current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land

Field Evaluation Service - Individuele Machinegoedkeuringen voor de VS en Canada

Field Evaluation Service - Individuele Machinegoedkeuringen voor de VS en Canada

Gemakkelijke Toegang tot de Noord-Amerikaanse Markt

Maak het gemakkelijker om uw machines te exporteren naar de VS en Canada - met productcertificatie van TÜV Rheinland! Wij controleren uw systemen op de naleving van de Noord-Amerikaanse wettelijke voorschriften - op uw productie faciliteiten en bij de installatie in het buitenland. Onze collega's in Canada en de VS zullen de vereiste FES nalevingprocedure ("Field Evaluation Service") uitvoeren. We geven uw producten ook het "field-label." Dit zorgt ervoor dat u de vereiste goedkeuring van de lokale machine autoriteiten snel, eenvoudig en kosten-effectief kunt ontvangen.

Voordelen in een Oogopslag

TÜV Rheinland steun voor individuele goedkeuringen helpt u:

  • Problemen te voorkomen tijdens het proces van goedkeuring door lokale inspecteurs van de AHJ (Authorities Having Jurisdiction)
  • tijd te besparen zodat u werkende systemen op schema kunt leveren
  • te voorkomen dat met terugwerkende kracht wijzigingen aangebracht moeten worden in uw machines nadat ze zijn geïnstalleerd in de VS of Canada
  • Het vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw machines te verhogen

Onze Audits

Het kost onze experts slechts vier stappen om u te helpen goedkeuring te krijgen voor uw machines:

1. Voorbereiding
Vooraleer uw machines naar Noord-Amerika te exporteren, neemt u contact met ons op en levert ons de technische documentatie voor uw machines, alsmede de geplande installatie locatie in de VS of Canada.

2. Voorlopige Audit
We zullen uw productie faciliteiten inspecteren en een on-site voorlopige audit uitvoeren van de machine in haar klaar-voor-levering staat en de bijbehorende technische documentatie. We zullen ook instructies voor de installatie en operaties controleren. De audit moet vroeg genoeg worden uitgevoerd, zodat er nog genoeg tijd is om eventuele aanpassingen te maken voor verzending.

3. Audit Rapport
Na de voorlopige audit, maken onze experts een auditrapport. Dit verslag zal verklaren dat uw machine voldoet aan de overeenkomstige product-specifieke normen die gelden in de VS of Canada, evenals de lokale vereisten. Indien dit niet het geval is, ontvangt u een gedetailleerde lijst van actiepunten die moeten worden aangepakt voordat de definitieve audit. Wij sturen de technische documentatie en auditrapport aan de desbetreffende collega in de VS of Canada.

4. Definitieve audit
Zodra het systeem is geïnstalleerd in de VS of Canada, zal onze collega een vereenvoudigde on-site acceptatie procedure voor de machine uitvoeren. Als alle actie-items zijn verwerkt, ontvangt u een positief FES verslag, en de machine zal een field label krijgen. Het systeem zal vervolgens worden goedgekeurd door de lokale AHJ (Authorities Having Jurisdiction) vertegenwoordiger.

Dit is wellicht ook interessant voor u

Elektrische Componenten

Elektrische Componenten

Elektrische en Elektronische Producttests en Certificatie.

meer

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Laatst bezochte servicepagina's