current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land

Klimaatkamertesten

Klimaatkamertesten

Grote producten kunt u testen in onze grote klimaatkamer

Om aan te tonen dat producten die zijn zijn ontworpen om verschillende weersomstandigheden te doorstaan moeten deze worden getest. Producten moeten voldoen aan extreme klimaten, kwaliteitsstandaarden en verwachtingen van consumenten. Fabrikanten en importeurs moeten laten zien dat producten blijven presteren, ook onder extreme omstandigheden.

Bij TÜV Rheinland hebben we onze omgevingstesten uitgebreid met een grote klimaatkamer, zodat ook grote producten kunnen worden getest.

Vrijwillige en verplichte klimaatkamertesten worden uitgevoerd volgens de normen die van toepassing zijn op de producten en op basis van de klantvraag.

Voor rolstoelen en scootmobielen zijn klimaatkamertesten verplicht. Ook vrijwillige testen zijn van toepassing op verschillende producten. Hiermee demonstreert u dat u kwaliteit, prestatie en veiligheid belangrijk vindt. Hierdoor kunnen uw klanten ook een betere keuze maken en heeft het geteste product de voorkeur.

Maak nu een afspraak om uw producten te testen in de grote klimaatkamer.

Test uw grote producten in uw grote klimaatkamer.

Klimaattesten in grote klimaatkamer van TÜV Rheinland
Onze experts voeren klimaattesten uit voor grote producten in onze nieuwe grote klimaatkamer.

Onze klimaatkamer heeft de mogelijkheden om onder extreme omstandigheden te testen op betrouwbaarheid en weerstand van uw producten die niet passen in de conventionele, kleinere klimaatkamers.

Naast de klimaatkamertesten voor grote producten hebben we een uitgebreid portfolio met aanvullende diensten. De testen voeren we uit volgens mondiale industriestandaarden voor al uw producten.

In de grote klimaatkamer is het ook mogelijk uw producten op te bouwen of te assembleren.

Laat zien dat uw merk betrouwbaar is an laat u klanten zien dat u kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Bel ons nu.

Klimaatkamertesten voor een grote variëteit aan producten.

We hebben geïnvesteerd in een nieuwe grote klimaatkamer om u de kans te geven uw producten die niet in andere klimaatkamers passen te testen.

De nieuwe klimaatkamer heeft een deuropening van 1,55 x 2,2m en binnenafmetingen van 5,1 x 8,1 x 2,4m. We kunnen testen uitvoeren bij temperaturen tussen -40 en +70 graden Celsius met een temperatuurconstante van 2 graden. In de klimaatkamer kunnen we een vochtigsheidsgraad van 70% bereiken.

Deze afmetingen stellen ons in staat om voor verschillende industrieën producten te testen, zoals:

  • Rolstoelen en scootmobielen
  • Motoren
  • Glass, deuren en ramen
  • Industriële constructies
  • Machines die in extreme condities worden gebruikt

TÜV Rheinland heeft de juiste testomgeving om uw product te testen.

Ons wereldwijde network van experts, laboratoria en klimaatkamers bieden u testen bij een mondiale leider. We testen volgens internationale codes en standaarden die op praktisch alle markten worden erkend. We bieden een breed pakket aan testdiensten en hebben diverse testapparatuur in onze labs om de uitdagingen aan te gaan uw producten te testen. De industrie, omvang of vorm van uw product maakt niet meer uit. Kies één of meerdere diensten uit onze portfolio om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw product te testen. Hiermee vergroot u het vertrouwen van uw klanten.

Maak gebruik van onze gloednieuwe klimaatkamer en onderscheid u hiermee van u concurrenten.

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Laatst bezochte servicepagina's