzakelijke voortgang van de bedrijfsvoering.
  • Klantbezoeken vinden niet of alleen in overleg plaats.
  • Via digitale communicatiemiddelen blijven wij u natuurlijk ook van dienst. Bijvoorbeeld door middel van een Skype-gesprek.

Audits en certificeringen

  • Heeft u binnenkort een audit gepland staan, dan neemt de auditor tijdig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Auditing op afstand, waar mogelijk, kan worden toegepast. Onze auditoren zijn geïnformeerd over de daarvoor ontwikkelde procedure en te gebruiken checklijsten.

Product testen

Wij doen er alles aan om alle effecten op uw en onze bedrijfsvoering zo minimaal mogelijk te houden en voeren testen en audits uit met de mogelijkheden die wij hiervoor hebben.

Indien er nieuwe ontwikkelingen te melden zijn, zullen wij dit uiteraard hier kenbaar maken.

Voor overige vragen zijn wij bereikbaar via 088 888 7 888 of info@nl.tuv.com.

Contact